whiskas maji i vinovou :)
Jaký účes.?...
continuity ja je mam volne uschle taky mnohem hezci! a mam par chlupu, myju rano, v lete, schnou venku.. no a pak se zacnu trochu drbat, jen trochu, zadny lupy nic. vlasy furt krasny.. a kadernice mi vyfoti a ukaze male cervene skvrnky na pokozce. a vysvetli, ze staci susit u hlavy a konce nechat vyschnou volne
je jasny ze hodne vlasovych pripravku na to placat a susit uplne na troud nebude nejspis vlasum delat dobre.. no ale ty plisne zcela jiste ne.a ani to nemusi byt viditelne. teda, pry si bude ta moje porizovat nejakou kameru na to, tak poreferuju:-)
Catherinne ja to vim. Cetla jsem to tu uz pred lety
ahned to poradila muzi, kteremu se diky tomu vyrazne zlepsily jeho kozni potize. Ovsem ja sama jsem flink, v lete je to ok, ale ted to uz nejde. Vcera jsem uz ten fen vytahla a je to o dost lepsi.
continuity moje vlasy naštěstí po vyfénování vypadají líp, to mně donutí vyfoukat je i v létě. Schnou totiž dýl než tři hodiny.
Evaeva v lete to mam suche hned, ale ted to hrozne trva a nedela to dobrotu. To vyresim ale tim fenem. Co ale nevyresim, jsou ty divoke vlasy, hrozne se mi zmenily. Rovne jsem nemela nikdy, ale ted je to divocina. Taky mi celozivotne hodne padaji a dorustaji, a ty nove mini vlasy ted rostou kolmo z ucesu a jsou uplne krepate. Nevim, proc ty zmeny nemuzou byt k lepsimu:))
Gatita já je mám teď taky vlnitější, mi přijde.
Lamicka Nezkoušela, ale vyzkouším
. Sice bude asi "jen" v černé verzi, ale nevadí, vyzkouším. Díky.
Mají i v hnědé, modré a dokonce i bordó barvě.![]()
Keby ste nahodou potrebovali stuzit vlasy rychlo a poriadne, otvorte si jablkovy mušt. To garantujem, že máte na dlho a ak nestíhate, ako ja už umyť tak ste v prd.....
No tak idem na ba oslavu sice nalíčená a učesaná, budem to vydávať za úmysel.
![]()
A dalas to doufám na Instagram? To bude nový hit. Je to rychlé efektní a eko. ![]()
Nevim, jestli v tomto vlákně byla řeč o maskách, ale tady je zajímavá zmínka o té K18, tak třeba to někomu pomůže k tomu, jak ji použít.
Lenka22 jen teda podle Catherinne se ma napred rozetrit v dlanich, az zbela, a pak teprv dat na vlasy.
Kokoska to byla ta Redken, ne? ![]()
Kokoska no to se s tímhle nevylučuje? Píšou 2 pumpičky, asi dát na dlaň, rozetřít a je to...
Lenka22 nevylučuje, ale u K18 z toho jemného krému třením v dlaních vytvoříš bílou emulzi a tu pak vtíráš do vlasů, u delších hlavně do culíkové časti
Catherinne Ahaaaa...
Máte někdo vyzkoušený tenhle balzám?
Chci změnit druh, ať mají vlasy radost.

Páni, takhle na té fotce to vypadá jako Milka...
Nezkoušel někdo tento zázrak od Dyson? Mají tedy o post styler
.
Fén od Dyson tedy nevlastním ... Je to takový zázrak? ![]()
Nesskúšali ste niekto toto?
Prečo je v názve "sprchový"? Ako vo vani by to nefungovalo
?
Ale nie, vážne, je to taký zázrak? Na pravidelné používanie nepotrebujem, skôr ide sezóna večierkov a po sviatkoch zas plesov...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje