VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 12:30
Reakce na dusty:

No, ja chcem vidieť sektretárku, alebo priamo právničku v niečom, ako je tam na obrázku:)))

Apropó, aj tí chlapi, ten v tom modrom by prešiel so zdvihnutým obočím, to svetlosivé s tichou poznámkou spolusediacemu "to asi na vidieku musia takto, čo?"

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:29
Reakce na dusty:

Achjo, tak to mi zkazilo den teda. Zrovna tahle paní. Kvůli Rachel jsem ten seriál přestala sledovat, měli se brát s tím hlavním hrdinou a každý díl mi dokonale pila krev. No nic. Jinak teda já měla Suits ze začátku ráda, byli vtipní a od začátku to bylo spíš o podvodu toho hlavního kluka, ne až tak o případech samotných. Ovšem když se postupně jen celý díl hádali a ten padesátiletý právník Louis (?) se svou neméně zralou přítelkyní řešil, jestli děti ano nebo ne, pochopila jsem, že to není seriál z mého světa.

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:16
Reakce na dusty:

Trochu problém bude v tom, že Harry je slušně vychovanej gentleman, kterej asi nepotopí nebohou nevinnou dívku jasným prohlášením, že by se jí nedotkl ani pohrabáčem  Vyjádření jeho mluvčího je taky neslaný nemastný: https://www.royal.uk/statement-communications-secretary-prince-harry Prostě chudák holka je pronásledovaná médii, dostala se do řečí... žádný oficiální stanovisko, kterým by se k ní jasně přihlásil.

A společná fotka zatím taky ani jedna!

Pro dotyčnou je celá aféra ovšem slušný PR a dobrej nástup ke kšeftům: http://www.express.co.uk/entertainment/films/733056/Meghan-Markle-James-Bond-girl-Prince-Harry-Daniel-Craig-Margot-Robbie-Emily-Ratajkowski

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:36
Reakce na dusty:

No, dal najavo... já tam nečtu nic o tom, že mají vážnou známost. Spíš jenom že má Harry obavu o její bezpečnost, protože se o ni veřejnost zajímá (ať v dobrým nebo ve zlým). Ale mohla si to spískat i úplně sama přece, svým vlastním přičiněním, že ji všichni s Harrym spojujou. Pořád nemáš jedinou společnou fotku! To je v dnešní době celkem neskutečný... když si vezmeš, co všechno už bylo nafocený 

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:50
Reakce na dusty:

Tak to jo, to se shodnem 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 22:55
Reakce na barbucha:

Počkat, ta herečka a Harry nemají společnou fotku "strašně tajně jdeme a hnusný novinář nás nachytal"? Tak proč se o nich vlastně mluví? Nebo kdo to naprášil? Vždyť to může být obyčejný drb, ne? Pokud nemají fotky. Nebo Harry vdal prohlášení? Já už tomu vůbec nerozumím.

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 08:48
Reakce na Guinea Pig:

Fotku nemají. Jen dotyčná neustále trousí tajemné narážky. No, internet snese všechno a nějaký to zviditelnění taky není na škodu

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 15:09

Čas nezastavíš..

Alain Delon avec Bebel, hier, le 15 Novembre, 2016. 70° Quai des Orfèvres. Paris.

A miluju je pořád. Oba!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:30
Reakce na Dadoo:

zrovna nedavno na ct2 Borsalino, ja pro ne mam taky slabost, obzvlast v teto verzi

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 18:40
Reakce na jinx:

A dneska Tři muži na zabití. 

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 12:00
Reakce na Dadoo:

Delon nikdy nebyl můj typ - na mafiánský pasáky si nepotrpím  Ale na tý současný fotce je mi ho až líto, vypadá chudák jak stará vyžilá, ehm, prostitutka

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 12:20
Reakce na barbucha:

Delon zamlada by můj typ i byl, jen kdyby byl o něco vyšši. S Delonem chodit, s Belmondem kamarádit. 

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 13:46
Reakce na domenica:

Já bych s Belmondem klidně kamarádila i chodila, nebo v opačným pořadí, nebo jednotlivě...  Dávám přednost pohodáři před rozervancem

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 13:58
Reakce na barbucha:

Já bych s Belmondem klidně kamarádila i chodila, nebo v opačným pořadí, nebo jednotlivě...  Dávám přednost pohodáři před rozervancem

Jsem na tom úplně stejně, Belmondo je moje dávná láska a i teď je mnohem přitažlivější, než Delon.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 14:37
Reakce na barbucha:

Tak tady se zcela vyjímečně neshodneme a přikláním se k domenice. S Delonem zamlada chodit ano, ale s Belmondem jedině kamarádit.

Mně totiž odjakživa děsně iritoval jeho rypák. Jedinej přitažlivej chlap s chobotem je pro mě Adrien Brody.

Anebo když už Francouz pohodář, který dovede vykouzlit podobný šibalský kukuč jako Belmondo, tak za mě Jean Dujardin - mimochodem je i o 5 cm vyšší, než oba pánové.

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 14:49
Reakce na wendulka:

Rypák mi nevadí. Nakonec kam bych přišla, kdyby byl chlap hezčí než já!