Lama_z_Lana krasny to mas
Jaký účes.?...
Lama_z_Lana moc hezký. Ale poznají tě studenti? Vypadáš nezvykle seriózně
.
Lama_z_Lana vypadáš přísně, nepoznala bych tě! Vlasy krásné. ![]()
slniecko vlasy mají na povrchu šupiny představ si to jako šišku úkolem je šupiny hezky uhladit. pak budou vlasy lesklé a zdravé. pokud foukáš proti tak se rozježí, vlasy budou chlupatý a budou se dost ničit, protože ten vnitřek nebude šupinama dost chráněný

Lama_z_Lana krásne!
Lama_z_Lana videla som na IG a veľmi som nadšená, ako pekne ti to ide. Aj farba super
Lama_z_Lana Krása.
Já jsem si ze zoufalstvi ustřihla včera kousíček přednich vlasů, ale asi tak 3-4 cm, aby mi to udelalo takovou tu "curtain bang" a vlezu do 5. třídy a všichni: Vy jste ostřihaná a je to supeeer. ![]()
Jak to mohli poznat???
Díky, díky ![]()
Jako v ty barvě změna fakt mikroskopická, ale měla jsem pocit, že mi barví půl hlavy. Tak prostě pritlacime ![]()
Lunajá myslím, že i ty malý změny délky hned u obličeje jsou vždycky dobře rozpoznatelný![]()
Lama_z_LanaJe to hezky, takhle nějak jsem si to představovala, že to má ideálně vypadat;-)))
Lama_z_Lana máš to krásný. Není tu nějaká kadeřnice z Prahy, co by takhle ostříhala vlasy z půli zad a nechtěla za to 3 tisíce?
Lama_z_Lana Parádní to máš!
Mermaid jako já jsem byla po tolika letech bez barvení a většího stříhání trochu v obavách. Ale příjemný překvapení, že za těch x-let cena zůstala velice příznivá (jakože skoro stejná). Ještě, že je to mladej kluk a bude to snad dělat ještě dlouho ![]()
Lama_z_Lana moc ti to sluší a vypadáš konečně dospěle. ![]()
Tak Bettyjakože jsem stará??? ![]()
![]()
Lama_z_Lana Jsi kočka a někoho mi strašně připomínáš, jenže nevím koho, každopádně máš dvojnika. :D
Lama_z_Lana to ti moc sluší![]()
Krásný. Melír i střih super ![]()
Je správně výraz pro kladené vlny v angličtině finger waves? Pod tím názvem se mi zobrazují převážně černošky s krátkými vlasy a morkým efektem na těch vlnách. Hledám účes s cca 20-30 let, delší vlasy. Hledám inspiraci, co si nechat učesat na ples ke smokingu. Nenapadá vás něco? Hledala jsem inspiraci na netu, ale našlo mi to jen samé modelky a těm sluší úplně všechno i jen rozpuštěné vlasy. Já bych vypadala, že jsem se zapomněla učesat.
notna myslíš pokládanou vlnu? 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje