Karja zrovna mi ted kolegyne rikala o nejake apce, ktera umi dodelat nahe telo k fotce obliceje, pry velmi realisticky. V souvislosti s kybersikanou ve skole. Ale me napadlo hned to tvoje souslovi, ze to je prece hrozne tenky led a ze se divim, ze se neco takoveho nehlida? Ale blizsi info nemam.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Gatitadnes jsou apky, které vám základě pár vět vyrobí celou fingovanou promluvu daného človeka, klidně video. Odborně se tomu říká deepfake. Zatím je to náročné na výkon a tudíž drahé, ale bude to obří problém.
Dcera (20) s kámoškami prý vedla zásadní debatu, který český herec je nejvíc hot. Chcete si tipnout, kteří dva byli finalisti?
Sweet Potato V jejich věkove kategorii? Mladý Trojan?
Vždycky, tj. skoro denně, když jedeme v Ostravě kolem Bezručů mi kolega říká, že tam mám "krásneho chlapce", protože ví, že to není úplně můj šálek kávy. Teď plakát sundali a mi tam začal chybět.
Komínek?
continuity vubec se v tom neorientuji, ale tusim, ze nas cekaji zajimave casy.
brrr Právě že vůbec ne! Trojana teda zmínila, když jsem vyjádřila překvapení. Stříbro Langoš, vítěz Vetchý!
(Jako jo, Vetchýho miluju, ale neni mi 20)
...náhodou, buď ráda
že se dceři líbí charismatičtí chlapi(oba dva se líbí i mně) a ne nějací cápkové
Sweet PotatoTak to jsou holky dobrý teda. Moje děcko posledně v nějaké debatě nevědělo kdo je Síma Krajnovic, chudák holka, aspoň tady budí vášně.
Sweet Potato Fakt? Ja mám Vetchého taky moc ráda, ale teď mi připadá už moc namakaný.
Holky překvapily
Kan No to je docela dobrej důkaz, oč to maj chlapi snazší! I dědci můžou zajímat mladý holky. Obráceně výjimečně.
Sweet Potato Tak oni ho znají třeba z těch starších filmu. Mně se taky líbí, ale viděla jsem ho teď nějak volnočasové a byl takový zanedbany. Langoš se mi nelíbil nikdy, není to pro mě takovej ten chlap, co nemá problém:D
brrr No já koukala jak puk.
Karja Langoš hrál vždycky takový debily, že mu to (aspoň u mne) prostě nikdo neodpáře.
Sweet Potato
tipovala sem Hanaka nebo Ctvrtnicka
ale teda vojin Kouba![]()
Gatita o té Appce byl článek na seznam zprávách je to úplně asi triviální záležitost a fakt jak skutečná. Úsměvné jen že to neumí dodělat tělo chlapovi. Méně úsměvné, že už v novinach proběhly nějaké případy šikany a vydírání mezi dětmi na základě výstupu z té appky. Zatím jsem to četla jen že zahraničí, ale fakt to bude běžné. Asi se svliknem rovnou všichni a bude klid. Horší bude to, co pise continuity.
Sweet Potato No jako debil asi ne, ale prostě ani civilne na mě nepůsobí moc chlapsky. Prostě takovej trochu frflací typ? A takovej vymazlenej? Tak na mě pusobi:D
Sweet Potato Nepřekvapuje mě to. Z českých nevím, ale od Oppenheimra se dceři a jejím kamarádkám libi Murphy. To bych si tipla, ze je poblazni Gosling z Barbie a ono ne. A ještě je v ropu Mads Mikkelsen. Ten mě taky překvapil. Má oblíbené i nějaké mladé, ale až za těmato dvěma.
Sweet Potato Já Langoše ráda mám a sleduju ho na IG a to teda hlavně kvůli tomu, že se mi líbí, jak se obul do turistiky a sportů. Vetchý se mi líbí taky. Doma mám taky jednoho, co ho obdivují kamarádky kluků až po kamarádky mé mamky. Je to náročné, ale naštěstí není hvězda![]()
Sweet Potato Dcera taky miluje Vetchyho, ale spis jako mladyho - tuhle se nad nim rozplyvala v Sestrickach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje