VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 13. března 2025 20:34

viktorka_od splavu na IG je cca rok stare video, chodi sama, na podpatcich a v dlouhych satech, svizne, rovna zada. Jsou holt takove pripady

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 13. března 2025 20:40

Kokoska no, tak to je supr. hadry si muzes koupit, tohle ne

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 13. března 2025 21:45

Kokoska no zvykla.. ja taky byla zvykla (i kdyz ne az na takovy stekle) ale proste starnuti s sebou nese ruzny zdravotni neduhy.. tak asi dobry geny

​No, já bych si troufla tvrdit, žes asi nebyla zvyklá na boty v podobný cenový relaci jakou si může dovolit Wintourka Myslím že ty její budou asi líp zpracovaný a i když bych je asi neoznačila za vysloveně pohodlný tak jsem přesvědčená že se v nich chodí určitě líp než ve stejným typu za nějaký dva tři litry

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. března 2025 06:47

barbucha bez ohledu na cenu proste v tom celou dobu stojis na spickach. samozrejme kozacky jsou daleko pohodlnejsi, nez teba lodicky, protoze ta bota drzi celou nohu pevne na miste. to jsem taky snesla ten podpatek vyssi. no kazdopadne je to je mimoradna osoba, to je jasny

Online Janulik03
20010 příspěvků moje polička 14. března 2025 08:24

Mne sa Wintour páči vždy. Je konzistentna a pritom s dobou. Jej boty su vsetky super , okuliare chápem 

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 28. března 2025 21:52

Tahle holka se mi líbí 

Offline stes
9034 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:05

Tak Betty mně taky a tenhle trochu prvorepublikovy styl jí hrozně sedne a sluši

Offline Maureen
příspěvků moje polička 29. března 2025 15:48

stes přesně...tenhle styl jí fakt sedne...ve Zlaté labuti byla dokonalá (i ve své roli jako potvora)

Offline stes
9034 příspěvků moje polička 29. března 2025 17:45

Maureen jo,koukala jsem na to kvůli ní a Pleslovi. Ten byl taky dokonalej. 

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 30. března 2025 14:43
Reakce na Janulik03:

Mne sa Wintour páči vždy. Je konzistentna a pritom s dobou. Jej boty su vsetky super , okuliare chápem 

​Mně taky. Svůj styl si našla a sedí jí dokonale - já jenom si vždycky představuju, jak by ten outfit slušel jiný nositelce... podle mě by v tom každá vypadala jak od kolotoče: ty vzory a nápadný šperky plus strakatý/barevný botky k tomu!

Offline Miru
16589 příspěvků moje polička 30. března 2025 14:50

barbucha 

...no, myslím, že je prostě Dáma(svojí podstatou. O tom, že má vkus a cit nikdo nepochybuje, a taky se celý život pohybuje v prostředí všeho krásna, kultury, historie. To všechno člověka prostě formuje).

Protože u Dámy je jedno, co si obleče, resp. obléka se tak, jak ji vyhovuje a právě tím, jaká je, ji to sluší. Jde to k ní samozřejmě, lehce...

Když někdo Dáma není, tak ho ani značkový hadry nebo co zrovna letí, nezachrání.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. března 2025 15:35

Miru A nebyl náhodou film Ďábel nosí Pradu inspirovaný tady tou madam? Jestli je ona ,,dáma,,  jenom z desetiny tak milá a příjemná jako hlavní hrdinka ve filmu, tak potěš koště.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 30. března 2025 15:41

barbucha Ona nosí Manolky :-).

Offline Miru
16589 příspěvků moje polička 30. března 2025 15:45

Kan 

...byl. A ten film miluju. Právě proto, jaká Meryl alias Anna byla...(ty její pohledy všeříkající...)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. března 2025 19:59

Miru Návrhář Jean Paul Gaultier, se nechal slyšet, že se mu film nelíbil, podle něj byla Meryl ve filmu oproti Anně úplné zlatíčko. A tohle se tady bude líbít, Wintourová by prý nikdy nedala práci nikomu s nadváhou a špatnou péčí o sebe sama. :D

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 30. března 2025 22:57
Reakce na 999:

barbucha Ona nosí Manolky :-).

​No to je právě to. V těch se asi dá chodit

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 30. března 2025 23:15
Reakce na Kan:

Miru Návrhář Jean Paul Gaultier, se nechal slyšet, že se mu film nelíbil, podle něj byla Meryl ve filmu oproti Anně úplné zlatíčko. A tohle se tady bude líbít, Wintourová by prý nikdy nedala práci nikomu s nadváhou a špatnou péčí o sebe sama. :D

​Jo, nadváha a žádná péče, to je zlo. Chudák třeba taková Miuccia Prada, obstarožní tetina s příšernejma vlasama a bez mejkapu, ta by prakticky neměla vůbec lízt mezi lidi. Kdo by takovej zjev zaměstnal!

https://www.vogue.cz/galerie/society/julia-hobbs/miuccia-prada-a-jeji-top-fashion-momenty?page=1

Ale vlastně, ta se neuchází o místo u Wintourky, že jo

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 31. března 2025 06:25

barbucha Navíc jí je šijou na míru.

Offline Miru
16589 příspěvků moje polička 31. března 2025 06:29

Kan 

...jej, to , že se film někomu nelíbí, nelíbil, byť to byl Jean Paul Gaultier, mi vůbec nevadí, to neřeším, to je normální. A že postavu trochu upravili, její vykreslení, to je také dost běžné, že se ve filmech děje.

Ovšem s tím zbytkem sympatizuji velmi

barbucha 

Miuccia - hm, tak se nelíčí. Má už věk, kdy to ženy dost často nebaví, myslím to v dobrém. Nepovažují to za podstatné. Ale upravená je vždy. A taky má typickou tvář Italky...

(Pořád vypadá, podle mě, lépe, než nenalíčená Pamela Anderson. Kdyby ta si dala aspon řasenku a jemně ztmavila obočí, byla by krásná, nenásilně, ale byla.).

Nenalíčení lidé nevadí, když jsou "vymydlení" a navonění.

Neupravení a s evidentní nadváhou se mi nelíbí.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. března 2025 07:21

Přiznání.  Mě byla Wintour vždycky děsně nesympaticka.  Styl má, o tom žádná,  ale asi pěkná semetrika.  A to její mikádo,  s kterým se zřejmě už narodila,  hrozný.