Harry je boží. Zfleku by se moh moderováním živit ![]()
https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy/videos/1620301351325022/
Harry je boží. Zfleku by se moh moderováním živit ![]()
https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy/videos/1620301351325022/
Ayelet Zurer je 48 let! A hraje Miladu Horákovou!

Horákové bylo 49, když ji popravili. Jen teda vypadala na 60.
Viděla jsem trailer, jsem na ten film hrozně zvědavá, byť děj je pro mě hrozný trauma, jen se obávám, že dabing působí hrozně rušivě
Taky bych ho ráda viděla, a doufám, že půjde do distribuce i v titulkované verzi.
Mně právě přišlo, že je to točený tak, že češi mluví česky a zahraniční herci anglicky, takže dabing na obě strany, působilo to divně, jako Anthropoid.
Já v její kůži, kdybych už věděla, jak dopadnu, jakoze ona už to musela tušit, tak bych vypadala na 100.
Film nedám, už jen z Anthropoidu jdem měla 14 dni deprese.
Dala jsem to sem, protože herečka vypadá opravdu velmi mladistvě (jsem si myslela, že jí tak něco lehce přes třicet), a přitom v té roli vypadá úplně přirozeně jako padesátnice po strádání ve vazbě.
Tak platící divák se rád koukne na hezký osoby, na tuctový není nikdo zvědavej.
Ta herečka je pěkná... i když originál MH byla pohledná taky, hlavně z ní vyzařoval její charakter. To nevím, jestli se ve filmu podařilo zachytit.
Ale dívat se na to nebudu, ranila by mě u toho mrtvice.
No vždyť jo, to je pochopitelné.
Tyhle filmy taky nemusím vidět, ne že bych odmítala historii nebo o ní nechtěla vědět, jen mi z toho není dobře.
Tak to ne vím, jestli dám. Ten dabing mi přijde příšerný (vážně, to nemohli obsadit česky mluvící herečku??), navíc si ji už asi nedovedu nespojovat rolí sexy galeristky v Daredevilovi, kde měla mimochodem hodně chic elegantní outfity, které by zde určitě uspěly ![]()

Amal![]()

Tak to jo!
Jak jsem na zlatý boty, tyhle jsou moc pěkný!
Amal vypadá skvěle snad ve všem
.
Nejde najít pořádnou fotku, ale moje láska Eminem vypadá podezřele dobře!

Vôbec som ho nespoznala ![]()
Je to magor(trosku), ale kouka se na nej taaak dobre ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.