Kokoska tu nepoznám
Jaký účes.?...
Karja Tak jsem kvůli tobě v Londýně očumovala ženský :-). Ty, co mají dlouhé vlasy, nosí nejvíc přirozenost, žádné rafinované střihy. A mladý cool holky mají wolfcut :-).
A starý necool holky
?
Janulik03 tu mi doporucila prave Catherinne, stridala jsem to ted s tou Redken.
Lenka22 Ty tu přirozenost :-).
Karja já nemám nic ![]()
999 krome cernosek, ty paruku![]()
Karja ano tuto mam overenú. Vyskusala som ešte túto. Je tiez fajn, je na výber viac odtieňov.

Janulik03 chroma id potvrzuju!
Ja sa priznam, že mam tieto uhladzujúce silikóny rada príležitostne, keď chcem urobiť dojem hebkými vlasmi aj za cenu, že si ich budem musieť umyť skôr než zvyčajne.
Ale príležitostí, kde som ochotná si spôsobiť skoršie umytie nie je veľa, to tak 1-2 krát do roka
.
Karja ja tiež používam tuháče, prednostne Lush, ale keď nemám (u nas nemajú 9bchod) tak mám radaKvitok.
No a moja predošla kaderníčka presne hundrala na tie suché konce a snažila sa mi predať nejaký olejček na ne. Tak ten od nej som nevzala, ale zostal mi foma z nejakého beauty-boxu Gisou, tak som ho začala používať, dnes som nola prvý krat u novej kaderníčky a konce neriešila vôbec. Tak buď to pomohlo, alebo len mala plnú hlavu záchrany mojej farby.
Tak mozno lepší nejaký olejček, než masky, ale ruku do ohňa za to nedám.
viktorka_od splavu se s dovolením trochu přifařím, protože jsem tu Chromu Id začla tenkrát používat na tvé doporučení a byla spokojená. Odstín 6-12, myslím, žes i psala stejný. A teď koukám, že je výrobek přebalený a tmavě hnědý mají jen jeden odstín, máš už prosím vyzkoušený i ten nový? Není nějak hodně světlejší nebo v novém balení horší?
tarra nemam vyzkouseno, kazdopadne ja postupne zesvetluju, takze uz ted si ho micham napul se svetlehnedou, mne by svetlejsi vyhovoval:-) mam ale zasobu zatim
viktorka_od splavu Díky, tak to jsem zaspala a nepředzásobila se, tak snad to bude pro mě dostačující, abych zas nemusela zkoušet jiné.
continuity nemusis ani tak hluboko do minulosti, ja to mela takhle divoce prostrihane celou vejsku. Uz se mi do toho moc nechce. Dlouhe vlasy a asi milion vrstev, takze ty spodni byly jen takove prameny.
Gatita mne prave pripada ze i zenska, ktera ma hafo vlasu, v tomhle je jak s par chlupama na hlave. kdo to chce, nechapu
viktorka_od splavu Ono to sluší asi těm mladejm a hezkejm, co by jim slušelo všechno, tak si to daj tak jakože pro modu, že jo:-) Ale viděla jsem ted právě pár učesů, co bylo sestříhaných poměrně dost vepředu, ale nešlo to až tak dozadu a to vypadalo pěkně, jenže asi se to musí docela foukat, aby to nějak vypadalo, eventuelně správně vlnit;-)
Karja ale az prijdes s nejakym ucesem pro delsi vlasy, urcite se podel. Ja to mam ted srovnane do jedne delky na lopatky a jak mam ty vlasy krepate/vlnite, tak to vypada dost neforemne. Tady jsem nasla predchudce wolfcutu, psal se rok 2007. No jak pisu, znova to nechci
. Foto za chvili smazu, dekuji za pochopeni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje