VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online continuity
42342 příspěvků moje polička 04. května 2017 20:17
Reakce na Potrefenáhusa:

mne hlavne prijde, ze Cruise je mnohem lepsi herec, nez to, co hraje poslednich nevim kolik let v tech vsech Mission imposible a pod. je pravda, ze hraje hodne v scifickach, co me vyhovuje, protoze na to koukam, ale treba narozen 4. cervence, Rain man nebo Eyes wide shut byly za mne z pohledu herectvi mnohem lepsi filmy. 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 04. května 2017 20:17
Reakce na continuity:

Jasně, nemusí to být pravda, ale podle mě byl ve Fury prostě mohutnější než obvykle. Hlavně na mě tak působí ta býčí šíje a bicepsy.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:07
Reakce na barbucha:

"Marky Marka pamatuju! A to teda ne, ani klackem!"

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:18
Reakce na jinx:

Yes, Al Pacino má na rozdíl od Pitta sex appeal. A furt vypadá stejně dobře i v současnosti na rozdíl třeba od takovho Jacka Nicholsona, kterej vyloženě zdědkovatěl, jak jsem ho kdysi v pubertě ještě obdivovala.

barbucha Náhodou, proti takovýmu Neckářovi je Al Pacino pořád čahoun.

carries Jo, Gary Oldman je pro mě stejně charimatický jako Al Pacino.

Online barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:29
Reakce na wendulka:

A kdo tvrdí, že byl Vašík někdy mým favoritem?!  

Muhehe, to mi připomnělo, že jsem vlastně milovala Petra Spálenýho!  A to tak velice, že mi rodiče - jinak celkem necitelní k mým potřebám - dokonce koupili jeho dlouhohrající desky! Což jim ovšem nezabránilo v následných dehonestujících poznámkách, které se nedají zapomenout, natož odpustit: při poslechu zmíněných desek mě nabádali, ať se podívám pod stůl, jestli se tam PS zrovna neprochází... abych ho nedejbože nepropásla!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:34
Reakce na Potrefenáhusa:

V troje byl ale uplne ze všech nejlepsi Achilleus!!! 

Edit: hergot,chtela jsem samozrejme napsat,ze Hector!!!!!

Máš štěstí, že jsi to editovala.

Film Trója se mi hodně nelíbí, ale kvůli Ericu Banovi vždycky zatnu zuby a vydržím to.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:37
Reakce na wendulka:

"Náhodou, proti takovýmu Neckářovi je Al Pacino pořád čahoun"

Člověče, ani ne, s rozdílem asi jednoho centimetru jsou stejně velcí... tedy spíš stejně malí. :-)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. května 2017 23:43
Reakce na barbucha:

To byl jen příklad.

Tak jinak, furt je o 3 cm vyšší než tady zmiňovanej Dustin Hoffmann, kterej má taky něco do sebe, ale to už je prcek i na mě.

Já měřím stejně jako Al Pacino, takže pro mě ještě cajk.

Jé, hele, no vidíš, Petr Spálený. Taky čahoun.

domenica No ale ten jeden centimentr je pro mě v tomhle případě už naprosto zásadní- viz co píšu výše barbuše.

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 05. května 2017 00:11
Reakce na Mutziputzi:

Tak Amber je presne jeho typ, kdyz mrknete na jeho bejvaly, mlada bloncka urcityho vzhledu. Me on moc nebere, Tesla je cool teda. Vzhledove se mi Amber moc nelibi, to myslim, ze jsou hezci baby. Ale jinak proti ni nic nemam.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:18
Reakce na wendulka:

barbucha Bývam neďaleko miesta, kde žil Gary Oldman kým sa nestal super slávnym a nepresťahoval sa do Californie. Jeho sestra tu stále býva, takže šanca (aj keď asi mizivá), že ho stretnem na ulici, tu je

Čo sa týka Al Pacina, ten je bezpochyby veľmi šarmantný. Mne malí muži s charizmou nevadia

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:51

U mě je problém, že se mi líbí velcí chlapi a těch je mezi herci minimum... Takže za mě Roman Zach. Velkej, nemá břicho, s přibývajícími lety a vráskymi se z něj stal charismatický chlap... A naživo ještě lepší .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:55
Reakce na carries:

Fakt? No třeba se zadaří.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:56
Reakce na 999:

Asi tak před 10 lety jsem byla v divadle Komedie na nějaké německé hře kvůli sbírání bodů do volitelného kurzu, abych získala zápočet (už jsem zapomněla název), kde Roman Zach taky učinkoval a v jedné scéně vystoupil na jeviště jen s ručníkem, který si přidržoval jen zepředu. Jo, ten má co ukazovat...

Online barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 05. května 2017 14:32
Reakce na carries:

barbucha Bývam neďaleko miesta, kde žil Gary Oldman kým sa nestal super slávnym a nepresťahoval sa do Californie. Jeho sestra tu stále býva, takže šanca (aj keď asi mizivá), že ho stretnem na ulici, tu je

Čo sa týka Al Pacina, ten je bezpochyby veľmi šarmantný. Mne malí muži s charizmou nevadia

Vzhledem k tomu, že v ČR se točí spousta "cizích" filmů, ani tady nejsme úplně bez šance  Gary Oldman tu byl kvůli Immortal Beloved  Vtip je v tom, že spoustu těch lidí v civilu ani nepoznáš (když na ně schválně nečíháš), jsou nenápadní, a Oldman je zrovna jeden z takových řekla bych - to "něco" z něj vyleze až na plátně.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 05. května 2017 15:42
Reakce na barbucha:

Je to dosť možné, žeby som si ho ani nevšimla. Už som pár celebrít na ulici zahliadla, ale keďže väčšinou chodím zamyslená, doplo mi až po pár metroch, kto to bol  

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. května 2017 15:47
Reakce na 999:

Jo, sólokapr v českém rybníčku :)

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 05. května 2017 15:56
Reakce na wendulka:

Kokoska Je fakt peknej

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. května 2017 15:59
Reakce na 999:

Jo, Roman Zach se mi taky hodně líbí. Zraje jako víno, má i příjemný hlas... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. května 2017 16:05
Reakce na 999:

A ještě jednoho vysokýho (skoro dva metry), zajímavýho, podle mýho gusta... a z našeho rybníčku, tu mám: Petr Vaněk. A taky je naživo ještě lepší. :

Online mirajo
2607 příspěvků moje polička 05. května 2017 17:47
Reakce na domenica:

Ceska variace na Adriena Brodyho