VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:15
Reakce na Kokoska:

jj optej to mě taky zajímá, ještě pokračuju v průzkumu;-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:16

nejsem uplne proti zasahum, to vubec, jen to ze by se dal beh casu zastavit a "nebude to znat" je iluze. a u sharon to jak dekolt kontrastuje s pazemi (ktere na prvni diskutovane fotce nebyly videt, ale google je bonzak;-) doklada ze dobre to proste neni. a neni to o postave. asi jako by mela minisukni, nohy ma urcite taky luxusni a "postavu na to ma" jenze... 

btw co se tyka nazoru muzu tak jak psala SP, spis si nevsimnou, aspon ti normalni. ja musela na muze taky trochu pritlacit, nechapal na co se ptam. krcil rameny ze teda ne sexy to neni, ta pani je stara. asi tak, no

a tak co je blbě, dekolt nebo krátký rukávy?

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:26
Reakce na Mutziputzi:

výstřih je blbě. nebo myslíš, že kdyby byla zahalená od brady po špičky prstů a jen kozy ven, bylo by to ok? to asi ne že... prostě vypadá fakt moc dobře, o tom žádná, ovšem je jí 60 a na tom nic nezmění. doufám teda že pro svou věkovou kategorii přitažlivá je, nebo dejme tomu pro 50+? mě to nějak začlo zajímat;-))

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:32

Tak já jsem asi natvrdlá, výstřih má OK, o tom předpokládám není sporu, ruce má pravda ochablé, určitě adekvátně věku, čili ty by asi nemusela ukazovat. Jenže dle mého je ukazovat klidně bude i nadále stejně jako prsa, protože si na tu sexy (ne sexííííí prosím, zaplaťpámbu, že sem to nikdo nezatáh ) dračici nehraje, ani netvrdí, že jí je 28 jako si myslí Ivana Trump, jsem přesvědčená, že (s dopolední dávkou patosu) je to prostě hrdá a soudná šedesátnice

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:35
Reakce na whiskas:

Mně je teda jenom třicet, ale už mi šediví vlasy a vrásky na čele mám z jeho neustálého krčení snad od narození, ale upřímně teda vrásky a chátrání (tvl, co to je za výraz, jsem snad nějaký barák?) jsou mi totálně u zadku.

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:44
Reakce na Mutziputzi:

no vidíš, a já si zas myslím, že holé ruce (ne tílko na ramínka ale normální krátký rukáv) na veřejnosti normálně nosit může, každá žena i ta starší i hůře vypadající, prostě je to normální že lidi stárnou, dokonce i ženy a dokonce i krásné ženy i herečky:-) ale teda hodně odhalený dekolt na speciální příležitosti by dle mého skromného názoru měly nosit jen ženy které si to a) můžou dovolit z hlediska postavy b) není to v kontrastu se zbytkem těla (a to i kdyby ten "zbytek" byl pod závojem, prostě je to za mě jen jiná verze "zezadu lyceum, zepředu muzeum" což prostě na mě působí nedobře)

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 11:52

No já právě ten kontrast se zbytkem těla nevidim, kontrast čeho s čim?

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 12:33
Reakce na Mutziputzi:

dekoltu a tváře s krkem a pažemi a tím co není vidět, ale vypadá jako ty paže a krk:-) ale možná si myslíš, že nevypadá... tě ujišťuju že jo.

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 12:43

Mně jako hyperkritické osobě to přijde dost v pohodě

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 12:50
Reakce na Mutziputzi:

no, tak muž 60+ pravil že dobrý, ale musel by to vidět naživo;-)

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 27. března 2017 13:41

Za sebe poznamenám, že nebýt toho výstřihu, tak bych paže a krk asi vůbec nezaznamenala, neměla bych důvod na ně zaostřovat. Ale je mi jasné, že spousta lidí to bude vidět právě opačně, tedy že dekolt měl odpoutat pozornost od "nedostatků."

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 13:47
Reakce na Dadoo:

Sharon Stone, 59 let. Vypadá úžasně! A hlavně, pořád vypadá jako Sharon Stone.

OK, dám to sem znova, ať to máme po ruce a prosím, CO JE NA TOM VÝSTŘIHU ŠPATNĚ? 

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 13:55
Reakce na Sweet Potato:

aha, to me vubec nenapadlo:-) pro me to taky nejsou zadny "nedostatky", presne, niceho bych si nevsimala max bych si rekla ze ji to slusi. takze pokud je to jak pises, vysledek znacne kontraproduktivni:-)

49114 příspěvků moje polička 27. března 2017 13:56
Reakce na Mutziputzi:

si delas kozy;-)))

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 27. března 2017 13:58
Reakce na Mutziputzi:

Pardon, myslela jsem v Brně 

Tady žádnej jižák není  

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:00

Já už je mam hotový, ale přísaham bůh, já ten problém fakt nevidim!

Online slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:40

Ok, tak dám ešte jeden postreh. Keď ja ako žena dám chlapovi pozrieť obrázok inej ženy, tak ak má viac ako 3 a pol roka, musí mu byť jasné, že keď ju pochváli, môže písať záveť.

Z toho sa predsa nedajú robiť žiadne závery!

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:46
Reakce na Mutziputzi:

Ani já ne, protože už jsem stará, nesoudná a evidentně potřebuji brýle na blízko. 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:51
Reakce na dzizisketa:

bože ..., už raději nic. Vrásky na čele už mám také dávno (asi stejný důvod o jakém píšete) atd. Chtrání tedy pociťuji, ale to neznamená, že se z toho věším, jen ten fakt konstatuji a nemá cenu si nic nalhávat. Každého věc, zda-li se stárnutím bojuje, jen se snaží udržet co se dá, nebo se na to povznese úplně. 

Za mě ta žena vypadá báječně a tím bych asi svůj názor ukončila.

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:15
Reakce na slniecko:

Proč by psal závěť? Já i manžel hodnotíme vzhled ( i pozitivně kupodivu ) různých lidí úplně běžně. A dokonce i těch, které známe osobně...