Miru já to neposoudím, ale jak píše Mrakoplas , ztráta kil, zvlášť v určitém věku, prostě tak dopadne. Je jedno, jestli nemocí nebo cíleně. Ty tváře a krk prostě nevycvičíš. A kůže neni guma, co naděláš
VIP, na které je příjemné koukat;-)
...jasně, tohle vím...![]()
Garfie
...to ano, to se o ní ví, že sportovala a pak se i udržovala. Ale vždy byla taková jemně krev a mlíko, akorát(nevím, jak to napsat, aby zas některé zde mě nechytaly za slovo
)
Ale teď na fotkách byla výrazně zhublá...
(fotky, co byly na Super už asi nenajdu, tak tady... Ale krásná je pořád, to ano)
Já jsem teda tým Kokoska , taky to nikdy nebyla moje favoritka... zvlášť když ji pořád vydávali za arbitra elegance (pověst, kterou sama ráda mocně podporovala
) a mně se ty outfity nikdy nelíbily, takový babský... o urputně fotošopovanejch fotkách - zvlášť když to byla reklama na ty hadry, tašky apod. - ani nemluvě.
Ale jako jo, zhubla. Dřív bych ji (decentně) označila za plnoštíhlou, teď je na tom líp. Ale co se elegance týče, je to zas naprd: ty světlý kalhoty jí nedělaj dobrou službu, ne ne! Přidělávaj jí zbytečně panděro, viz první a poslední fotka.
V obličeji žádnej Ozempic nevidim, asi proto že taky nevím jak by se tam projevil, ale rozhodně je úbytek váhy vidět i tam, a navíc - nikdo nemládneme
čemuž bych ty změny vizáže klidně taky přičetla!
...jasné, zhubnutí více kilogramů se často ve tváři projeví a čím je člověk starší, tím to, většinou, méně i lichotí...
Proto taky normální váha a lehoulinká nadváha je pro obličej lepší - je vypnutější...![]()
![]()

Krásné.

Raduza Světový formát.
Navíc je fotogenická.
notna taky myslím.
Šaty Pavlový se mi vůbec nelíbí, Maxima celá moc.

Já nechápu proč si umanula na ty knoflíčky... je to takovej spíš neformální styl z toho pak.
Jinak ale oceňuju výběr barvy (těch prvních) - je to hezký gesto, když šla vítat hosty z oranžské rodiny ![]()
Tak BettyMně se libí v obojím a líbí se mi vlasy, že jsou takové neformálnejsi. Ona je prostě asi taková lezernejsi, v tom stylingu co má Maxima to by ji vůbec nešlo. Ty jo, zaplať pánbůh za ne, umíte si představit Ivanu, jak by vypadala vedle Maximy?...Joo vlastně ona by nepřišla:D
Líbí se mi, že král vzal dopravu do svých rukou

Karolína Kachýňová ... i poslouchat.
barbucha mme sety saty libi, ale na tuhle prilezitost, zvlast vedle Maximy, jsou takove obycejne. Ty modre mohly byt klidne dloune, nevim, jestli neslo zjistit, v cem jde kralovna, a prizpusobit se.
Zjistit to určitě jde v rámci dress code řekla bych, nedivila bych se že se dohadujou i kvůli barvě kytice třeba.
No, neformální účes je fajn, ale pro mě to vypadá spíš neupraveně. Odrosty, různá délka... navíc zafouká vítr a máš z toho prostě rozlítanou slámu. A vedle tebe stojí tetina (
) se společenským účesem...
Bohajeho, tyhle šaty jsou naprosto příšerný. Divná barva a materiál vypadá jak objednanej ze Shein! A to zlato na krku... první dáma level socík II ![]()

Přitom já proti ní nic nemám, vlastně mě někdy až mrzí že to nedokáže líp.
barbucha Ten odrost má třeba ta Maxima uplně stejnej, to takhle ty blondýny mívaj no:D:D. Jako dřív se jí ty vlasy moc nevedly, ted mi ale ta kritika přijde docela přehrocená, už to má dobrý.
Maxima má děsný vlasy samy o sobě, ale aspoň se nechá učesat. Pavlová má ty konce naprosto zjevně zničený odbarvováním a přesušováním, buď to má taky nějak sepnout (určitě by to i v týhle délce šlo), nebo ostříhat. Takhle to vždycky vypadá jako že nemá na slušnýho holiče, styl sama doma. První dáma.
Karja ty vlasy jí sluší, ale myslím, v na takovou příležitost by je měla mít stažené nebo nějak upravené
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje