VIP, na které je příjemné koukat;-)
Pekné...nejako mi síce štýlovo nesedí tá zadná strana s prednou, ale jedno i druhé fajn.
jak mi jinak přijde pippa vyžilá a nehezká, tak musím říct, že ve svatebním rozhodně trumfla kate a sluší jí to.
ještě detail. je hezky učesaná, podle mě jí vyčesané vlasy sluší víc než rozpuštěné.
rozhodně trumfla svou sestru
Pippě to opravdu moc slušelo. Konečně se mi jednou taky líbila ![]()

Kate to ale taky ohromně slušelo

Moc se mi líbili někteří svatební hosté

Ježíš, ten její manžel vypadá jako princ Charles!
hůř
kate má nádherné naušnice :)
Moje milovaná Juliette (53)

Jo
No, holky maj rozhodně podobnej vkus ![]()

Wallis Simpson style? ![]()

Libi se mi vsechno,i kate i pippa, nikdy mi nepřišlo,ze by si byly podobny,ale pippa s tímhle ucesem mi prijde kate podobná hodne
kejtiny šaty na internetech strašným způsobem ztrhali. já se teda přiznám, že se mi ten model líbí celý, i s kloboukem. že se k celkovému vyznění družiček, prostředí a všeho dost hodí.
Pippa byla fakt krasna nevesta.
osobně myslím, že kate na svatbě uškodilo, že měla rozpuštěné vlasy. kdyby měla něco vyčesaného, působila by mnohem elegantněji. už tehdy se mi to nezdálo, a ve srovnání s pippou mi to přijde úplně jasné.
Přesně, ty rozpuštěný vlasy nebyly nic moc. Ale tenkrát se jí na to někde ptali, a prej to měla schválně tak a ne jinak, protože chtěla "aby ji Vilík u oltáře poznal" ![]()
Fakt je, že do tý doby žádný účesy nenosila, ovšem při svatbě - začátku to novýho života - mohla a měla učinit výjimku.
Moc nemusím Robin Wright, natož zvířecí vzory... ale tohle věru není špatný ![]()

Mně se nelíbí, jak jí ty šaty sedí či spíš nesedí na prsou, jinak je to krásné, styl, klobouk, děti, všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje