Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline tarra
332 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 17:48

Já bych řekla, že tu Chromu taky nechávám tak 40 minut.

A kdyby někdo náhodou vyzkoušel ten nový odstín Raw Cacao, tak budu ráda za info ohledně tmavosti a účinnosti na sjednocení i hodně tmavých vlasů.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 18:02

Makara no jako nejaky stopy tam rekneme po 3 tydnech coz u me je 6 myti, tzn pulka, jsouzasadni po me je ze to sliza postupne, takze to vypada prirozeneji nez jen holy odrost

Offline Janulik03
19822 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 19:31

Makara platinum grey používam a vydrží tak cca 3 umytia. Ale ja mam odfarbene vlasy a teda nechavam okolo pol hodiny

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 20:45

Janulik03 tos mě moc nepotěšila, že za týden bude pryč.  

Offline Janulik03
19822 příspěvků moje polička 13. listopadu 2024 21:17

Makara no ale možno u teba to bude dlhšie 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 18:14

Pavlena Kan Vidím, že nemám až tak divné vlasy :-D. No, ale co s tím?

Jo a také případně nabízím 1x použitou masku, pokud někomu vyhovuje.

Karja a co ty to máš za tajný zázrak bez silikonů?

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 20:02

whiskasNení to dobrý, je to nějaký keratin, už jsem to použila čtyřikrát a nic nepozoruju, jakože vůbec nic:D ta K18 byla nesrovnatelně lepší, ale měla jsem ji 3x nevím, jak se to projevuje při delším používání, aby to nebylo stejný jak ta vaše maska:D

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 20:11

whiskas Zkousela jsi neco z metody curly girl? Nemyslim tu metodu, ale jen tu kosmetiku? Mam dojem, ze mame podobne vlasy (z toho, co tu pises), ktere vypadaji krepate a znicene, i kdyz jsou zdrave? Mam vlnite a suche, typ chlupata deka, tak ted zkousim nejake sampony a koncidioner na vlnite vlasy a zda se to byt fajn. Slozeni netusim, znacka Cantu. Mela jsem ted blbe vlasy, umolousane hned po umyti, rozjezene, a to dlouhodobe pouzivam lepsi kosmetiku (Redken). Ted mam ty vlasy aspon hezky umyte a ciste a poddajne. Maji urcite i masky. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 20:55

Karja :-D díky. K-18 jsem měla, ale jen to pidi balení, tedy na jedno použití a co si tak vybavuji, vlasy byly docela fajn. Uhlazené, jasně, trochu zjemnělé, ale ne tak "divné", jako jsem je měla po té masce od Redkenu. Možná by stálo za to koupit větší balení :-).

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:04

Gatita Děkuju!

Před cca rokem jsem nakupovala na kudrnatevlasy.cz produkty Innersense a to mě moc nenadchlo, tedy kromě pěny na objem zde, ta mi přijde fajn. Ale jsem ráda za tip. O Cantu jsem četla a říkala jsem si, že to nebude nic pro mě. Myslela jsem, že je to na hutné vlasy. 

Teď jsem četla super recenzi na Rare Elements a jsem zase nahlodána :-D.

To je nekončená hra na hon za dokonalým šamponem. Připadám si jako cvok, vždyť šampon/kondiš mám na hlavě jen chvíli a někdo to neřeší vůbec. :-D

Ovšem je mi jasné, že všechny ty silikonové záležitosti Redken/Kerastase ... nejsou nic pro mě. Vlasy vypadají fajn hned po vyfoukání, ale plihnou a druhý den, nebo když dám vlasy do culíku, tak následně děs a seno. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:25
Reakce na whiskas:

To je nekončená hra na hon za dokonalým šamponem. Připadám si jako cvok, vždyť šampon/kondiš mám na hlavě jen chvíli a někdo to neřeší vůbec. :-D

​a nemuze to byt prave tim? Ja se kolikrat divim, co tady vsechno stihnete vyzkouset. At na vlasy nebo na plet. To zkusim sampon, hned zase jiny, ja ani nestihnu vypotrebovat jedno baleni  :)) a to myji obden. Ze vy si tam toho davate moc? :)

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:35

Lamicka Pšššt, já to také nestihnu vypotřebovat a vždy lituju, že naprodávají menší balení. Takže co se dá, postupuji kamarádce, něco použiju jako mýdlo na ruce , něco bohužel letí do koše a přesto mám doma otřesnou, nevypotřebovanou sbírku. Zvláště leave-in kondicionérů, na ty jsem ulítlá. Hrůza no. S těmi krémy to mám jinak. Aktuálně mám svůj poslední na dně, oční mi také dochází a stejně tak sérum (tedy 2). Tedy bude opravdu nutné něco dokoupit. A řasenku!!! Hledám nějakou na objem, nejlépe černo/hnědou. Měla jsem velmi ráda od MaxFactor 2000 Calorie, ale nevím, co s ní provedli za vylepšení, už mi nevyhovuje. Jakoby skoro nemalovala, obejm nic zvláštního. Tak budu pro změnu pátrat po řasence .

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:45

whiskas

Ty vylepšení jsou vždycky k vzteku! Nezkoušela jsi tu Maybeline High Sky? Teď jsem ji koupila na doporučení tady. Je fajn a dělá krásné řasy. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:53

Lamicka Nezkoušela, ale vyzkouším . Sice bude asi "jen" v černé verzi, ale nevadí, vyzkouším. Díky. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 21:56

Lamicka Hned jsem ji prolustrovala a vypadá dobře. Výhoda je, že ji mohu koupit hned. Tedy zítra zamířím do DM :-). 

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 22:01

Lamicka tezko rict. Ja s vlasy problem vetsinou nemam, mam slusnou kvalitu. Ale myju je casto, minimalne 3x tydne, tak nejakou spotrebu samponu mam. Po spotrebovani vetsinou koupim to same, pokud mi to vyhovovalo. Ale ted jsem spokojena nebyla, ty vlasy mi v posledni dobe nesly ani umyt. Pritom nebarvim, netuzim, nefenuju (z lenosti), nelakuju...tem vlasum paradoxne ted v zime nesvedci to schnuti na vzduchu, schne to dlouho a blbe. Ale Whiskas jsem davala tip, protoze ta kosmetika me mile prekvapila.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 22:17

Gatita ehm jako prvni doporucuju zacit fenovat. schnuti na vzduchu je nejhorsi co jim muzes udelat kor tak huste co mas ty

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 22:30

Gatita Od Canthu používám par věcí já už 3 roky a nefenovaní v covidku mi zachránilo vlasy. Hrozně moc záleží na typu vlasů, já zkoušela, zkoušela a dosušuji fénem až později po umytí. Neexistuje univerzálni ráda, co vyhovuje jednomu, nemusí druhému.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 23:43

viktorka_od splavu díky...

Gatita to schnutí dlouho a blbě, jak píšeš, nesvědčí nejen vlasům ale ani vlasové pokožce. Co se děje v lese když je tam vlhko? Množí se tam kde co včetně plísní a tohle je to samý. Šupinky na pokožce a lupy to nejsou? Furt se to někde píše a furt jsou lidé, co chodí tři hodiny s vlhkou hlavou. 

Offline continuity
41785 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 00:24

Catherinnekdyž já mám vlasy o hodně, fakt o hodně lepší, když je nechám uschnout volně. Ale tři hodiny mi to určitě neschne, když se normálně pohybuji a nezalehnu je někde u televize.