No, ja chcem vidieť sektretárku, alebo priamo právničku v niečom, ako je tam na obrázku:)))
Apropó, aj tí chlapi, ten v tom modrom by prešiel so zdvihnutým obočím, to svetlosivé s tichou poznámkou spolusediacemu "to asi na vidieku musia takto, čo?"
No, ja chcem vidieť sektretárku, alebo priamo právničku v niečom, ako je tam na obrázku:)))
Apropó, aj tí chlapi, ten v tom modrom by prešiel so zdvihnutým obočím, to svetlosivé s tichou poznámkou spolusediacemu "to asi na vidieku musia takto, čo?"
Achjo, tak to mi zkazilo den teda. Zrovna tahle paní. Kvůli Rachel jsem ten seriál přestala sledovat, měli se brát s tím hlavním hrdinou a každý díl mi dokonale pila krev. No nic. Jinak teda já měla Suits ze začátku ráda, byli vtipní a od začátku to bylo spíš o podvodu toho hlavního kluka, ne až tak o případech samotných. Ovšem když se postupně jen celý díl hádali a ten padesátiletý právník Louis (?) se svou neméně zralou přítelkyní řešil, jestli děti ano nebo ne, pochopila jsem, že to není seriál z mého světa.
Trochu problém bude v tom, že Harry je slušně vychovanej gentleman, kterej asi nepotopí nebohou nevinnou dívku jasným prohlášením, že by se jí nedotkl ani pohrabáčem
Vyjádření jeho mluvčího je taky neslaný nemastný: https://www.royal.uk/statement-communications-secretary-prince-harry Prostě chudák holka je pronásledovaná médii, dostala se do řečí... žádný oficiální stanovisko, kterým by se k ní jasně přihlásil.
A společná fotka zatím taky ani jedna!
Pro dotyčnou je celá aféra ovšem slušný PR a dobrej nástup ke kšeftům: http://www.express.co.uk/entertainment/films/733056/Meghan-Markle-James-Bond-girl-Prince-Harry-Daniel-Craig-Margot-Robbie-Emily-Ratajkowski
No, dal najavo... já tam nečtu nic o tom, že mají vážnou známost. Spíš jenom že má Harry obavu o její bezpečnost, protože se o ni veřejnost zajímá (ať v dobrým nebo ve zlým). Ale mohla si to spískat i úplně sama přece, svým vlastním přičiněním, že ji všichni s Harrym spojujou. Pořád nemáš jedinou společnou fotku! To je v dnešní době celkem neskutečný... když si vezmeš, co všechno už bylo nafocený ![]()
Tak to jo, to se shodnem ![]()
Počkat, ta herečka a Harry nemají společnou fotku "strašně tajně jdeme a hnusný novinář nás nachytal"? Tak proč se o nich vlastně mluví? Nebo kdo to naprášil? Vždyť to může být obyčejný drb, ne? Pokud nemají fotky. Nebo Harry vdal prohlášení? Já už tomu vůbec nerozumím. ![]()
Fotku nemají. Jen dotyčná neustále trousí tajemné narážky. No, internet snese všechno a nějaký to zviditelnění taky není na škodu ![]()
Čas nezastavíš..
Alain Delon avec Bebel, hier, le 15 Novembre, 2016. 70° Quai des Orfèvres. Paris.
A miluju je pořád. Oba!

zrovna nedavno na ct2 Borsalino, ja pro ne mam taky slabost, obzvlast v teto verzi
A dneska Tři muži na zabití.
Delon nikdy nebyl můj typ - na mafiánský pasáky si nepotrpím
Ale na tý současný fotce je mi ho až líto, vypadá chudák jak stará vyžilá, ehm, prostitutka ![]()
Delon zamlada by můj typ i byl, jen kdyby byl o něco vyšši. S Delonem chodit, s Belmondem kamarádit. ![]()
Já bych s Belmondem klidně kamarádila i chodila, nebo v opačným pořadí, nebo jednotlivě...
Dávám přednost pohodáři před rozervancem ![]()
Já bych s Belmondem klidně kamarádila i chodila, nebo v opačným pořadí, nebo jednotlivě...
Jsem na tom úplně stejně, Belmondo je moje dávná láska a i teď je mnohem přitažlivější, než Delon.
Tak tady se zcela vyjímečně neshodneme a přikláním se k domenice. S Delonem zamlada chodit ano, ale s Belmondem jedině kamarádit.
Mně totiž odjakživa děsně iritoval jeho rypák. Jedinej přitažlivej chlap s chobotem je pro mě Adrien Brody
.
Anebo když už Francouz pohodář, který dovede vykouzlit podobný šibalský kukuč jako Belmondo, tak za mě Jean Dujardin - mimochodem je i o 5 cm vyšší, než oba pánové![]()
.

Rypák mi nevadí. Nakonec kam bych přišla, kdyby byl chlap hezčí než já! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.