Nasla jsem ti to :D http://www.townandcountrymag.com/style/a12467025/meghan-markle-shoes-sarah-flint/
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Uz jsou vyprodany ![]()
Jo aha, koukam, ze uz to tu probehlo...
Ten tvuj odkaz byl presnejsi, ale jsme tady celkove pomaly, nez se rozkoukame, vsechno je fuc :D
Ha ha, na tom fakt musime zapracovat ![]()
Se mi potvrdilo, že chlapům nerozumí, a že láska je věc nevyzpytatelná. Se vzděláním a postavením prince bych čekala něco víc než starší přeoperovanou herečku. Fuj, stydím se... ale fakt mi slečna nějak vůbec do královské rodiny nepasuje :-)
Starší přeoperovanou herečku si teda představuju jinak
. Do královské rodiny 21. století se myslím hodí dobře.
Když má ty brýle tak je docela podobná Pippě.
Viděla jsem nedávno jednu fotku Harryho a začal mi připomínat Jindřicha VIII. na tom jeho nejznámějším obraze.
Ty jo, o cely tri roky starsi, a jeste herecka, hotova katastrofa...apropo Kate je taky starsi nez William. :D
Ale byla bych v klidu, Harry ma velmi malou sanci, ze nekdy usedne na trun, monarchie neutrpi. ![]()
Tak jasně, hlavně že se líbí Harrymu. A je super, že žije v době, kdy si může vzít koho chce. Narozdíl třeba od "strýce" Eduarda.
Já jen, že být já princ, tak si Meghan nevyberu :-)
Nuž, mám obavu, že to že to "strýcovi" neprešlo, prispelo nakoniec k záchrane Európy...
Ale uznávam, že to je vec zhody náhod a nie výberu partnerky.
S ohledem na smýšlení Eduarda určitě ano. ![]()
Se mi potvrdilo, že chlapům nerozumí, a že láska je věc nevyzpytatelná. Se vzděláním a postavením prince bych čekala něco víc než starší přeoperovanou herečku. Fuj, stydím se... ale fakt mi slečna nějak vůbec do královské rodiny nepasuje :-)
Strašně by mě zajímalo, která by byla vhodná!
Takhle chci v sedmdesáti vypadat
Postavu má pěknou (měla vždycky), ale pár plastik taky přiznala.
To ano, ale pořád ji jde poznat a i tvář se hýbe, takže plastika jak má být.
To jo, já jen že tomu vzhledu trochu napomohla (proti čemuž nemám to nejmenší, pokud se to udělá s citem a přiměřeně).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje