continuity :-DPotrefenáhusa Tak ja na zaklade toho vtipu pochopila, ze barometr je neco jako olovnice, I kdyz vim, co to je:-D.
Vtipy
continuity když mě hned napadlo, že domovník bude těžko vědět, kolik ten barák měří, takže ptát se ho je stejně na pytel, prostě nejsem asi dobrej příjemce tadytěch vtipů
Tak ja mam:
Jdou dve susenky pres silnici, v tom jednu prejede auto a druha se otoci a rika ,,prosim te pojd a nedrob,,.
continuity eště teda mě k tomu napadlo, že já jako absolvent kecacího oboru, kterej má přímo jako vědeckou výzkumnou metodu dotazování se jinejch lidí, tyhle pro fyziky out of the box právě asi úplně neocenim
Karja já si pamatuju ve školce a na prvním stupni na základce takový ty vtipy s Hurvínkem v letadle, že mi to přišlo tak strašně legrační, že jsem to nebyla schopná ani doma převyprávět, jak jsem se u toho smála a chudáci mě museli poslouchat, počkat, až to ze sebe vysoukám a pak mi to ještě pochválit. A třeba i několikrát za sebou...
Potrefenáhusa tak pochpitelne, domovnik to nemusi vedet, nebo mohl taky rict: mlady muzi, ja zadnej barometr nepotrebuji a chodte si to zmerit. ![]()
Je to vtip, nelze to brat doslova, protoze dojdeme k tomu, ze by nefungovalo zadne z reseni, u mereni tlaku by se musel dostat na strechu a ta byva zamcena, navic atmosfericky tlak se mohl behem presunu na strechu zmenit.
Nejpresnejsi by asi bylo merit ty stiny, ale v obydlene zastavbe bude stin mrakodrapu prilis dlouhy. Vlastne mi jako nejlepsi vychazi to puvodni reseni, hodit to dolu ze strechy jako olovnici. ![]()
Potrefenáhusa no nemusis vzdy dostat odpoved na to, na co jsi se ptala.
Zas se musite ptat pokud mozno presne. Ja u tech sociologickych pruzkumu docela casto badam, co vlastne chteji vedet, protoze me v prvnich 5 vterinach napadnou tri interpretace jedne otazky. Kdyz mam zlomyslnou a vola treba agent call centra, tak ho rozlozim uplne.
Karja návrat do školních let ![]()
Hele ten ucetni...to je jako penize na ceste? Ja mela ucto naposledy na VS a zk vzdy za 3 s odrenyma usima a nechce se mi to hledat, tak jestli jsem to pochopila dobre ![]()
krom katolických mám ještě nudné vesmírné :)
už jste slyšeli o té restauraci na měsíci?
skvělé jídlo, nulová atmosféra...
Tak ty utocis na vitezstvi!
Karja njn, ale astronomy to většinou pobaví ![]()
Jiná Realita Kdyz ona interpretace ,,trapnej vtip, je hrozne ruzna....jakoze zasmeju se, ale trapnej.....nebo nezasmeju se, je ubohej, takze trapnej. Fakt nevim!
Úvaha učiteľa na hodine fyziky:
Keby žiaci, ktorí sedia v zadných laviciach, boli tak ticho ako žiaci v stredných laviciach, ktorí si čítajú časopisy, mohli by žiaci v predných laviciach ďalej nerušene spať.
Karja pro mě je trapný třeba pivrnec, přijde mi takový upocený.
Mne tyto kraviny fakt bavi
continuity :-DPotrefenáhusa Tak ja na zaklade toho vtipu pochopila, ze barometr je neco jako olovnice, I kdyz vim, co to je:-D.
![]()
krom katolických mám ještě nudné vesmírné :)
už jste slyšeli o té restauraci na měsíci?
skvělé jídlo, nulová atmosféra...
ten mam rada![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje