Kan Jů, hezký! Už si o ní čtu, měla hustej život! (jako asi všichni tehdy)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Aneta je fakt stylová!.,
mohla by klidně na Fashion Week nebo udílení nějakých světových cen -

...i Natálie se mi líbí -

...ostatní na Ceny Anděl 2025 - pro mě celkem nuda či bez vkusu
Myslím k že se to Asterce povedlo.

Miru To je Vignerova? Hadry super, ale v hlavě řezanka. Viděla jsem nějaký video jak doma vaří, tvl patlamo, patlamo, v závěru ochutnala a prý to je táaak dobrý! Kolečko se moc nevěřil teda.
Miru Anetu jsem snad nevidela blbe oblecenou, ale ten makeup ma tady teda desnej a dela ji tak o dvacet let starsi.
...mně se ti líbí celý
Nevím, kam to dát.?
Videla jsem na Super.cz
Danu Moravkovou. Zhubla.
Tvrdí, že najela na přerušovaný půst...
...ale mně její tvář a krk připomínají výzory těch, kdo papali Ozempic
(no, třeba se pletu, ráda bych...)
Miru ako vyzerá tvár tych, čo papali Ozempic?
A prečo ho papali, keď sa pichá?
slniecko
tiez by ma to zaujimalo. Lebo zrovna vcera som narazila na ig na nejaky post, kde ukazovali ozempic tvare celebrit. Okrem toho, ze to bola blbost, lebo niektore fotky boli dost stare, tak to boli jednoducho tvare po strate tuku. Taku mam (bohuzial) aj ja, a to som stale na rovnakej vahe. Len jak tam chyba ten mladicky tuk, tak je to ovisnute. Ozempic som fakt nepapala ![]()
Mrakoplas njn, mladšie už nebudeme...a to zas verím, že pri rýchlej strate tuku koža nemusí stíhať
slniecko no jasne, som sa asi zle vyjadrila. Tie celebrity boli schudnute a samozrejme, ze stratili tuk v tvari a koza im povisla. Ale to sa stane akymkolvek chudnutim, nemuseli brat ozempic.
Mrakoplas hej, ja som to tak aj pochopila, asi som nejasne poprikyvovala ![]()
Miru Příště bys mohla dát rovnou fotku nebo odkaz, marně googlím nějakou aktuální fotku. ![]()
Ale zato jsem narazila na nějaký rozhovor z ledna, ve kterém říká, že si postavu udržuje celoživotně, ráno nesníná, jen někdy o víkendu nebo v hotelu vajíčka. Během práce nikdy nejí a na oběd si dá jen vydatnou polévku nebo salát. A večer doma někdy salát a často přijde tak pozdě, že už nejí vůbec, takže ta tak nějak drží (přerušovaný) půst prakticky celoživotně.
...ano, měla jsem to dát do uvozovek...
Jasné, že při větším zhubnutí někdo výrazně pohubne i v obličeji.
Lidé, kteří si píchali/užívali Ozempic mají svým způsobem "tyickou" tvář(Sharon Osborne a další...)
...to ano, to se o ní ví, že sportovala a pak se i udržovala. Ale vždy byla taková jemně krev a mlíko, akorát(nevím, jak to napsat, aby zas některé zde mě nechytaly za slovo
)
Ale teď na fotkách byla výrazně zhublá...
(fotky, co byly na Super už asi nenajdu, tak tady... Ale krásná je pořád, to ano)
Miru Jo, já tomu rozumím, v podstatě souhlasím s tebou, že pokud zhubla, díky přerušovanému půstu to nebude, protože ten prakticky už držela před tím (i když třeba ne cíleně).
Miruno ale ako sa teda spozna ozempic face?
Miru tak na tehle fotce bych ji vubec nepoznala. Mne se teda nikdy moc nelibila, nebo spis mi nebyla sympaticka, pripadala mi takova afektovana.
...to se těžko vysvětluje, jsou to určitě rysy, resp. jejich změna z původního obličeje...
(přibližně - jakoby zvláštním způsobem vyžilá/ztrhaná tvář; pořád něco pozoruju, porovnávám, noo)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje