oops, tohle lidové umění... ![]()
Monca asi nebude nadšená, vypadá jako paní Štiková :)
oops, tohle lidové umění... ![]()
Monca asi nebude nadšená, vypadá jako paní Štiková :)
Tulipe no ty blaho. ![]()
Doufám, že si to Babišovi pověsí do vstupní haly!
Tulipe Jenomže Monča fakt vypadá jak Štika ![]()
Tulipe LOL, to je děsný ![]()
Tulipe aaaaaaa, to je tak strašně strašný, až je to boží ![]()
![]()
Tulipe jeee, díky moc, poprvé jsem se dnes od srdce zasmála. To je veledílo
Tulipe díky, fakt jsem se zasmála!![]()
Lidový umělec bude asi pivař, protože škopek se mu podařilo vystihnout na jedničku.
Tulipe To maloval ten strejc, co to drží? Asi nějaká senior session?
Lidový umělec bude asi pivař, protože škopek se mu podařilo vystihnout na jedničku.
Toto ma presne prvé napadlo!!!
Tulipe
To je výborný!!!
mne to pripomina ![]()

viktorka_od splavu přesně - jako když nedávno dostala podobný obraz i Maláčová ![]()
viktorka_od splavu Taky jsem si hned vzpomněla, naštěstí to asi nemusí instalovat do obyváku před každým příchodem dárce...![]()

Dadoo A tohle prase kandiduje za co?
Karja hele nevím, to tam nebylo. Snad by to měl být lounský zastupitel?
Je mi z něj na zvracení ![]()
Dadoo o tom jsem vcera cetla a uz se mi chce skoro rict, ze na reakci na takovou svoloc uz ani nebudu plytvat energii.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.