Karja to mam taky, mam to tak skoro cely zivot a cim dal tim vic. Takove pichlave suche konce. Kadernice mi radi olejicky nebo produkty pro kudrnate vlasy.
Jaký účes.?...
GatitaJá to mám z toho si myslím, že mám ty spodní vlasy odbarvené, plus je to dlouhé, takže už ta spodní délka něco zažila. Kdybych měla mikado, tak to nemám. Ale já žádné masky ani vyzivobe produkty nepoužívám, takže možná by se tomu dalo nějak pomoct
Karja po myti davam na mokre vlasy (na konecky) olej od K18. Den az dva to vypada lip. Ale vlastne myju hlavne, abych mohla zase olejovat, jinak konce mam strasny.
PavlenaJá si myju vlasy obden:D, takže by mi to tak vyšlo;-)
Karja zkus to. Nebo se da pouzit i normalni Squalane, treba od Ordinary nebo jiny. Ale K18 je takovy ze masti malo. Fakt suchy olej. Ale pozor: na mokry to davat a strasne malinko..!
Pavlena ty jo squalane mám nějaký a na pleť mi nesedí. Zkusím.
Karja já ti doporučím tu 5 minutovou masku od Redkenu co jsem tady několikrát vychvalovala do nebes
Catherinne Jaký máš prosi názor na Olaplex - myslím produkty na domácí použití? Díky.
whiskas nemám vyzkoušeno, tudíž nemám názor a nemůžu radit
Catherinne Jasné, chápu a děkuju.
whiskas já používám tu masku (Olaplex 3). Dávám si ji na vlasy při pobytu v sauně a efekt dobrý. Ale tím zahřátím by asi dobře fungovala jakákoliv maska, nevím.. ![]()
A tu Redken, co doporučíla Catherinne , tu taky mám, ta moje vlasy velice uhladí, vlastně až tak, že mi jich tam vizuálně zůstane asi tak celkem 5.
Tak používám jen občas.
Karja já ti doporučím tu 5 minutovou masku od Redkenu co jsem tady několikrát vychvalovala do nebes
Karja tak já můžu potvrdit, za mě fakt zázrak
Raduza No tak nerada, ale asi se plácnu teda přes kapsu!
viktorka_od splavu já celkově používám velice malé množství všech vlasových produktů, tak úplně nevím, zda by to pomohlo..
Pavlena je to pro jiny vlasy proste
Karja tak pak dej vědět. Takhle moc se asi přes kapsu plácnout nechci
Teď se chystám po roce na stříhání.
viktorka_od splavu Jojo, ty máš asi takové jakože tvrdší vlasy nebo jak to napsat.
Evaeva To mi povídej, to je furt doporučte a přistanou ti tady věci za osm stovek. Squalane jsem bohužel neprozřetelně vyhodila!!!
Karja já mám nějaký olejíčkek z dm a jako je to lepší. Já jsem navíc lempl na tyhle věci, takže pak mi tu bude ležet olej za osm stovek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje