Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Online Raduza
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 12:41

Nezkoušel jste někdu tuhle čepici na sušení kudrnatých vlasů?

Zajímalo by mě jak moc to funguje nebo nefunguje.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 22:18

Karja hlasim, ze jsem si koupila ten tuhej puk sampon (medovej v Lush a jsem spokojena moc, mam po tom krasne nadychany vlasy, nicim nezatizeny. Kondicioner davam jako vzdycky). Tak diky za popostrceni. Nevim teda, jestli je to takovej zazrak, asi to prirodni nebude, peni jak slak, ale dobrej je. 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 23:18

0zero7 To jsem ráda! Taky jsem si teď koupila, osvědčeného seanik, kondicionér do délek taky mám takovej normální. Já si taky myslím, že to není přírodní, je to na to moc navonený takový, na přírodu to hraje možná tím, že to nemá plastovej obal. Nevim, co do toho dávají, že to tak funguje. Ještě mi tam nabízeli nějaký nový produkt něco jako kondicionér na mytí vlasů. A paní mi vysvětlovala, že si dáš rovnou tohle bez šamponu, a já to furt nechápala co jako to má přinést a ona že hlavně to, že je to bez sulfátů. Ale já nevím, co jsou to sulfáty a ta paní teda taky ne:D 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 23:27

Karja a pani taky nevi ha ha. No ja jsem koukala, ze maji i kondicioner tuhej, to by bylo fajn na cestovani, zadny lahvicky, mrsknes to do carry on a cau! Mozna zkusim ns pristi dovcu. 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 09:41

0zero7 Tuhej kondicionér jsem si na jaře koupila, tuším v YR, že super vychytávka na cestování. Mno, něksm jsem ho uklidila a vzpomněla si na něj právě teď.

Offline notna
9139 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 10:28

KarjaKondicionér na mytí vlasů jsem měla nedávno od kadeřníka vzorek. Bylo to označeno jako cleansing milk od Davines. Má to odstraňovat nečistoty a usazeniny ve vlasech. Takové Malibu C pro domácí použití. I mi něčím obdobným vlasy myl u něj v salonu. U mě to mělo pozitivní efekt. Jak to u něj, tak to na domácí použití. Měla jsem ty vlasy měkčí, pružnější na omak a víc se my vlnily. Vyzkoušela to domácí i dcera, ale ta měla po tom vlasy mastnější. jenže ona má úplně jiný typ vlasů než já. A já to dostala na ty moje vlnité.

Složení nic moc přírodního.

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 11:49

Karja Sulfáty dělají pěnu a můžou vysušovat pokožku hlavy. Jsou trochu zbytečný, jinej efekt než pěnicí nemají. Ale to by teda paní v Lushi mohla vědět

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 23:28

0zero7 tie och tuhé kondicionéry som si kúpila tri na vyskúšanie...a vyhodila nakoniec. Akoze vlasy fajn, ale sú tak tuhé, ze sim mala problem ich na vlasy naniesť, potom som to riešila tak, ze som ich rozpúšťala vo vode a napokon mi rupli nervy.

Jedine, ze by mali nejaku novu lepsiu receptúru odvtedy. Ale mne stačí šampuk, idealne godiva, tá by mala byt 2v1, ale zo zvedavosti prestriedavam aj inymi, a mne to na vlasy stačí.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 19:53

notnaDěkuju, tak to si myslím, že se pro mě nehodí. Mně stačí použít běžný šampon z drogerie a musím si hned umýt o den dřív vlasy. 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 22:08

Otázka na používateľky difuzérov: pomôže to rýchlejšie vysušiť vlasy pri korienkoch? Syn má problém si dofénovať vlasy práve pri hlave (má ich dlhé). Ja mávam práve opačný problém, neviem dosušiť končeky.

Tak či má zmysel dokupovať difuzér, k nášmu fénu stojí asi 30€ tak sa mi nechce naslepo.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 02:25

slniecko rychlejší rozhodně ne, protože pak jde jen teplo, ne proud vzduchu. Ten suší rozhodně rychleji. Ať hodí hlavu do předklonu a suší tak vlasy u pokožky, pak až délky. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 08. prosince 2024 04:36

Karja složení mají na stránkách, to by kdyžtak posoudili v jiném vlákně. Já tomu prd rozumím. Seanik mi voní moc pěkně. Ještě jsem měla zelený se solí a účinek byl lepší - mám jemné vlasy. Ale ten jsem teď na stránkách neviděla. Kupuju si jednou za rok.

Měla jsem vzorek nějakého avokádového kondicioneru na mytí vkasů a taky dobrý. I když popis říkal na kudrnaté vlasy a to nemám ani omylem.

Nedávno byla v rozhlase reportáž z výrobny v anglii.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 10:11

bublifuk Tak ten zelenej asi zkusím, děkuju. Mně to fakt prodlouží interval mytí, nevim co do toho dávají. Jiné tuhé fungují obdobně, ale jakoby mam pak vlasy jako seno;-)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 08. prosince 2024 10:29

Karja jo mně právě taky, navíc i dlouho vydrží. Akorát ten se solí nevoněl tak pěkně jako třeba ten seanik nebo godiva. Ale přijde mi, že ta vůně celkem rychle vyprchá a pak je to už jenom trochu při mytí.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 21:38

Catherinne vďaka !!!

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 08:22

slniecko hlavne s tou hlavou dolu at to fouka po smeru rustu vlasu a ne proti:-)

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:39

viktorka_od splavu prečo? ved inak to medzi tie vlasy nedostane.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:20

slniecko dostane. Musí tu hlavu jakoby postupně vracet a s tím vracet i jednotlivé vrstvy vlasů. Podobně to jde i bez předklonu.

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 14:57

Tak ac ta změna barvy není tak drastická, myslím že mi to prospělo. Nakonec šlo dolů 20 cm, ale tahle dýka je myslím akorát pro mě. 

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 14:58

Lama_z_Lana krásný,moc Ti to slusi