Tabea Já poznávám jen tu vpravo, hejtmanka Pecková.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Po pravé ruce pí Pavlové stojí Věra Kovářová ze STAN, místopředsedkyně PS.
Mně se líbila i MPA a její šaty /barva tmavě zelená/.

razorblade to byly jine nez tyhle, ze? Ty se mi libi moc, skoro vic, ale asi na vecer to chtelo zakryte paze?

Kokoska krásný. Nikdy nechapu,proc se blondyny rvou do růžovy,kdyz jim ta cervena tak slusi.
Tabea ta vysoka kratkovlasa pani je mistopredsedkyne snemovn Vera Kovarova, podle me s dcerou? Pani po levici Pavlove neznam a vysoka blondyna se stribrnym psanickem je hejtmanka SC kraje Petra Peckova.
Kokoska jeeeeee tak to nevim jestli jsou to ony nebo ne. Ale vzhledem k tomu, ze tam byva obrovska zima (proto stare harcovnice Livia a Dasa nosi kozesiny), bych rekla, ze ji usili jeste trochu jiny s delsim rukavem a ze silnejsi latky? Nikde jsem o tech satech nic necetla...
razorblade uz jsem to nasla (ta souvislost s Kate mi prijde pitoma)
Ty červený šaty paní Pavlové se mi líbily a ocenila jsem i ladící makeup plus účes (vlasy se zlatým přelivem?).
Pekarová mě tedy neuspokojila, tahle zelená není tak úplně (podle mě) její barva a frivolní vlnka vlasů mi k ní taky moc neseděla.
barbucha Frivolní vlnka? Ale jdi ty.
barbucha Tahle zelená je moc krásná!
barbucha a jestli dobře vidím, nebyla tam Pekarový zima? ![]()
RoSa Třeba má tu novou podprsenku od Kim. :D
RoSaJá jsem to zkoumala a řekla bych, že záševk, dost často to mívá i princezna Kate (nebo jak se jí oficiálně říká;-)
razorblade to byly jine nez tyhle, ze? Ty se mi libi moc, skoro vic, ale asi na vecer to chtelo zakryte paze?
Tak ty jsou bezkonkurenčně nejúchvatnější, co jsem na Evě Pavlové kdy viděla![]()
barbucha Odstín zelené ji podle mě sluší moc, co je trochu zu viel, je to stříbrný zdobení, zvlášť to středem hrudníku, stříbrná by byla v pořádku, ale je to na mě příliš zdobný ve stylu zachovalejch českejch šest- až sedmdesátnic - ale to je zase jen můj minimalistickej pohled.
Isca souhlasim!
To je fakt, bez toho zdobení by to bylo mnohem lepší.
Kokoska Jo, čímkoli dalším by to zabila, takhle to má jen malinkej malilinkej nádech alpskýho folkloru (čímž chci říct, že to není špatný, ale..)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje