Potrefenáhusa Ja se nejvic smeju vtipum, ktery vykladam ja sama! A to je nejhorsi:-D:-D Zlaty tyhle sovinisticky nebo jak to nazvat:-)
Vtipy
Karja já se kolikrát směju takovejm hovadinám ... který se ani nedaj vyprávět
Potrefenáhusa No a to je prave ono,protoze nektery lidi dokazou vypravet I to, co se vypravet neda a to je potom katastrofa!!!
Mutziputzi Ja se toho bojim! Uz takhle nemam moc sebevedomi a jeste z toho vyjde, ze jsem blba a to bude konec!
Ja to radsi zamluvim....znate ty uplne suchy jako treba sla baba po pousti a uschla? Nebo sli dva a prostredni upadl?:-D:-D
Karja jo, tomu jsem presne schopna se nahlas pet minut smat![]()
Karja počkej, já si celou dobu myslela, že ho chápu, ale teď jsi mě znejistěla taky... tak budu případně za hlupku já:
taky si myslíš, že nevěsta pak teda bude makat jako domácí spotřebič?
se mi bude ještě o blbym vtipu zdát!
ještě budete vzpomínat na ty moje katolický! ![]()
Toto diskuze mi pripomnela vtip o rozdilu mezi cernym humorem a kamenakem. ![]()
continuity Nedavej sem zadny pripominky, ktery nemusime pochopit!:-D
Jiná Realita No jasne, , kam jdes,, ,,s kamosema na vecu, prijdu za tri dny,, nebo jak to bylo:-D.
Mutziputzi a ještě opráski viď ![]()
ale jinak ten s tou nevěstou je fakt stupidní :-)
Zu Noo, ze jako budes spotrebni zbozi v domacnosti:-D
nolita Tak jsem dala rovnou katolickej z oprasku mam ze sebe radost!
Karja ja sem hlavne nejdu davat zadne nekorektni vtipy ![]()
Pochopila jsem, ze bezpecny, ac trochu trapny, je Chuck, a pak jeste zviratka.
continuity tos to nepochopila ale!
je, ale prosim tě fyzikální vtipy nedávej, těm vopravdu nerozumim a nepředstírám to!
continuity Mě náhodou ty katolický bavily
. Zato ty kočičí mi nic neříkají.
continuity nebo teda dávej, ale já je budu potřebovat vysvětlit a když se to rozpitvá na nanovlákna, tak už to nebude připadat vtipný ani tobě
Potrefenáhusa ja se zas nesmeju/nerozumim tem vtipum o zviratech, mne neprijdou vtipni ani ti kresleni krokodyli. Prijde mi to, jako delat si srandu ze slabsiho, neumim to poradne vysvetlit.
Ale klido je sem davejte, ja to preskocim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje