Antje a ona je jeho poručnice, nebo proč by měla být za bratra odpovědná?
Má svoji práci a vzhledem k tomu, že dovolené tráví v Bulharsku tak na nejaké nepřiměřeně vysoké noze si asi nežijí.
Antje a ona je jeho poručnice, nebo proč by měla být za bratra odpovědná?
Má svoji práci a vzhledem k tomu, že dovolené tráví v Bulharsku tak na nejaké nepřiměřeně vysoké noze si asi nežijí.
Lenka22 Hod do googlu Švabův gang, dost se o nich psalo.
Antje Žije z peněz oběti? Víš o tom něco víc? Pokud já vím, tak naopak kvůli němu skončili Dejdarovi ve velkých dluzích...Jsi docela ostrá, nikdo přece nemůže za svého bratra.
Garfie Obecně, pokud by o tom věděla a vědomně na sebe převedla třeba ukradené peníze, tak by byla spolupachatelem (třeba nepostihnutelným)
Ale o tady tom nevím vůbec nic.
Antje pravděpodobně? Googlila jsem, ale žádné takové informace jsem nenašla. Takhle někoho obvinit, to je trochu moc, ne?
Sweet Potato Proto se ptám, jestli Antje ví něco víc, to nevylučuju. Já si právě pamatuju, že když ho obvinili, tak Dejdar někde říkal něco ve smyslu "jen ať jde sedět" a že se od něj distancovali. Což pochopitelně nevylučuje, že o všem věděli, na druhé straně odsoudit je jen proto, že ona je jeho sestra....
Sweet Potato pani je sestra vraha mnoha normalnich slusnych lidi a pani pravdepodobne z penez obeti zije. Tolik k tehle rodine Martina Dejdara.
Každej může být sestra vraha, bratr vraha, ba i matka nebo otec vraha. Nebo dokonce dítě vraha. To neznamená, že za to můžou. To za prvé.
A za druhé - měl Dejdar manželku jakožto tu sestru vraha vykopnout? Jo, někdo by to i udělal.
Já ho vůbec nemusím, vždycky byl značně hladovej a (stejně jako Pomeje) si tak dlouho hrál na velkoproducenta a nosil rypák nahoru, dokud přes něj pořádně nedostal... ale to, že s manželkou zůstal, bych mu teda nezazlívala. Nakonec ona s ním zas zůstala, když mu hrozila žebrácká hůl (takže pochybuju, že by nějak zvlášť šla po penězích). Jako charakter on nebude zrovna příkladnej, už jen pro tu podporu Zemana
ale za švagra vraha nemůže, bych řekla.

Tak Betty Hezký. Jen mě vždycky napadne, jak jednoduchý je se obléct s jedničkama.
Teď zrovna vracím jedny parádní lněný šaty, který padnou naprosto skvěle, ale ... nedopnu je pres přes prsa (teda na zádech, ale vím, že ty prsa tam prostě vadí).
Pardon, že si odložím zrovna tady, ale ach jo :(

Jessica Chastain
continuity Panejo. Já vím, že je to laciný a celkově směšný, ale já mám vždycky takovou radost, když vidím prezidenta-pěknýho člověka a ne prezidenta-nafouklýho opilce. A paní Pavlový to taky sluší.
continuity tak tohle je jiný kafe! A kde přisel pan generál k te šerpě a řádům?
No, koukám že u Lucemburků ostudu neudělali, i když bych na paní prezidentový taky spíš preferovala tmavomodrou.
barbucha podle mě je sladěná s tou šerpou.
Tak to asi jo.
Ja by som českému pánovi prezidentovi troooošku skrátila dłžku nohavíc, inak veľmi pekné foto.
Řád bílého lva, ten je český prezidentský.
vyznamenání má hodně, podle mě vybral dvě nějaké relevantní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.