VIP, na které je příjemné koukat;-)
stes Mě by zajímal původ toho přesvědčení že make-up ubere 10 let věku
viktorka_od splavu a este aj make up ma.
A vyzera perfektne.
viktorka_od splavu Musi se to umet. Ja treba jak mam za sebou x kurzu/naivne jsem se tomu kdysi chtela venovat, tak se umim nalicit stokrat lip ted jako stara, nez ve 20![]()
Uplne si pamatuju oranzovou Miss sporty, naplacat vsude a rozmazat, cerny linky/zadny stinovani...No ja snad nekde najdu fotku!![]()
Luna no jasne ze muzes vypadat lip, ale o 10 let mladsi je nesmysl
stes Fakt? Mi prijde ze vypada uz tady na 35, ale na lepsich nez ja. Mne makeup neubira, proste jsem jen upravenejsi. Ale tahle pani (nevim kdo to je) vypada skvele! Krasne rty. Ted ma kazda druha prifoukle a je to hruuuza.
Jos je fakt krasna, upravena + ty zarive oci delaji hrozne moc. vlastne mi prijde ze ten vek v obliceji uplne videt neni vraskama nebo tak, ale tou jiskrou resp jejim nedostatkem... stejne tak drzeni tela, to poznas uz zdalky jestli jde teenagerka nebo padesatnice..
viktorka_od splavu jednoduse, pokud to umis. Minimalne zakreje fleky a sjednoti plet. Omladi. Kdyby ne, nepouzival by se. Nemyslela jsem mejkap v podobe barevnejch stinu, blejskavych rtenek apod. Ted jsem si pani priblizila, taky ho patrne ma. Ale ten dobrej, vypada přirozeně a normalni vrasky ji nastesti nevadi.
stes A proč by měla připadat mladě. Je jí 47 a je nádherná.
Tyjo jako uznávám, že vypadá mladistvě a velmi dobře, ale je to typ, který mně přijde na hranici zajímavosti a ošklivosti, výraz nádherná bych u ni teda nepoužila.
viktorka_od splavu Já bez make upu vypadám mladší a s ním hezčí :-). A tady je každá rada drahá :-),
viktorka_od splavu Já bez make upu vypadám mladší a s ním hezčí :-). A tady je každá rada drahá :-),
Tohle přesně mám i já. Když si dám make-up, říkám si, ok, je to lepší. A když se pak odlíčím, říkám si, proč jsem si ten make-up dávala? ![]()
999 Ja to mam stejne, mam na vyber bud vypadat o x let mladsi, ale ne uplne dobre, nebo se namalovat a priblizit se trochu svymu veku, ale vypadat o dost lip.
ale to ma kazda:-) a pokud si mysli ze ne, tak se myli.
stes zakreje fleky=vypada lip. ne mladsi![]()
viktorka_od splavu hele jsi hrozne rezolutni...kazdej to ma jinak. Ja mam ksicht bez vrasek,ale mam plet nesjednocenou a tmavou barvu pod ocima. To ostaršuje. Mejkap mi pomuze a fakt omladi. Sminky potreba nejsou,ale davam se...rasy,rtenku,tvarenku. Predevsim ta to pozvedne. Je to proste kus od kusu.
viktorka_od splavu ty fleky se vekem zhorsujou, takze jo, kdyz je zakrejes a sjednotis plet, muzes vypadat mladsi.
Což mi připomíná, že jsem teď mluvila s paní, co je jí 65 a odhadovala jsem ji tak max. na 55, ale jako reálně, mluvila jsem s ní hodně z blízka. Prý mi dá školení, tak jsem zvědavá! ![]()
Mimochodem, v outfitech mám fotku z té Halloween zumby, vím že je to mizerná kvalita, ale ta paní v oranžovém tílku, druhá z prava má 75, taky mě překvapila...(hlavně teda tím, že totálně stíhala!
)
Tak tady máte jednu přirozenou krásu bez botoxu, plastik a možná i bez makeupu ![]()

Doporučuju si to přiblížit a věnovat pozornost zejména rukám a krku... na ty ještě nikdo nic nevynalezl a věčné mládí se jich tudíž netýká ![]()
barbucha aspon si uz zas je podobna, jeden cas to mela fakt divny. Ale za me na 70 celkem dobry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje