VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:29
Reakce na Mutziputzi:

Ale houby, když se to umí a nepořizuje se to někde v kočárkárně na jižáku přes Slevomat....

To zas jako prrr, u nás žádné takové "salóny" nejsou!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:34
Reakce na dzizisketa:

Pardon, myslela jsem v Brně 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:35
Reakce na Sweet Potato:

no mně taky ne, ale zajímalo by mě to - protože, z mé zkušenosti, nejvíce odsuzují starší ženy, přestože vypadají ohromně, právě muži, kteří doma mají nebo budou mít tlustou neupravenou buchtu bez špetky sexappealu (pardon za nezaobalenost), a sami rozhodně nejsou lvi salónů. 

když si vzpomenu, jak se někteří moji spolužáci (na všech typech škol) vyjadřovali o ženách, jaké měli nároky a požadavky...a teď, když je potkám s jejich polovičkou ve věku těch žen, které se jim nezdály dost dobré, tak nevycházím z údivu, jak velmi slevili z nároků. ani photoshop by v případě jejich slečen nepomohl, aby vypadaly skvěle.

je prostě rozdíl, jestli muž řekne, že už to není ono, nebo použije spojení "trapná stará vražda". i v tom, co má nakonec on doma. modelka to většinou nebývá.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:36
Reakce na Mutziputzi:

tak urcite.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:37

Jak to tu tak čtu, tak nejhůř se o starších ženách vyjadřují... wait for it... právě ženy, my samy!

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:40
Reakce na Sweet Potato:

Mně tedy nepřijde vůbec nic nepochopitelného na tom, že "chlapcům" 25-30 nepřijde Sharon (byť vypadá ohromně - na začátku se pokud vím řešil jen výstřih a nikdo nepsal, že je hrozná...) jako zájmový objekt. 

no, prave. a jelikoz cast diskutujich tvrdi jak je supersexy tak je myslim i relevantni napsat nazor ze ten vystrih na zene jejiho veku je trapas. formulace co zaznela je tedy neslusna o tom neni sporu. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:42
Reakce na Jiná Realita:

já jsem tohle v životě od žádnýho chlapa neslyšela, že by nějakou ženskou hodnotili ve smyslu, že už je stará. Buď teda byla neviditelná, nebo to bylo hodnocení, že je pěkná.

Jeden kamarád měl teda pořád nějaký hemzy na tlustý a dneska je velmi spokojeně ženatej s jednou docela oplácanou holkou, která se mu teda líbila od první chvíle, co se poznali. Tak vono kolikrát jsou to spíš kecy na zamaskování vlastního ne moc vysokýho sebevědomí, mi přijde.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:44

já jsem zrovna velmi ochladla po zjištění, že Danielovi Day-Lewisovi už je 60

no ale tak, no, furt teda vypadá fakt dobře :-D

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:45
Reakce na Potrefenáhusa:

jako vzdy presny:-)

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:45
Reakce na Potrefenáhusa:

"Tak vono kolikrát jsou to spíš kecy na zamaskování vlastního ne moc vysokýho sebevědomí, mi přijde"

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:47

A jde o věk nebo o postavu, případně rozlišujeme, že s výstřihem nešla do Konzumu, zde bych na tu trapnost i přistoupila, ale mezi lidi?

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:48
Reakce na Potrefenáhusa:

jojo, kdyz chlap pekne zestarne... ale taky bych ho doma uplne nechtela;-)

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:53
Reakce na Mutziputzi:

postavu ma velmi peknou, ale i tak je pres veskerou snahu ten "zub casu" proste videt. no do konzumu tak nektere chodi, ale ty to nemaji v hlave v poradku:-) jasne ze k dane prilezitosti je extravagantnejsi ohoz na miste. ovsem setrvala stylizace do sexy dracice... no to uz dle meho nazoru neni dobry vubec nikam. ( a to rikam s plnym vedomim sve viry ze sexualni zivot sedesatniku neni mrtvej, neb me to prece taky ceka;-)

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:55
Reakce na Mutziputzi:

Nepřijde jako zájmový objekt a trapná stará vražda bych taky rozlišovala.

To ano. Ale to bychom se musely zeptat autorky miniankety (@crazydaisy?), jestli to skutečně všichni tři řekli nebo to bylo jen její shrnutí. A pak, byla to reakce na konkrétní fotku, dotaz, jinak to myslím vystihla Potrefenáhusa. Pro dvacetiletého kluka jsem já jiný živočišný druh. A že nepřemýšlí, co bude za dvacet, čtyřicet let z té jeho? A která z nás o tom ve dvaceti přemýšlela? Jistě, jsou tací, kteří ramenatě řeknou, že ji včas vymění. A jsou tací, kteří to opravdu udělají a třeba opakovaně (aniž by to předem hlásili) . Ale myslím, že pořád jich je menšina.

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 09:57
Reakce na Sweet Potato:

jj tak.

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 10:01
Reakce na Sweet Potato:

Pozor pozor, nejsem naivka co by tady chtěla hlásit bláboly typu "Věk je jenom číslo" (ježkový voči natož kila, bože!!!), ale prostě kus od kusu, semtam nějaká padesátnice si výstřih může dovolit, když ne, argumentovala bych postavou a ne věkem, což platí jaksi tedy i ve dvaceti.

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 10:36

Tak jsme propraly Sharon .... . A já si pořád myslím, že právě ona a pár dalších si takový dekolt příležitostně může dovolit i v "tom" věku. A jemná dopomoc (botox atp.), no a co? Proč ne? Upřímně, která žena by nesáhla po vylepšení (opět, po takovém rozumném, nenápadném, které neřve na dálku - mám plastiku) a naopak by radostně přijala další vrásku a chátrání? 

A k těm názorům určitých mužů, i mě by zajímalo, koho mají doma. Myslím si, že vybraní muži hluboce kritizují cokoli, na co prostě "nedosáhnou", ať už jde o ženy, auta ... 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 10:36
Reakce na Mutziputzi:

Ráda Vás tady vidím. 

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 10:49
Reakce na whiskas:

nejsem uplne proti zasahum, to vubec, jen to ze by se dal beh casu zastavit a "nebude to znat" je iluze. a u sharon to jak dekolt kontrastuje s pazemi (ktere na prvni diskutovane fotce nebyly videt, ale google je bonzak;-) doklada ze dobre to proste neni. a neni to o postave. asi jako by mela minisukni, nohy ma urcite taky luxusni a "postavu na to ma" jenze... 

btw co se tyka nazoru muzu tak jak psala SP, spis si nevsimnou, aspon ti normalni. ja musela na muze taky trochu pritlacit, nechapal na co se ptam. krcil rameny ze teda ne sexy to neni, ta pani je stara. asi tak, no

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:14

Paní je stará :D To se teda musím zeptat manžela, ten je starší než Sharon :D