Tak princ Harry prý chodí s nějakou herečkou s USA, a zrovna s tím nejnemožnějším jménem - Meghan.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Meghan Markle... údajně herečka (sexy scény incl.), a blogerka... rozvedená, o 3 roky starší než Harry, s poněkud nevhodnou pověstí (zahlídla jsem někde "bed jumper"
). Rovněž její černá matka není nic, z čeho by zejména Harryho prarodiče skákali radostí. Naopak, lze se obávat, že princ Philip vyskočí, ale z kůže ![]()
Tak uvidíme. Nakonec ještě nikdo ani nezískal fotku, která by novou známost potvrdila. Mluví o tom zatím vlastně jen dotyčná.
Heidi to je moje
Heidi je krásná. Ale ty nohy
.....je hubená jak koza.
Když před třemi roky Guerlain uvedl svojí poslední reklamu na Shalimar, domenica psala, že kdokoliv by byl pro roli Mumtaz Mahal lepší než Natalia Vodianová
, s čímž jsem naprosto souhlasila. Tak jsem si na to dnes zase vzpomněla a mně by se třeba líbila Freida Pinto.

Tady je kapkunstarší, ale mě se pořád líbí.
Já se vždy ráda podívám na Sharon, nechápu jak to dělá, že tak úžasně vypadá a to bez plastik (tedy prý).
Otázkou je co je plastika a co ne, vypadá výborně, ale kdyby mi tvrdila, že se poctivě maže Indulonou, na radu své babičky, která ve sto letech vypadala na šedesát, asi bych jí nevěřila :-)
No ba! Tak vypadaji totiz jen babicky virtualnich duskuterek (pravdepodobne jeste vice virtualni, pr. v ulicich takovou potkam jednu za uhersky rok)
heidi se mi nelibi, teda ano, objektivne je velmi hezka, ale je pro me typickou ukazkou te nudne krasy jak pres kopirak, ovsem nohy ma super.
Mutziputzi Indulonou ne, jede přeci v Dior Capture :-D. Ale nějak se mi nechce věřit, že by tohle zmáknul jakýkoli krém (tedy pouze krém). Každopádně, vypadá úžasně.
+ jinx Já bych spíš potřebovala vědět, v čem jede můj otec. Je mu sice teprve 62, ale i tak vypadá cca na 45, pleť vypnutá, vrásky jen od smíchu a ty má skoro odjakživa, štíhlý, svalnatý ( možná spíš šlachovitý ), i dnes má six pack... Všichni, kdo ho znají, ho považují za neuvěřitelný přírodní úkaz ( já za Věc Makropulos v mužkém vydání ). Plastiky určitě nemá, drahé krémy taky stopro nepoužívá
. Spravedlnost opravdu neexistuje!![]()
nezbyva nez doufat ze jste zdedila ty spravne geny:-)
Zatím dobrý, ale čekám, že pak se to zlomí, ani nebudu vědět jak. ![]()
No ba! Tak vypadaji totiz jen babicky virtualnich duskuterek (pravdepodobne jeste vice virtualni, pr. v ulicich takovou potkam jednu za uhersky rok)
heidi se mi nelibi, teda ano, objektivne je velmi hezka, ale je pro me typickou ukazkou te nudne krasy jak pres kopirak, ovsem nohy ma super.
Dvakrát ano! ![]()
K Heidi - vždycky pro mě byla ta "vlasy-nohy". Nulové charisma, nezajímavý, nekonečně nudný výraz.
Ale podobá sa veľmi na jeho švagrinú Pippu.![]()
Počkat, Harry chodí s touhle herečkou? to je ta sekretářka ze Suits, ne?
Jo, Rachel. (Hm, nebyl tady někde smajlík, jak si rve vlasy nebo mlátí hlavou o zeď?). Ta postava mi fest leze na nervy.
To je akože o nejakých právnikoch, či čo? Ja vôbec nepozerám telku som totál mimo.
Ak áno, ukážem tú fotku mužovi, nech sa zasmeje:))).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje