VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:29

Kokoska 

Ale jo, mě jen příšerně leze na nervy to lhaní o milosrdné přírodě a dobrých genech. No ale co čekat od člověka, co si nechával do hadrů přešívat i cedulky s (menší) velikostí

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:34

barbucha Tak to lhaní taky nechápu, se té starobě s botoxem postavím čelem, ne? Mám botox, umělý prsa, přišitý víčka a co.

Offline stes
9031 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:53

Kokoska barbucha Nemůžu si pomoct, ale je prostě hrozná. To jí není trapně, když vypustí na soc.sítě vyzmizíkovanou a přefiltrovanou fotku???? Je na veřejnosti furt, takže normální fotky v porovnání s tou maskou, jsou všude k mání. 

Offline stes
9031 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:19

Kan nenene, nemám - jsem forever young, jsem taková od přírody a fertig

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:24
Reakce na Kan:

barbucha Tak to lhaní taky nechápu, se té starobě s botoxem postavím čelem, ne? Mám botox, umělý prsa, přišitý víčka a co.

​Tak tak. V sedmdesáti, co je sakra na tom?!

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 26. října 2023 15:17

Kokoska Podle mě vsadila na starej dobrej facelifting :-).Předtím to zkoušela s výplněma a jinejma novotama, ale tohle se napíná přes tvoje kosti, takže ta podoba tam zůstane :-).

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. října 2023 16:02

999 jj, když pominu ty tanečky a mlžení kolem toho, tak ok.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 26. října 2023 16:26

Kokoska Ty tanečky jsou trapný, ještě zapomněla říct, že se maže modrou indulonou :-).

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. října 2023 16:34

999

Offline continuity
42338 příspěvků moje polička 26. října 2023 20:21

999 v tomhle mi byla sympatická, jedna z Vášáryovych. Prý si vždy kupovala nejlepší krém, jaký si mohla dovolit. Přišlo mi to hrozně fajn, takové, že to je vlastně recept pro každého. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2023 20:48

ja s mejkapem vypadam stejne jako bez nej teda. S hodne mejkapem pak vypadam jak namalovanej chlap

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:03

Občas kouknu na pořad Dům pro milionáře nebo jak se to jmenuje, seriál o prodeji realit v Hollywoodu apod., moje guilty pleasure (hlavně kvůli příšernejm interiérům ).

Vystupujou tam zajímavý figurky včetně těch realiťáků, všichni přešitý už od mládí... ale naposled jsem tam zahlídla něco fakt neuvěřitelnýho - bába (kupující) už notně v letech, sotva lezla, ale ksicht měla přisámbůh úplně jak vajíčko, na který se namaloval obličej. Trčel z toho akorát trochu nos a nafouklý pysky, ale jinak nic nepřipomínalo lidskou bytost. Když promluvila, bála jsem se že jí popraská skořápka

Jsem si říkala, že ti amíci, zejména ve zmíněný oblasti, mají těžkej život - dyk jsou tam plastiky skoro povinný a kdo nemá udělaný aspoň pysky, navařený vlasy a přifouklý kozy, jako by nebyl! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:20

barbucha To už je posedlost. Doufám, že paní bude mít pohřeb žehem, páč to se v zemi nemá šanci rozložit, prostě nemá. 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:24

barbucha musí to být příšerný tlak, to je fakt. Myslím, že kult mládí je tam fakt hodně vysoko a na druhou stranu čím je ženská krásnější sama od sebe, tím hůř to stárnutí asi snáší. A on ten čas se nikomu nezastaví, ten se koupit prostě nedá. V tomhle to my obyčejné běžné ženské máme myslím mnohem jednodušší.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 27. října 2023 12:10

Torrah 

Jenže ty lidi nakonec vypadaj mnohem hůř

Kan 

Já myslim že bába jednoho dne prostě a jednoduše pukne, a vono to nějak vysublimuje... nebo to sezobou ptáci

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 27. října 2023 12:34

barbucha no ale oni se asi vidí jinak, nebo si to neumím vysvětlit. Pokud pak někdo prozře, to musí být šílený šok.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 27. října 2023 12:41

Torrah asi se fakt vidí jinak. Vždycky si u těch příšerně zplastikovaných figurín říkám, co si asi myslí při pohledu do zrcadla. Asi to bude něco jako "Jsem krása nesmírná, kořte se mi"?

Offline Karja
44217 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:02

Torrah Kokoska Já si myslím, že ony se nevnímají už jako celek, že vidí ty jednotlivosti - vráska jedna, vráska druhá, podbradek, vlasy prořídlé a ony tyhle věci vlastně k dokonalosti dovedou, to je fakt, vráska tam není, podbradek není, šedivej vlas není.........Asi je to něco podobného jako je třeba přehnnaná sebekritika váhy a postavy, taky ty ženský viděj jen tlustou prdel, ale ne postavu a osobnost jako takovou. Podle mě když jsi v tomhle stadiu, tak už ten celek nikdy objektivně dohromady vidět nemůžeš

Offline Karja
44217 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:05

barbucha Já jsem se jeden čas dívala na takové béčkové (fakt béčkové ne p...) americké filmy, takové komedie, co nejdou ani do kina. (My máme jen ten youtube místo programů, se tam jinej film nedostane no)... a hrozně mě bavilo, jak tam všechny ty ženský měly uplně stejný učesy. Rozlučka se svobodou/babyshower, tak 7 ženských a všechny dlouhé vlasy s těma loknama dole udělanýma žehličkkou...a to měly takhle udělané v kteroukoliv denní dobu, vždycky lokna!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:39

Karja to měly i v nemocnici! Když kdysi frčel Dalas a podobné skvosty, dáma se probrala z narkózy a nepoblila se jak alík, nebyla flekatá, oteklá a zmatená, ale měla dokonalý makeup i účes, vzdychla Doktore, budu žít? a přijímala obratem návštěvy s květinami a bonbonierami v hojném počtu!