Evaeva No já taky! Nedejbože užívat něco, co má pusobit 5 minut. Koupila jsem si třeba nějakou práškovou masku, rozmícháš s vodou...no tak nezvládla jsem to použít, rozmíchala jsem to s vodou, pak jsem zapomněla a ona za 10 minut uplně ztvrdla a ten zbytek jsem nezavřela a nějak to zoxidovalo.
Jaký účes.?...
Raduza No tak nerada, ale asi se plácnu teda přes kapsu!
já mám po tom vlasy fakt krásný, lesky, uhlazeny až ke koneckum. Ale mám vlnity vlasy se sklony ke krepateni, takže jsem nadšená. Levný to není no.
Pavlena Děkuju. Já kdysi byla na kůře Olaplex v kadeřnictví a vlasy byly jako nové. Domů jsem si koupila olejíček a to pro mé vlasy bylo příliš. Asi nezbyde, než vyzkoušet na vlastní kůži/vlasy
.
Kde tu masku od Redkenu kupujete?
Raduza ale po použití nesmí hlava asi 5 dnů na sluníčko, ne?
já se těch doporučení držím, tak maska se šamponem čekají na podzim ![]()
Zu tak to mi uniklo, to bych teď musela chodit kanalama ![]()
Sweet Potato kupovala jsem jí na Notinu
Raduza Díky!
Karja Dopručuju olej od Davines. nestojí stovek osm, ale jen pět :-) Ale je ho potřeba málo a tím pádem vydrží fakt dlouho. Dá se dát do mokrých i suchých vlasů. Někdy si ho dávám i druhý den, když mám pocit suchých konců. Nemastí.
Celá tak řada Oi je super. Mám vlasy u hlavy někdy mastnější, ale konce suché. V tom ještě šedivé vlasy, které potřebují trochu vyhladit, aby nebyly krepaté. A tohle to zvládá perfektně.
https://www.mameradivlasy.cz/vyziva-vlasu/davines-oi-oil-50ml.html
notna me se uplne nelibi to slozeni, ja do toho moc nedelam, ale spousty tech slozek mi zni jsko silikony. Poradi, prosim, Catherinne , zda je to slozeni ok?
Sweet Potato ja to kupovala tady , Catherinne tehdy to Notino nedoporucovala, ze to nejak spatne skladujou nebo prevazeji v teple, uz se presne nepamatuju.
Edit - zmena odkazu
Pavlena ten redken je taky plný silikonů![]()
Pavlena Díky, ze to píšeš. Budu rada, když se dozvím víc. Měla jsem LOreal Profi a ten mi vlasy ničil. Sváděla jsem to na silikony. A jestli je má i Davines, tak to mi v tom muselo vadit něco jiného, protože Davines mám už roky. Hlavně teda jejich šampiony a komdicionery. Ten olej používám jen příležitostně.
Pavlena a nemaji vsechny tyhle uhlazujici veci v sobe silikony? Pamatuju si, ze me to prekvapilo v moroccan oil, kde jsem cekala jen ten zazracny arganovy olej
baltik jo maji
Ja sampon bez silikonu mit nemuzu, dela mi to z vlasu tvrde drsne zine.
Je ten redken vhodný i na jemné krepaté vlasy? Potřebovala bych něco na celou hlavu, ne jen na konečky.
Pavlena Davines píše toto: Silikony mají kondicionační a ochranný účinek na strukturu vlasů, proto jsou v mnoha recepturách zásadní. Silikony, které používáme, se označují jako „transpirantní“, protože nezanechávají negativní zbytky na vlasech, snadno se odstraňují lehkým šamponem a hlavně neovlivňují výkon technické péče
Jsem nadšená z K18 bezoplachové péče. Na Profiparfemy mají 5 ml.vzorky za 150,- Kč.Vlasy se mi zázračně spravili.Je bez silikonů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje