711990 Jde použít attention whore i pro chlapa?
Omfg
Sweet Potato A nema on pollert tech vlastnich primatu asi sest? ![]()
Sweet Potato stoprocentne![]()
711990 Je to čurák, souhlasím. Po tomhle si nic jinýho nezaslouží.
Sweet Potato no ty bláho, to je teda arciču*ák. Poslední dobou předvádí hrozný věci, na to je i zelenej smajlík málo
To je picus, ale vlastne me to neprekvapuje.
To je kokot proste...
Nevím, jak je na tom MUDr. Pollert po stránce odborné, ale představa, že na takto empatického a lidsky kvalitního lékaře mohu narazit, mě dost děsí
!
Vzhledem k tomu, že všechny výstižné výrazy už byly použité výše, souhlasím se všemi. ![]()
Pollert je dlouhodobá hvězda dezinformační scény. Oceněno letošním bludným covidakem. Podle mě ten chlap nemá všech pět po hromadě.
Taký psychopat má prístup k internetu a možnosť slobodnému pohybu bez dozoru statného ošetrovateľa? ![]()
Vždycky byl trochu extravagantní, ale ještě před pár lety skvělý lékař a obětavý, fajn člověk. Nevím, co se mu stalo, nechápu to...
domenica já jsem na něj měla stejný názor a nechápu vůbec.. tak ale přeskočit může každému:-/
domenica já jsem taky překvapená, co z něj v poslední době padá za nesmysly :-(
domenica no přesně, mně byl vždycky sympatický. Ale poslední dobou nestačím zírat.
Tímhle bych to asi uzavřela.

Sweet Potato Jo, vystihl to presne, jako dite ve skolce, co skemra o pozornost, fakt nevim, co se mu prihodilo...
Pollert mě mrzí, co se z něj teď stalo. Byl mi dřív hodně sympatický :-(
Pollert je strasny chlap. Prisel mi driv sympaticky, pak jsem ho zacala pravidelne potkavat... tvari se hogo fogo a chova se vzdycky jak nejvetsi buran. Jednou do me vrazil a ani se neomluvil, pak zasednul posledni zidli a ani ho nenapadlo, ze by nektere z zen nabidnul misto. Tohle mi k nemu presne sedi.
Mě vždycky tak strašně zamrzí, když se ze sympatickýho sportovce (a to zvláště od vody) vyklube dement ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025