To je fakt. ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Taky jsem ho viděla naživo
.
A víš, že typově tam něco v těch rysech vážně je![]()
. S výjimkou toho nosu, tam prostě nemá Adrien konkurenci
.
Petr Vaněk má ve srovnání s ním jenom nos
.
Jo, taky mě hned napadl Adrien. Oba chlapci jsou krásní.
Jen jsem tenhle typ záměrně nikdy nevyhledávala, protože, i když jako fakt super, tak mám zkrátka neodbytný pocit, že jsou se mnou příbuzní.
Když sem domenica poslala tu Vaňkovu fotku, tak moje první reakce byla: Ježišmarja, ten je mně tak podobnej...![]()
No, tím jako neříkám, že vypadám jak chlap, ale mít bratra dvojče, vypadal by nejspíš takhle.![]()
Tak takovy dvojce bych brala
Toz typove jiny pritazlivy kousek...Mads Mikkelsen. Muj bracha neni nejspis ani jeden z nich![]()
No tak to je jiná, to by víc než šlo...![]()
Mně teda jinak stačí i můj brácha - nedvojče. Vždycky se na něj stály fronty. To je nefér, prostě když je takovej typ chlap, se mají všichni zbláznit, ale ženská? Ani si neškrtne a je za tu "zajímavou" tsss![]()
U mě je problém, že se mi líbí velcí chlapi a těch je mezi herci minimum... Takže za mě Roman Zach. Velkej, nemá břicho, s přibývajícími lety a vráskymi se z něj stal charismatický chlap... A naživo ještě lepší
.
Je krásnej, jen kdyby nehrál v takových sračkách.....
myslím v televizi, do divadla v Praze to mám daleko
ale nějak se živit musí
Složenky se neptají... Český herec je na tom finančně fakt špatně, seriály jim dávají možnost si na chvilku oddechnout..
Mně se líbí v takovém to miniseriálku o bezpečném internetu.![]()
Dnes je na titulní straně Reportéra Musa. Ten je pěknej a ještě k tomu zajímavej...
A ještě je takovej plachej, jednou jsem s ním viděla rozhovor v DVTV. Bych neřekla, že někdo s kérkama může být tak roztomilej.
Od toho rozhovoru v Dvtv ho sleduju ![]()
V červnu má výstavu v Mánesu...
Dala bych sem jeho akt, ale to by bylo jen na chvíli, než by mě admin smazal
.
Fakt pěknej a fakt zajímavej.!
Toho můžu. Chtěla jsem od něj tetování, ale už jsem to bohužel nestihla. Má i dost zajímavý život, kamarád se podílí na dokumentu o něm.
Já ho taky sleduju roky a jeho výstava na Hluboké mě vyloženě dostala... Teď jsem zvědavá na ten Mánes...
Ještě chodí s tou divnou Kerekes?
Chodí, dokonce s ní bydlí v Budapešti... Měla bych ji nenávidět, ale potkala jsem se s nima na jedné akci a ona je naživo opravdu krásná a ještě navíc milá...
Já miluju Budapešť, tam bych bydlela taky hned. Vica se mi teda nelíbí.
A ještě jednoho vysokýho (skoro dva metry), zajímavýho, podle mýho gusta... a z našeho rybníčku, tu mám: Petr Vaněk. A taky je naživo ještě lepší.
:

jeee, náš soused
ne kecám, on žije v Praze, ale jeho rodiče bydlí vedle v ulici. a manžel s ním chodil do školy myslím. nebo spolu kamarádili..... no každopádně jak byl tuhle v Elle, tak se manžel dost smál
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje