Catherinne Ano! Tak ja to neumím správně česky. Chtěla jsem najít co nejvíc inspirace, tak jsem zkoušela ang. A asi taky špatně.
Jaký účes.?...
CatherinneZhruba ke klíčním kostem.
tak zkusim nejake poznatky, zejmena co jsem se ptala na suche konce vlasu a nejake ty olejicky, ktere by to mely resit. no tak to ani omylem. vlas pokud neni v kondici chybi mu jedna ze dvou veci: 1.hydratace
2.protein
-ani jedno mu nemuze dodat zadny olej at uz je to smes silikonu ci skutecny tuk
oleje jsou styligova, ne pecujici zalezitost a co je dulezite pri jejich pouzivani tak dukladne je pri myti odstranit, jinak budou vlasy cim dal krepatejsi
po myti dodat kondicionerem nejake ty potrebne latky a vlas uzavrit. vypudit z nej vodu a vyhladit povrch fenovanim pres kartac. nasledne kdyztak dovyhladit necim funkcnim, ja vyfasovala

jak to bude fungovat podam zpravu, tohle jsem si vybrala jako prvni, levnejsi testovaci variantu
viktorka_od splavu napsala jsi to krásně, to, že oleje nehydratují vysvětluju obden, nevím, kde ty ženy na to chodí...možná škoda, žes sáhla po levnější variantě, někdy se člověk snaží ušetřit a ono to pak třeba tolik nefunguje a jeden je z toho zklamaný.
Catherinne dekuju![]()
kde na to "chodime" ti muzu rict snadno, u pleti je to tak, ze po umyti namazes a krem nebo klidne prave olej tam tu vlhkost "zavre" a plet zustane hydratovana. tak stejne jsem si to predstavovala i u vlasu jenze to je jiny matros tak to nepla:-)
ja s Alcinou mam zkusenosti dobre, tak uvidim, vsak priste muzu upgradovat. ono to dojizdeni i ta kamoska je pro me dost penez (zadna sleva;-), ale tady pobliz by pry me nikomu nesverila, resp. kdyz jo, tak by to stalo vic nez u ni i s cestou
(a jasne, chapu proc je to drahy, o tom zadna) btw ona by taky rada chodila ke kadernici, ale nema ke komu, to je sileny
Catherinne chodia na to ku kaderničkam, ktore im chcú rovno aj jeden predať ![]()
Ale s tou novou je zatiaľ všetko ok.
viktorka_od splavu napsala jsi to krásně, to, že oleje nehydratují vysvětluju obden, nevím, kde ty ženy na to chodí...možná škoda, žes sáhla po levnější variantě, někdy se člověk snaží ušetřit a ono to pak třeba tolik nefunguje a jeden je z toho zklamaný.
Dost často je to na těch produktech přímo napsané, nebo je to v popisu. To bych řekla, že je ten hlavní zdroj informací.
Třeba tohle:
viktorka_od splavu Jj alcina je dobrá značka. Já teď mám něco s keratinem, takova maska, ale je to snad horší než bez ničeho. Já si totiž dřív dávala obyčejný balea balzam, tak ten tomu možná dělal dobře. Uvažuji o té K18,měla jsem vzorek, že si koupím větší balení.
Černá kočka no vidíš, tohle jsem v ruce neměla, ALE, v popisu používání je, že to smícháš s kondicionérem nebo maskou a necháš působit. Takový to do suchých vlasů na finiš, to udělá wow efekt (třeba sprej od mydentity, ten přetvoří hrubý, krepatý vlas na hedvábí)
Ale nesmíš ho dát na jemné vlasy, to si je můžes jít rovnou znova umýt.
Catherinne Ten olej Framesi jsem dala jako priklad, ale najdes podobnych prikladu spoustu kde se uvadi jako ucinek hydratace, vyziva, regenerace, pece, kdyz si to vetres do delek vlasu. Nedokazu posoudit kde je pravda, ale nedivim se, ze si tolik lidi mysli, ze olej hydratuje kdyz se to prodava s takovym marketingem.
...je, prosím, značka na vlasy K18 TAK dobrá?.., vyplatí se investovat?.
Nebo který čistící šampon(na 1-2x týdne) by jsi třeba, prosím, doporučila?
Miru na domácí dočišťování po to salonním můžu doporučit sady od Malibu C. Ty fungují, jsou tam pro různé druhy použití, ale tento týden nejsem v práci, ta tam nemůžu nakouknot.
K18 na čištění zatím nemám vyzkoušený a co nemám vyzkoušený neumím chválit ![]()
Dievčatá poraďte prosím, tie s kučeravými alebo vlnitými vlasmi. Mám celkom dobrý a nový fén s difuzerom, ale nejako sa mi zapáčil Bellissima 11824, tento
nemáte s ním niekto skúsenosť? Oplatí sa?
Recenzie sú pozitívne ale je ich veľmi málo.
Ďakujem za každú radu

letfenixa dost dobrý ![]()
Nosila jsem kdysi úplně krátké, možná se k tomu ještě vrátím na stará kolena, ale mám pocit, že věkem už to není ono.
continuity ďakujem. Každý deň si to inak upravim, s voskom.
letfenixa mimo tému, ale máš krásnu pleť.
slniecko ďakujem, si milá. Je to zásluha matky prírody, ja si max umyjem tvár čistou vodou a večer aplikujem nejaký krém, po 40 som si kúpila proti vraskam. Ale mám problém- veľa chĺpkov, večne depilacia a teraz mi kolegyňa ponúkla Lumeu, a zdá sa, že už po 1.aplikácií sú fakt zmeny
letfenixa Lumea je zázrak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje