Pavlena Dost dobrý!!
Jaký účes.?...
slniecko já nemám hlavu barvenou zatím, ale mám šediny spíš v pramenech a tato jediná z vyzkoušených mi tu barvu na hlavě tak nějak sjednotí, když klasickou barvu ještě barvit nechci.
tarra viktorka_od splavu tú chromu používate na odrasty?
že sem vůbec lezu
!
Už mi jede.
Makara tady zjistíš, kolik věcí najednou potřebuješ ![]()
clothilde jj. Odhlásit se a zapomenout heslo! To by se šetřilo
.
slniecko já nemám hlavu barvenou zatím, ale mám šediny spíš v pramenech a tato jediná z vyzkoušených mi tu barvu na hlavě tak nějak sjednotí, když klasickou barvu ještě barvit nechci.
asi toto som chcela počuť, Mne šedivie jeden prameň, a už mám aj pár sivých vlasov medyi svojimi, vždy na to chytali len nejké hennové experimenty na ktoré už nemám nervy (a faremné vodičky od L'erbolaria, kde mi samozrejme prestali vyrábať môj odtieň). Ako už som to zabalila a vložila do rúk kaderníčke, ale fakt tam nemám šancu byť každých pár týždňov, ko by si to xaslúžilo. No a tým, že sa intenzívne snažím sa držať vlastnej farby, tak toto je presne také niečo, čo hľadám a roky som hľadala.
Ešte dve otázky:
1. ako presné sú tie náhľady na výslednú farbu vlasov?
2. vymýva sa to dostatočne, keby som sa nestrafila?
slniecko Vymývá se to dost, myslím, že mi to těch dvanáct deklarovaných umytí ani nevydrží, takže určitě by se to opakovaným mytím dalo sundat docela brzo. No a k první otázce vlastně nemůžu říct, jelikož mám zkušenosti jen s tou bývalou řadou, co byla za stejnou cenu 500ml, teď jsou barvy přebalené na 300ml a ty odstíny mají jiný název. Předtím byly tmavě hnědé tuším tři barvy, různé odstíny. Teď, pokud dobře hledám, je tmavě hnědá jen jedna. Takže i u ostatních odstínů budou asi změny. S minulou řadou jsem byla spokojená, odstín mi přišlo, že sedí s tím, že čím déle se nechá na hlavě, tím mi přišla barva tmavší a i že déle vydržela...určitě jsem nechávala déle než uvedených 10 minut.
Nemá někdo zkušenosti s těmito maskami? Vypadají podobně a odstíny se blíží těm původním Chroma.
tarra jdete mi s těmi maskami do rány děvčata. Letošní léto bylo hodně koupací a sluníčko mi vytáhlo barvu docela dost. Ale kvuli sedinam a odrostum to nechci barvit permanentní barvou, jen nějak oživit tu stávající.
Toto je přesně,co hledám.
Jak to případně chytá na blond vlasy? Děti pořád experimentují.
Ukážu vám korekci balayage, dělanou jinou kadeřnicí někdy na jaře. Na první dvoufotce jsou vidět ostré přechody a ve střední délce spousty odlámaných vlasů.
Takže velmi jemná práce kombinací foilyage a mikromelíru a výraznější korekcí moneypiece (prosvětlení okolo obličeje), následně přeliv, střih, foukačka. Na poslední dvoufotce je pěkně vidět jak odstín vlasů ovlivní světlo. Byla to fuška, ale výsledek stál za to.
Fotka smazána
Makara díky, díky, mažu to ![]()
https://www.erbolario.sk/sk/777-starostlivos%C5%A5-o-vlasy
ale tá zlatá blond je mi prisvetlá a gaštanová pritmavá, pred rokmi mali aj taky odtien medzi. Ako miešat sa to dá, ale treba sa triafať, no.
tarra ta karamelova mi príde podľa produktoviek ze by mohla byť ono, ale nakoľko je to reálne...
slniecko jak se to používá?
continuity dáš si to na umyté vlhké vlasy, necháš poôsobiť podľa návodu, opláchneš. Odporúčam použiť pribalené rukavice.
slniecko continuity včera mi dorazila Chroma ID odstín Platinum Grey, tak jsem se hned zkrášlila
.
První dojem výborný. Výsledkem je požadovaná studená blond, která lehce stáhla nažloutlé konce a lehce překryla šedivé odrosty. Teď jsem zvědavá, jakou bude mít trvanlivost, protože i permanetní barvy popelavá blond se dost vymývají
.
(Moje přírodní barva je něco jako studená světle hnědá, ale vršek a předek mám z 90 % bílé, takže už nebarvím na přírodní, protože odrosty jsou vidět po dvou týdnech a to nesnesu.)
Makara ja bych reklav mem pripade tak 3 umyti skvely, pak postupne ty odrosty zas vylezou, vetsinou chodim na barvu po 3 mesicich a mezitim 2x pouziju tu masku. nechavam teda o hodne dyl nez je v navodu, tak 30-40 min
viktorka_od splavu aha, chtělo se mi věřit, že vydrží víc, když už píšou:
Vydrží až 12 umytí (v závislosti na době působení a struktuře vlasů)
Já to měla tak 15 min.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje