letfenixa videla som už na IG . Mne sa tieto účesy páčia, som zvedavá ako to budeš tvarovať. A teda fakt, krásna pleť
Jaký účes.?...
Daridari není
Daridari nie
Janulik03 ďakujem
Nosila jsem kdysi úplně krátké, možná se k tomu ještě vrátím na stará kolena, ale mám pocit, že věkem už to není ono.
Ale je! Věkem se ti kvalita vlasů nezlepší, a čím kratší vlasy, tím zdravěji vypadaj - aspoň já mám takovou zkušenost: u ježka prakticky hustá silná kštice, a jak to doroste třeba na 5cm a víc a už třeba patku a začne to padat k hlavě, tím je to horší. Vypadaj jemnější... Už vůbec nemluvě třeba o dlouhejch vlasech v culíku, v němž se chvěje pár řídkejch vlásků. Já to teď nechala kapku přerůst a nemůžu se dočkat, až budu mít příští tejden zas dva cenťáky! Vlasů pořád stejně, ale vizuálně nebe a dudy. U těch šedivejch je to asi trochu horší, anžto já to vidim úplně opačně ![]()
Ale je to individuální, taková moora má vlastně viditelně hustou hřívu, i když to nechala narůst ![]()
barbucha Kamaradce se vlasy zlepsily s tim, jak zacala sedivet. Vlasy ma ted opravdu super, ty sedive ji rostou pevnejsi a silnejsi. Tak asi je to individualni. Ale obecne se veci s vekem spis zhorsuji, to je fakt.
Jinak teda ja jdu zitra po desne dlouhe dobe ke kadernici. Konecne jsem se dopracovala k delce, co jsem chtela mit (pod lopatky, stejna delka), kvalita je dobra, ale....vypadam nejak utahane, umolousane, neni to ono. Tak ted koukam, co mam v zalozce inspirace, a vazne nevim, s cim se tam zitra vytasim. Ty obrazky nemaji mnoho spolecneho![]()

Gatita tak třeba to rozčísne kadeřnice
to první podle mě stojí na těch vlnách, tak je otázka, jestli se s nimi budeš chtít dělat.
Evaeva to jsem myslim mela ulozene kvuli barve, jako inspiraci. Uz nevim
. Jako nejlip se mi isvedcilo nechat to na kadernici, jednou slo dolu 20 cm a bylo to fajn. Ale prijde mi to ted skoda, no.
Tak na chvilku to sem dam. Pulka vlasu pryc, z delky i sirky:) Nakonec se nebarvilo, kadernice mi to rozmluvila. Jsou pryc konce a je to jemne provrstvene. Ja porad pestuju dlouhe vlasy, ale kdyz je mam, vypada to utahane a jedna delka mi nefunguje.
Gatita Teda ty máš nádherný vlasy!
Gatita wow! Takový nádherný vlasy!
Gatita Vypadá to parádně
Gatita moc ti to sluší!
Tabea Sweet Potato dekuju, ten strih jim prospel. Pusobily uz dost mdle, byla to takova hmota krepata.
Gatita to je parádní!
...jsi moc pěkná celá!.
Gatita pěkný moc, krásné vlasy, a představovala jsem si tě jinak :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje