Kokoska Dadoo Jo, v normálních zemích ochranka jde s prezidentem běhat nebo na kolo. Achjo, mě je TAK stydno (s ne, nevolila jsem ho, by mi pazoura upadla)
Omfg
Jsem si blbka přečetla diskusi na idnesu pod článkem o odložených stenatech
co to mezi náma žije za lidi krucinál?
andulka01 U nas si zase jdou s prezidentem zaveslovat![]()
razorblade To musí bejt krušná služba pro "ochranku". Ale asi královsky zaplacena, no.
andulka01 A diskusi o (povinnosti) k manzelskemu sexu jsi cetla? To uz nechapes vubec nic, primitivni frustrati, ze se ti tomu nechce verit
jinx Ne a ani číst nebudu, na to asi fakt nemám.
jinx To bylo pod clankem jak chlap prisel domu a znasilnil manzelku?
andulka01 ja uz z tohohle duvodu diskuze vubec nectu, protoze vzbuzujou dojem, ze 90% lidi jsou s prominutim uplni dementi. Ale podle me ti diskuteri vubec nejsou reprezentatovni vzorek, proste par frustratu kteri se ke vsemu vyjadrujou a jsou proto hodne viditelni.
Takze z tech diskuzi nevyplyva podle me nico vseobecnym nastaveni spolecnosti.
Blbý je, že na idnesu je kolikrát ve třech diskuzních příspěvcích (z 1000) víc informací než v článku nebo rovnou zajímavý odkaz na zahraniční zdtoje. Ale to spíš k jinym článkům než k těm o lidských právech.
jinx strašné!
čeští muži se nemusí bát žádných migrantů z východu, protože si své manželky s naprostým klidem znásilní sami, napíší o tom do diskuze a příspěvky si vzájemně olajkujíZdroj: https://leonaorsagova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756287
continuity No právě, na IDnesu jsou diskuze pod mnoha články docela dobrý, s odkazy na zahraniční zprávy, na rozsáhlejší pojetí tématu a nerozšířilo se tam osobní vulgární napadání (jako třeba na diskusích Reflexu). IDnes čtu jako přehled zpráv a pak hooodně porovnávám, třeba škoda, že diskusi nemá Forum24, tam by mě to docela zajímalo.
razorblade ano, cetla jsem to v tom odkazu, co ted vlozila Mirka
andulka01 reflex má ty diskuse pod články naprosto otřesný
RoSa Právě sem s tim jdu... nějak se mi nechce věřit v nevinu.
RoSa Hrozné, hrozné, hrozné. Neumím si představit, jaké to musí být pro rodiče.
RoSa já to teda hodně těžce vstřebávám a dost mi to otrávilo den![]()
RoSa Cože??! ![]()
Blbý, blbý. Taky jsem zůstala dost paf, když jsem to slyšela v rádiu.
Koukala jsem na to na 24, hrůza děs. Chudáci rodiče. A podle reakce Čaputový to rozhodně neni košer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje