Gatita Náhodou, kdyby to bylo dole o 7 cm kratší je to podle mě dle aktuálního trendu.
Já na nic nepřijdu, už jsem ostříhaná a tak to dlouho vydrží:-D
Gatita Náhodou, kdyby to bylo dole o 7 cm kratší je to podle mě dle aktuálního trendu.
Já na nic nepřijdu, už jsem ostříhaná a tak to dlouho vydrží:-D
continuity Taky píšu, že vypadá dobře na mladejch holkách :-). My bychom byly zpátky do minulosti :-).
Gatita Jsi strašně podobná na mou dceru, úplně jsem se lekla![]()
Gatita a já to nestihla:(
Ale ten wolfcut je spíš pro polodlouhé, ne? Karja psala, že to má dlouhé. Hezky sestříhané dlouhé vlasy má podle mě Sára Sandeva. Má to na IG i jako video včetně toho stříhání od Michala Zapoměla. Nebo na jeho IG.
Ten wolfcut se blbě dává do culíku, když je to potřeba. Dcera ho měla a bylo to dost nepraktický. Nechala to odrůst, vypadá to teď jako u té Sandevy a je to lepší. Když chce, dá to celé do culíku, nebo může vytáhnout ty sestříhané prameny a kopíruje jí to obličej a celé rozpuštěné to vypadá taky dobře.
notna jojo ty dlouhý jsou tak jakože spíš alá wolfcut, jako rozumim tomu, co bylo v příspěvcích myšleno. No Sandeva má podle mě přesně vlasy, co na ty sestřihy jdou, takový ty hustý, vlnivý...
tarra viktorka_od splavu tú chromu používate na odrasty?
999 Karja viktorka_od splavu wolf cut ma dcera, ma vlasu na 3 hlavy a ac jsem byla proti, tak musim rict, ze ji to moc slusi. Navic total bezudrzbovy (na jejich vlasech). 
slniecko ano
Pavlena tyo!![]()
Prosím vás, takovýhle fén, suší dobře? Teď mám nějaký deset let starý Philips a jsem s ním spokojená, akorát už dosluhuje, jenže ten má příkon 2200W a ten druhý 1500W. No ale příkon není výkon, že jo. Líbí se mi, že je menší, tak by byl fajn i na cesty.
Pavlena To je super :-).
Pavlena To je to děvče jak se nechala za tvými zády ostříhat? No tak ta je teda má! Pak, že nerostou.
Kan jj, to je přesně to děvče, co se ostříhalo samo.. ![]()
Ten původní samosestřih byl taky něco jako wolf cut, no ono se to v těch vlnách schovalo.. Ale teď už jsme se naštěstí shodly na profi provedení a jsme s výsledkem obě spoko.
viktorka_od splavu 999 díky dík.. ![]()
Pavlena krasne vlasy i strih, ale hlavne ty lokny!
Karjaja stejne nosim hlavne culik nebo uzel, na to je ta stejna delka nejlepsi. Ale kdyz to rozpustim, uz to faliruje, je to takova deka chlupata a ja vetsinou nemam uplne fresh oblicej, tak uvazuji o zmene. Uz nekolik let o ni uvazuji
.
Gatita zmene obliceje ???? ![]()
Janulik03 s oblicejem jsem smirena, ale vlasy mam puzeni vylepsovat:)
Gatita
ja tiež, ja tiež
Gatita dikdik..
Mno a takhle to ma, kdyz to necha jen uschnout. Fakt strih pro jeji vlasy...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.