A když bych něco podotkla k ježkovi, tak ano, okolo uší a krk doladit do ztracena a ve finále doladit efilačníma nůžkama. Může se to zdát zbytečné ale až to začne za měsíc dorůstat, v jedné délce, bez toho prostřihu to vypadá blbě. Ta hlava má nějaké proporce a střih by je měl dotvarovat, ne kopírovat lebku všude stejně. Ale to je jen můj názor.
Jaký účes.?...
Dobrej nápad, zrovna jeden barber shop otevřeli u nás! Panáka budu vyžadovat ![]()
Já někdy ty efilačky rovnou zakážu... na tý fotce řádila kadeřnice s tím prostřiháváním fakt hodiny - důsledek čehož je viditelnej anžto při tak krátkým střihu pak vypadáš že máš půlku vlasů a prosvítá ti lebka ![]()
Ovšem na druhou stranu zas pak musím jít ne za měsíc, ale klidně (podle rychlosti dorůstání což bejvá různý) za dva, tři týdny, protože bez toho prostříhání se mi zas na hlavě tvoří hustá čepice... zvlášť v tomhle počasí dost nežádoucí.
Catherinne prosím, nevieš mi poradiť? Štve ma v poslednej dobe moja kaderníčka s tým, ze mi chce "zchladzovať" a stmaviť farbu, trochu o to bojujeme, lebo ja chcem svoju pôvodnú (áno, už hľadám novú kaderníčku...)
No ale dnes som si umyla vlasy prvý krát po poslednom farbení a lesknú sa mi na tmavozeleno (mám podľa mňa stredne hnedé vlasy, podľa kaderníckych vzorkovníkov nieco medzi tmavou blond a svetlohnedou). Snažila som sa to odfotit, ale nejde to. Akože nie je to veľmi vidieť, len keď sa o to oprie svetlo, aj ostatní si všimnú len keď sa opýtam, ale čím to môže byť? A čo s tým?
ještě to trvá? Vzpoměla jsem si na to, že zelený odstín z bazénu dokáže odbourat kečup. Naplácat na vlasy a po chvíli opláchnout.
Malá můra?
barbucha ano :) a proto preferuju ty kopecky
Co blbneš dyk je to normální šiška
To znám lidi co maj vzadu tu palici rovně uřízlou ...
ještě to trvá? Vzpoměla jsem si na to, že zelený odstín z bazénu dokáže odbourat kečup. Naplácat na vlasy a po chvíli opláchnout.
Jeeeee, ďakujem, tak to musím skúsiť! Ako ono to mizne, už to takmer nevidím ani ja, ale kečup proste musím vyskúšať.
Prosím o fotodokumentaci. ![]()
Mha predpokladam, ze nemyslis pred a po ![]()
No klidně, ale hlavně tu aplikaci...![]()
ja som to chcela najprv skúsiť na končekoch, ale mám také podozrenie, že to nesplní Tvoje očakáviania...:)))
Ak to dám aj na celú hlavu, foto dodám:)))
slniecko kečup je na nic, jediné, co na zelené vlasy z bazénu funguje, je kyselina citronová, rozmíchat v troše vody, vlasy tím umýt jako naředěným šamponem a spláchnout.
Neee, nekaž nám ostatním tu zábavu, pozorovat slnieckovy hamburger.
Prosím, když mám suche konečky vlasů. Ale jako suche, ne roztřepené, spraví to něco, jako nějaká maska nebo tak? Nebo ostříhání je jediné řešení. Jakože kdyz si to vyfoukam nebo projedu žehličkou, tak se to uhladí, ale jinak bez běžných zásahu, je to takove opticky poměrně suche.
Mám teď jednu akci, tak se mi těsně před ní nechce stříhat, že kdoví jak by to dopadlo a navíc mi teď všichni vlasy docela chválí, tak ať si to před tím nějak spíš nepohorsim:D
Karja to mám taky. Ale ultimátní řešení nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje