Kan A myslíš, že to přežijou? Aby to s tím kvítím nedopadlo jako s vánočníma stromečkama v květináčích.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
brrr Tak to si vůbec netroufám odhadnout, ale doufám, že mají ten bal lepší jak vánoční jedle v květináči. Protože zdravým selským, když vím, že jehličnan co do výšky nahoru, to minimálně 1x i dolů v kořenech, tak se prostě do toho 10l květináče nevejde. Jako lze pěstovat jehličnan od semene v květináči, to mám taky, ale nikdy nebude tak hustej a repre jak z volné půdy, kde si ten kořenový systém najde živiny, vodu a všechno co potřebuje.
Charlotte Rampling 77 let. Ten šperk mi přijde už trošku moc, je to jako průstřel dělovou koulí.

Paní neznám, vypadá dobře (jen ta víčka by to chtělo pozvednout, myslím, že už jí to musí i vadit ve výhledu)
Ona má ta víčka takhle už strašnejch let, asi se jí do toho prostě nechce.
Helen Mirren. :D

Kan Ee, mně to připomnělo takové ty talířky ve rtech afrických žen.
Kan Vypadá fakt dobře.
Kan Sluší jí to :-).
Kan dobrý! Představuju si šaty nebo aspoň sukni s potiskem Ríšových koček Pinot Noir
Kokoska přesně to mě napadlo!!!
Kokoska haha, mě to taky hned napadlo. ![]()
Kan Je skvělá. Šaty by se mi moc hodily.
Kokoska Sem s tím!!
Aranel nemám autorská práva ![]()
Docela se mi to libi

Kokoska to je Dáša? Tak mně ne.
Ani nevím proč. Žádná vráska, tak nějak vyumělkovaný.
Tak Betty to jo, filtr jasnej, ale ta barva se mi k ni docela hodi. Taky ani nevim proc.
Kokoska no, Já bych si taky ráda udělala takové foto, abych se vylepšila. Sama pro sebe tedy. Ale nevím jakou aplikaci bych si měla stáhnout. Jako abych tam neměla ty vrásky. A nebojte, sem to dávat nehodlám.![]()
Taky bych do toho sla. Uz jsem uvazovala i o nejakym profi fotografovi... mam uz tak desny plisee na ksichte, ze to nejaky vylepseni chce, ma-li zustat pamatka pristim generacim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje