VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 17:14

Tak princ Harry prý chodí s nějakou herečkou s USA, a zrovna s tím nejnemožnějším jménem - Meghan.

Online barbucha blogger
35472 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 18:08
Reakce na dzizisketa:

Meghan Markle... údajně herečka (sexy scény incl.), a blogerka... rozvedená, o 3 roky starší než Harry, s poněkud nevhodnou pověstí (zahlídla jsem někde "bed jumper"  ). Rovněž její černá matka není nic, z čeho by zejména Harryho prarodiče skákali radostí. Naopak, lze se obávat, že princ Philip vyskočí, ale z kůže 

Tak uvidíme. Nakonec ještě nikdo ani nezískal fotku, která by novou známost potvrdila. Mluví o tom zatím vlastně jen dotyčná. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 11:58

Heidi to je moje

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 12:02
Reakce na Mutziputzi:

Heidi je krásná. Ale ty nohy.....je hubená jak koza.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 19:10

Když před třemi roky Guerlain uvedl svojí poslední reklamu na Shalimar, domenica psala, že kdokoliv by byl pro roli Mumtaz Mahal lepší než Natalia Vodianová, s čímž jsem naprosto souhlasila. Tak jsem si na to dnes zase vzpomněla a mně by se třeba líbila Freida Pinto.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:40

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:43

Tady je kapkunstarší, ale mě se pořád líbí.

Offline whiskas
20788 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 08:49

Já se vždy ráda podívám na Sharon, nechápu jak to dělá, že tak úžasně vypadá a to bez plastik (tedy prý). 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 09:06
Reakce na whiskas:

Otázkou je co je plastika a co ne, vypadá výborně, ale kdyby mi tvrdila, že se poctivě maže Indulonou, na radu své babičky, která ve sto letech vypadala na šedesát, asi bych jí nevěřila :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 09:47
Reakce na Mutziputzi:

No ba! Tak vypadaji totiz jen babicky virtualnich duskuterek (pravdepodobne jeste vice virtualni, pr. v ulicich takovou potkam jednu za uhersky rok) 

heidi se mi nelibi, teda ano, objektivne je velmi hezka, ale je pro me typickou ukazkou te nudne krasy jak pres kopirak, ovsem nohy ma super. 

Offline whiskas
20788 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 10:12
Reakce na Mutziputzi:

Mutziputzi Indulonou ne, jede přeci v Dior Capture :-D. Ale nějak se mi nechce věřit, že by tohle zmáknul jakýkoli krém (tedy pouze krém). Každopádně, vypadá úžasně.

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 12:48
Reakce na whiskas:

jinx   Já bych spíš potřebovala vědět, v čem jede můj otec. Je mu sice teprve 62, ale i tak vypadá cca na 45, pleť vypnutá, vrásky jen od smíchu a ty má skoro odjakživa, štíhlý, svalnatý ( možná spíš šlachovitý ), i dnes má six pack... Všichni, kdo ho znají, ho považují za neuvěřitelný přírodní úkaz ( já za Věc Makropulos v mužkém vydání ). Plastiky určitě nemá, drahé krémy taky stopro nepoužívá . Spravedlnost opravdu neexistuje!

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 20:33
Reakce na Emerald:

nezbyva nez doufat ze jste zdedila ty spravne geny:-)

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 21:17

Zatím dobrý, ale čekám, že pak se to zlomí, ani nebudu vědět jak. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 21:21
Reakce na jinx:

No ba! Tak vypadaji totiz jen babicky virtualnich duskuterek (pravdepodobne jeste vice virtualni, pr. v ulicich takovou potkam jednu za uhersky rok) 

heidi se mi nelibi, teda ano, objektivne je velmi hezka, ale je pro me typickou ukazkou te nudne krasy jak pres kopirak, ovsem nohy ma super. 

Dvakrát ano! 

K Heidi - vždycky pro mě byla ta "vlasy-nohy". Nulové charisma, nezajímavý, nekonečně nudný výraz.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:08
Reakce na dusty:

Ale podobá sa veľmi na jeho švagrinú Pippu.

Počkat, Harry chodí s touhle herečkou? to je ta sekretářka ze Suits, ne?

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 22:46
Reakce na Guinea Pig:

Jo, Rachel. (Hm, nebyl tady někde smajlík, jak si rve vlasy nebo mlátí hlavou o zeď?). Ta postava mi fest leze na nervy.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 11:25
Reakce na dusty:

To je akože o nejakých právnikoch, či čo? Ja vôbec nepozerám telku som totál mimo.

Ak áno, ukážem tú fotku mužovi, nech sa zasmeje:))).