VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:06

Miru já to neposoudím, ale jak píše Mrakoplas , ztráta kil, zvlášť v určitém věku, prostě tak dopadne. Je jedno, jestli nemocí nebo cíleně. Ty tváře a krk prostě nevycvičíš. A kůže neni guma, co naděláš 

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 15. dubna 2025 12:17

rozarka 

...jasně, tohle vím...

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 12:11
Reakce na Miru:

Garfie 

...to ano, to se o ní ví, že sportovala a pak se i udržovala. Ale vždy byla taková jemně krev a mlíko, akorát(nevím, jak to napsat, aby zas některé zde mě nechytaly za slovo)

Ale teď na fotkách byla výrazně zhublá...

(fotky, co byly na Super už asi nenajdu, tak tady... Ale krásná je pořád, to ano)

https://www.instagram.com/p/DH6zccAsq7Z/?img_index=1

​Já jsem teda tým Kokoska , taky to nikdy nebyla moje favoritka... zvlášť když ji pořád vydávali za arbitra elegance (pověst, kterou sama ráda mocně podporovala ) a mně se ty outfity nikdy nelíbily, takový babský... o urputně fotošopovanejch fotkách - zvlášť když to byla reklama na ty hadry, tašky apod. - ani nemluvě.

Ale jako jo, zhubla. Dřív bych ji (decentně) označila za plnoštíhlou, teď je na tom líp. Ale co se elegance týče, je to zas naprd: ty světlý kalhoty jí nedělaj dobrou službu, ne ne! Přidělávaj jí zbytečně panděro, viz první a poslední fotka. 

V obličeji žádnej Ozempic nevidim, asi proto že taky nevím jak by se tam projevil, ale rozhodně je úbytek váhy vidět i tam, a navíc - nikdo nemládneme čemuž bych ty změny vizáže klidně taky přičetla!

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 12:27

barbucha 

...jasné, zhubnutí více kilogramů se často ve tváři projeví a čím je člověk starší, tím to, většinou, méně i lichotí...

Proto taky normální váha a lehoulinká nadváha je pro obličej lepší - je vypnutější...

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 17. května 2025 13:55

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. května 2025 19:32

Krásné.  

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 22. května 2025 19:56

Lenka22 To je dokonale!

Raduza Ona to umí, vypadá vždycky skvěle.

Online Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 22. května 2025 20:43

Raduza Světový formát.

Online Tak Betty
6042 příspěvků moje polička 22. května 2025 20:45

Navíc je fotogenická.

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 23. května 2025 07:37

notna taky myslím.

Online Tak Betty
6042 příspěvků moje polička 04. června 2025 20:28

Šaty Pavlový se mi vůbec nelíbí, Maxima celá moc.

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 04. června 2025 20:55

Tak Betty 

Já nechápu proč si umanula na ty knoflíčky... je to takovej spíš neformální styl z toho pak.

Jinak ale oceňuju výběr barvy (těch prvních) - je to hezký gesto, když šla vítat hosty z oranžské rodiny  

Online Karja
44223 příspěvků moje polička 04. června 2025 21:16

Tak BettyMně se libí v obojím a líbí se mi vlasy, že jsou takové neformálnejsi. Ona je prostě asi taková lezernejsi, v tom stylingu co má Maxima to by ji vůbec nešlo. Ty jo, zaplať pánbůh za ne, umíte si představit Ivanu, jak by vypadala vedle Maximy?...Joo vlastně ona by nepřišla:D 

Offline Mrs.Robinson
585 příspěvků moje polička 04. června 2025 21:24

Líbí se mi, že král vzal dopravu do svých rukou

Offline Marielle
příspěvků moje polička 04. června 2025 22:17

Karolína Kachýňová ... i poslouchat.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. června 2025 23:18

barbucha mme sety saty libi, ale na tuhle prilezitost, zvlast vedle Maximy, jsou takove obycejne. Ty modre mohly byt klidne dloune, nevim, jestli neslo zjistit, v cem jde kralovna, a prizpusobit se.

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 05. června 2025 13:26

Kokoska 

Zjistit to určitě jde v rámci dress code řekla bych, nedivila bych se že se dohadujou i kvůli barvě kytice třeba.

Karja 

No, neformální účes je fajn, ale pro mě to vypadá spíš neupraveně. Odrosty, různá délka... navíc zafouká vítr a máš z toho prostě rozlítanou slámu. A vedle tebe stojí tetina () se společenským účesem...

Bohajeho, tyhle šaty jsou naprosto příšerný. Divná barva a materiál vypadá jak objednanej ze Shein! A to zlato na krku... první dáma level socík II

Přitom já proti ní nic nemám, vlastně mě někdy až mrzí že to nedokáže líp. 

Online Karja
44223 příspěvků moje polička 05. června 2025 13:38

barbucha Ten odrost má třeba ta Maxima uplně stejnej, to takhle ty blondýny mívaj no:D:D. Jako dřív se jí ty vlasy moc nevedly, ted mi ale ta kritika přijde docela přehrocená, už to má dobrý. 

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 05. června 2025 13:51

Karja 

Maxima má děsný vlasy samy o sobě, ale aspoň se nechá učesat. Pavlová má ty konce naprosto zjevně zničený odbarvováním a přesušováním, buď to má taky nějak sepnout (určitě by to i v týhle délce šlo), nebo ostříhat. Takhle to vždycky vypadá jako že nemá na slušnýho holiče, styl sama doma. První dáma.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 13:59

Karja ty vlasy jí sluší, ale myslím, v na takovou příležitost by je měla mít stažené nebo nějak upravené