Jsem si vzpomněla na nejmenovanou bývalou členku, se kterou jsem se hádala o tom našem luxusním sociálním zabezpečení. Čert by mě vzal!
Omfg
Copak vy nevíte, že většina českých důchodců zestárla naschvál, aby získala dávky a další výhody? ![]()
Jako je to strašný, normálně mě to její vyjádření šokovalo a to jsem myslela, že už mě moc nerozhodí.
andulka01 vzdycky je podezrely, kdyz nekdo o sobe prohlasuje, ze nikdy nelze ![]()
barbucha u nas je na prodlouzene rudne, na kterou jsme cekali jak na smilovani bozi, ze ji taky zaridil on
bych ho kopla do zadele, smetaka!
andulka01 tyve to sou kecy jak ze severni korey! ja se asi zacnu uz regulerne bat![]()
našla jsem si celej ten rozhovor:
DER SPIEGEL: Is Trump a role model for you?
Babiš: I was a politician before he was. And people are still calling me a populist. I help poor people, and we have a lot of them here. I used to collect tennis balls for five crowns an hour and later I built my home with my own two hands. Now, I don't need any more money …
DER SPIEGEL: Your private assets are estimated to be 4 billion euros.
Babiš: Now, my motivation is: I want to help others.
![]()
RoSa No potěš koště... ![]()
RoSa pred tou podtrzenou vetou neco chybi, ne? Napr. Dostal jsem dotace z EU.
Jennyfor A hele, další takovej! Asi dostali od Máry notičky, nebo se Jermanka opičí?
Není zvláštní, že tu máme mnoho chudých, po takovejch letech co to tady soudruh vede? ![]()
RoSa No ty kráso ![]()
Tak nevím, fake news nebo true story?
Nová pravidla: Nemáte homosexuály, ženy či menšiny? Zapomeňte na Oscara
Jennyfor já už se nedivím ničemu, fakt už trochu hysterie, ne? Kolik je v Čechách a na Slovensku asi černých modelek? A běloši nesmí fotit černochy?
Jennyfor Jako zrovna to řešíme na FB, to je prostě úplně na palici. ![]()
Garfie No a v čem je problém? Že to řekli otevřeně? Jinak teda myslím, že co se týče castingu, většina nové produkce už to stejně více méně splňuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje