Hele ale

Jestli jsem se nespletla, tak jsem v patek videla Sonu Cervenou, neskutecne sarmatni dama...
Skvělý!

Kdo to je?
A co je na ní skvělýho??
Hrachovcova Kaira
Pro me nejlip oblikana vukol, vyborna vzdy
Proboha! ![]()
Ale už jsem ji viděla i v horším provedení, to je fakt. Tohle jde... akorát ale když vím, kdo v tom outfitu vězí... ![]()
Dej ji sanci hele, tady musis sama, Milos ti nepomuze![]()
ale zcela vazne prohlasuji, ze je to jedna z nejlip oblikanejch spoluobcanek
Jedna z nejlíp oblíkanejch? To teda musela jít hodně do sebe! Předtím to byl kříženec Lenky Kořínkový a Jany Kratochvílový ![]()
Koukala jsem k ni na Instagram a u me velmi dobre no![]()
Jo, tak tam za VIP nelezu, takže nejsem v obraze.
Mimochodem instagram... sleduju tam vlastně jen vnučku, ale jednou jsem si dala do sledování nějakou Belgičanku a dneska na mě zas po čase vykoukla.
"journeyofastylist"
Tak TA má dobrý modely! (sice nic pro mě, ale většinou mě baví)
Souhlasím, že Kaira má styl. Myslím, že se mně líbí vždycky.
Sienna Miller a Brad Pitt - v poradku!![]()
Bartošková se mi líbí. A hodila by se nám do party, taky nosí šaty COS
.
Mně se líbí celá ta dvojice. Pohodička ![]()
Mně taky. To je vždycky tak příjemný tenhle pár vidět.
nemůžu si pomoct, ale přestává se mi na ní líbit barva vlasů. jinak samozřejmě třída, obzvlášť v kontrastu s tím zbytkem![]()
Na její barvě vlasů nic špatnýho nevidím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.