VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:19
Offline stes
9030 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:40
Reakce na continuity:

Kokoska no podle jejího habitusu spíš běží pro 20dg vlašaku a čtyři rohlíky.

Když byla na ministerstvu tak se oblékala docela příčetne, teď mám občas pocit, že tam s fotografem a stylistou zanechala i satnik. 

​Tak šla s platem dolů 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:11
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Takže si potomci dají za rámeček "jak by si babička byla přála vypadat"

Profi fotky jsou dobrý nápad.

​Ale houby, ja bych do nejaky samodomo upravy nesla, jsem leva jak savle a dopadlo by to este hur. Spis ty profi fotky, ty si slibuju uz nekolik let, ale Annie Leibowitz je moc draha!

Offline notna
9262 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:48

barbucha Tak Betty Chápu, taky mi přijde, ze fotkách je to horší než v zrcadle. Ale ty filtry jsou blby. Já si poprvé až na fotkách ze svatby přišla stejná a nebylo to filtrama, to snad asi ještě nebyly. Teď už dost lidí má foceni jako koníčka, tak někdy vypadam už i na jiných než profi fotkách dobře. 

Nejvetsi chudák je moje máma. Víc nefotogenickeho člověka neznám. Ona je pořád fakt krásná a chic ženská, ale na fotkach vypadá divně. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:53

Ja svoje fotky uprimne nesnasim, vypadam vsude jak odulej knedlik, a to i na fotkach z doby pred dvaceti kily. Takze kazim manzelovi touhu mit nejake spolecne fotky z dovolenych, tech mame fakt par. A stejne na ne nikdy nikdo nekouka, nastesti.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:54

Karja No to by ses asi dost divila.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:11

Karja

Hele ty věková skupino, moc tady nessss...neprovokuj!

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:14
Reakce na Tak Betty:

barbucha 

Já když se vidím v zrcadle , tak mi to přijde docela dobrý,  ale pak fotka zblízka .

​Já se vždycky strašně leknu, když chci fotit a vono je nastavený selfie!

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:15

Luna Sweet Potato No já jsem narážela spíš na to, že tahle moderní technologie bude spíš zneuživaná v souvislosti (se mi to nechce ani psát to sousloví, bleh). No s dětma.

V našem věku, to už točej ženský pomalu i zadarmo, k čemu krást ksichty:-D

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:16
Reakce na stes:

​Tak šla s platem dolů 

​S platem dolů a kilama nahoru. To je zrovna ta horší varianta:-D.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:58
Reakce na Marbuša:

​Já se vždycky strašně leknu, když chci fotit a vono je nastavený selfie!

​To je totiž úplně nejvíc nejhorší! Zatímco jiné founy mají na fotky přední kamerou nějaký beauty filtr, můj má hyzdič! 

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:04

Sweet Potato No já taky nemohla uvěřit, že jsem takhle hnusná

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:09

Marbuša Navrhuji toto téma tiše a po špičkách opustit, než se dozvíme něco, co nechceme vědět.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:32
Reakce na Sweet Potato:

Karja

Hele ty věková skupino, moc tady nessss...neprovokuj!

Sweet Potato Tak jo. Moje kamarádka říkala, že jsme starý a vyzobaný a že i za znásilnění bychom museli zaplatit. Šly jsme nad ránem přes park, tak jsem pípla, že to pro dvě bezbranné není nejlepší volba. :D :D

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:49

Sweet Potato Marbuša tak tohle jsem vyřešila celkem rychle, hned při prvním pádu nového telefonu jsem si tu kameru rozbila. Problem solved. Ale hnusná jsem furt, to vím

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:40
Reakce na Sweet Potato:

​Zatímco jiné founy mají na fotky přední kamerou nějaký beauty filtr, můj má hyzdič! 

Offline Vincenzina
579 příspěvků moje polička 20. října 2023 15:19

Kokoska

to je na tu schilerku!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. října 2023 15:31

Luna My máme jednu kamarádku. Na instagramu je pořád jak Barbie a ještě štíhlá, žádné vrásky, krásné vlasy. Nedávno jsme jí po strašně dlouhé době potkali. My ji s manželem teda nepoznali, 3x taková jak na fotkách, stršně vyžilej obličej. Ostatní to komentovaly, že teda rozhodně nevypadá, jak moje spolužačka, spíš matka některé spolužačky. Nad fotkama se potom dost poavili. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. října 2023 16:45

Renusatko jo, muze se to vymstit. "Dobry den, pani XY, jak se ma dcera? To je let, co jsem s ni chodila do skoly!"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. října 2023 17:57

Renusatko Moje jeda známá má na tvářích rosaceu, ale jako fakt hodně a na fb fotce je jak porcelánová panenka. Podobná si je, ale kdo ji zná tváří v tvář, tak se nad tím taky pozastaví. Můj přístup je úplně opačný, tak mám růžovku, a co jako.