a me se to docela libi, jeste si v klidu prectu, ale ted poustim diteti teleskopy. ma fakt bozi figuru teda, na to jak je vyzilej.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
U Pitta mám problém, že mu role vůbec nevěřím - pořád tam prostě vidím Pitta a ne postavu. Vlastně jsem s tím neměla problém jen ve filmu Fury ( o posádce amerického tanku za 2. sv.v. ), kde jsem se od toho úplně odstřihla a na Pitta kupodivu zapomněla. A figuru tam teda měl ukázkovou, až jsem si říkala, jestli něco nezobe....
tak životní role je samozřejmě tahle

on tech svalu zas nema nijak moc, ja na nejake extra svalnatce nejsem.
Ve Fury mi právě přišel na svoje poměry namakanej až moc.
ja to se ani napsat nemuzu, protoze me vyobcujete. ja jsem na ty klucici typy, mne Cruise vubec nevadi.
Nevyobcujem. Proti gustu..a aspoň chudák Tomeček nezůstane na ocet ![]()
Mně třeba teď připadá Cruise celkem asexuální, ale na Top Gun se kvůli němu podívám vždycky.![]()
Proč by měl hned něco zobat? Třeba prostě máknul. V tom filmu zase nevypadá jako předvalená obluda. Ve filmu Troja měl tedy opravdu luxusní tělo (pravda, film je již staršího data).
výše uvedení mně nijak neoslovili, mé srdce patří Christopheru Reevevovi ..škoda ho.
Uf... je fajn, že Tomík nezůstal na ocet
.
V troje byl ale uplne ze všech nejlepsi Achilleus!!!
Edit: hergot,chtela jsem samozrejme napsat,ze Hector!!!!!
Cruise je hroznej.ale naposled se mi líbil v Na hraně zítřka, líbil se mi teda celej ten film.akorat mi prijde,ze ma Cruise vepredu tři zuby,ma je nejaky divny
Ale jo, to byla nadsázka ( trochu ).
No a Trója - tam pattřilo Pittovo tělo a ještě Eric Bana ke dvěma důvodům, proč jsem z kina neodešla uprostřed filmu. V té Tróji byl každopádně Pitt výrazně útlejší ( i přes dokonalou muskulaturu ).
ani ne, on mel dost svalu vzdy,jinak tady jsem nasla docela hezke zrovnani. mezi temi fotkami je pet 5 let.
http://www.girlsaskguys.com/girls-behavior/q1042428-women-which-body-type-do-you-prefer
V troje byl ale uplne ze všech nejlepsi Achilleus!!!
Edit: hergot,chtela jsem samozrejme napsat,ze Hector!!!!!
Říkala jsem si, jestli jste se trochu nesekla....![]()
??? "Kdo" hraje na první metě? ![]()
Aha, vše vysvětleno ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje