Omfg

15. prosince 2018 14:31
Online slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 16:49

Dýcham...dúfam, že to ešte nie je koniec.

Ono tam už nejaký čas boli nejaké nezrovnalosti v tom konaní, ešte aj prezidentka sa k tomu vyjadrovala. Som zvedavá, či sú nejaké opravné postriedky...a aj som zvedavá, kto na tom zase padne (že to tým ľuďom za to stojí...ale ak sa boja....)

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 17:35
Reakce na slniecko:

Som zvedavá, či sú nejaké opravné postriedky...

​Sázej na ten nejvyšší soud, ne?

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:05

Nevíte někdo, jestli k té předsedkyni tam jsou další soudci nebo jen přísedící laici?

jinak to vidím na nevinu ve smyslu pořádně neprokázané viny

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:07

Malenge 2 soudci. Ono je teda zajímavé i to, jak rychle se vyneslo, jak kdo z nich hlasoval.

Edit: a jo, in dubio a tak dále. Ale i nepřímé důkazy mohou stačit.

Online slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:15

barbucha neviem, zatiaľ predýchavam. Malý má dnes narodky a obávam sa, že ma to tak naštve, že si ich poriadne neužijem s ním, tak si to plánujem podrobne prečítať večer.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:18

slniecko 

Říkali to ti rodiče, že to nevzdaj a poženou to vejš.

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:21

barbucha tak je to trestní řízení, ne občanskoprávní, rodiče to nikam hnat nemuzou. Výš to požene prokuratura, pokud vím obratem se odvola. Navíc chtěli doplnit dokazování. To je to, čemu nerozumím, protože prokuratura dovalila dalších 60 stran. 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:25

continuity 

To je možný, tak se odvolá prokurátor. A to neměli ty důkazy včas všechny nebo co? Mno, v každým případě je to bída, skoro jak u nás...

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:36

Sweet Potato Díky. Jestli je pravda, že byla přehlasována, tak ji opravdu lituji, protože vyhlašovat rozsudek v tak strašně sledované kauze, kde měl každý hned od začátku jasno, jak to musí skončit, a se kterým vnitřně nesouhlasí, musí být prostě strašné.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:41

barbucha Tyhle závěry, to je super. Bída skoro jak u nás? Kolika řízení jsi se účastnila? Ten trestní spis jsi taky určitě četla, že? Tohle určitě není konec a může to dopadnout různě, ale já už jsem na ty závěry od lidí, co mají informace max. z netu a spis nebo soudní síň neviděli ani z rychlíku dost alergická.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:02

Malenge 

Jasně, špatný jídlo nesmí kritizovat nikdo jinej než šéfkuchař, že jo.

Já se nebavim o běžnejch případech běžnejch občanů. Ani radši o nepostižitelným Babišovi... ale podívej se na například takovýho Janouška. Chudák smrt na jazyku, že dostal dovolenou z kriminálu - aby se moh procházet po Žlutejch lázních a projíždět na kole po Čechách... že takovej Mynář obchází soudce s instrukcema (aniž by s ním vyrazili dveře), je prokázaný... na to nemusím chodit denně k soudu, dokud tady ještě fungujou (některý) novináři. 

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:24

Malenge je to pravda, prý to je důvod, proč to odročila, potřebovala se s tím srovnat. Mezitím na Slovensku prosáklo, že kolem toho jednoho soudce jsou nějaké pochyby.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:13

continuity Ajaj. Tak to je hrozné, uvidíme,

co ještě z toho bude.
Každopádně lidsky mi je té soudkyně opravdu líto a odložení vyhlášení rozsudku chápu, právě si pamatuju, že mě to docela zarazilo, že už všichni čekali konec a najednou taková celkem velká pauza. Toto je dost pádný důvod, myslím.

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:05

Dnes si tedy Schillerova nasrala do huby s těmi samozivitelkami

Krava sprosta korunovaná. Fakt mi hnula žluči. Matky nemají dat dětem co jíst a ona bude pouštět takové žvásty. Ať vytahne hlavu z té prdele, ve které vězí

Omlouvám se za výrazivo. 

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:36

continuity 

Je to strašně sprostý navíc ještě v kontextu, že ona si vesele bydlí v centru Prahy v luxusním státním bytě na státní náklady.

Vůbec mi to přijde, že vláda systematicky zasévá rozkol a nesnášenlivost mezi skupinami obyvatel. Příspěvek důchodcům na jedné straně a na druhé takovéhle vyjádření o samoživitelkách. Zvláště, když si pod podobnými články nebo příspěvky na FB člověk počte v diskuzi, tak vidí, jak jsou lidé podráždění a popudliví. Tak trochu rozděl a panuj... lidé se sežerou navzájem a oni v klidu mohou pokračovat.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:59

continuity 

Já to vyjádření kvitovala s povděkem a budu jen ráda, jestli se to na socsítích pořádně rozšíří, v rámci předvolebního boje

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 19:01

barbucha Na sociálních sítích už teď lze číst "nikdo je nenutil si ty děti pořizovat..." a tak podobně

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 19:14

Sweet Potato 

Taky dobrý. Já spíš doufala, že by jim to mohlo odvést pár voličů resp. voliček

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 19:31

barbucha Pár možná ano. Ale bojím se, že matky-samoživitelky žádné velké procento mezi voliči, co fakt volit chodí, spíš nedělají.

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 19:36

Sweet Potato no práve, to je vyjádření jak z největší žumpy. Já se bojím, že voliči ANO ještě s povzdekem kvitují, že nedá ani korunu těm vyzirkam.

Mě je z toho normálně špatně, jdu poslat zas něco na Fridrichovou. 

Jsem z toho jedu udělala letosni osobák v bazénu.