Isca A já v tom vidím spíš ozvuk středověkého krumplování, sladění s místem konání. Ta zelená je nádherná.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Sweet Potato Mně se taky líbí. I to, že jednou nešla v modré (jakkoli jí vždycky sluší moc)
Isca no jo, alpská protěž :-), barva se mi teda líbí moc, protěž bych tedy ubrala
Čvančarová i s šedivou parukou, jo líbí se mi.

Tak Betty souhlasím
Tak Betty Mně se snad dokonce líbí i víc než obvykle! Jo, ona je krásná ženská.
Tak Betty to je v rámci nějaké role? Mne se to nelíbí, neupravená v te paruce a ta nadváha je nehezky vidět v obličeji.
Tulipe
To je vtipný, jak jsme zareagovaly! Hele, to je určitě nějaká role, takový vlasy nemá i kdyby se nebarvila. I to oblečení je nějaký starosvětský.
Tak Betty Vrabčí hnízdo a pochcaná sláma v jednom. To už je kumšt.
Tak Betty mne sa tiež Čvančarová páči. Takmer vzdy.
Čvančarovou mam ráda i se mi libi. Tohle bude asi k roli, ale je tom videt jedno....jak ty pološedivy vlasy, zvlášť ten jeste nedokonanej šedivej vysledek, přidávají věk.
stes Mně se teda nezdá, že by jí to přidávalo léta. Ale jsem asi zaujatá, protože žiju spokojeně v iluzi, že ani mně moje šediváky roky nepřidávají ![]()
Řvousenka ja mam taky prosedively a vypada to cool ![]()
edit: taky nevidim, ze by ji pridavaly vek, to je nejaka utkvela mantra. hlavne jak ted kolem sebe vidim hodne zen v mym veku, co nechava prirozeny, tak mi to uz vubec neprijde.
JČ , divadelní představení, učitelka zpěvu.
Asi tady pojedeme další kolo :-). Zrovna Čvančarový ty šediny věk nepřidávají, ale pokud to zobecníme, tak jo. Lilly_Ku já si myslím, že u tebe to musí vypadat dobře, protože jsi ještě mladá, sama o sobě cool, se super postavou a vůbec máš ten berlínský vibe :-).
999 to je přesně vystizena podstata věci!
Asi tak..nemyslela jsem to obecně, jak to vyznelo. Tady bych rekla,že je to opravdu kus od kusu. Záleží na strašně moc věcech okolo, věk, typ oblicej atd. Ale hlavne na odstínu šedé, vlasech a účesu. Mně osobně zrovna u ni to tak přijde, no. Kdyz zustanu u sebe, libi se mi to na rovnych vlasech, na délce nezáleží. Ale nechci tu rozjet nekonečný proud, uz to tu probehlo vickrat.
Mně se tady Čvančarová líbí. Má totiž i výjimečně příčetnej makeup ![]()
Tak Betty Líbí se mi, ten čarodějka styl vlasů je super.
Tak Betty Včera jsem koupila lístky na tohle představení ségře k Vánocům (půjdu samozřejmě s ní
) Tak jsem zvědavá, jak bude vypadat naživo ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje