Ounz Včera to měli hned dva moji kámoši na FB, do konce jsem se nedokoukala, ale smála jsem se tomu asi pět minut
Ovšem teda celá ta stránka mi unikla, to je vyšší level!!
Omfg
Pavlenatak hlavne, aby jim na to neskocilo moc lidi no...
Manzela Msem vcera pustila na obed s bejvalkou, ani kecy jsem k tomu nemela, pocita se to? Omluvit bych se mu mozna mohla za to, ze na ni nezarlim, staci to? ![]()
Solathis Rekla bych, ze si ho dostatecne nevazis a jeste mu nevaris!

Sweet Potato Dobry!
Pavlena Z tech psychopatek by byly skvely tety, ze jo?![]()
Manzela Msem vcera pustila na obed s bejvalkou, ani kecy jsem k tomu nemela, pocita se to? Omluvit bych se mu mozna mohla za to, ze na ni nezarlim, staci to?
Nestačí.
Správně jste měla uvařit výtečný nutričně vyvážený oběd, domácí moučník a tak, nazdobit byt a pak se tiše vyplížit, aby si mohl manžel s bývalou tu skvělou domácí krmi užít v klidu.
Přípustná varianta by byla vybavit manžela plným jídlonosičem a tipem na místo, kde se ideálně kříží zóny kosmických a zemských energií a kde je tím pádem možno se povznést nejen krmí, ale i duchovně.
Vidím to s Vámi bledě.
Ta Miluska s Ivanem jsou ale povedena parta. Az te nauci drzet hubu a krok, dostanes i navod, jak to sirit dal. Samozrejme za patricny poplatek :)
bram libi se mi, ze maj odkaz na video "neumim s internetem"...na svejch internetovejch strankach![]()
bosibori Ah, right... No, mam jeste mezery evidentne
Myslim, ze bych ho mela nahnat zpatky k nadobi...
Dadoo Uff...
Panenskou blanu muze rozrusit treba i jizda ji koni, doufam, ze mistni devcata tedy nejezdi pro jejich vlastni dobro... Co se stane, kdyz ji mit nebudou?
Solathis no v horším případě ukamenování
Solathis Hlavne nektere zeny panenskou blanu nemaji viditelne porusenou, ani kdyz jsou sexualne aktivní. Z one udajne kontroly panenstvi se proste neda nic poznat, je to jen ponizujici zakrok. Nedavno jsem na toto tema cetla zajimavej clanek, ktery vychazel z nejakeho norskeho vyzkumu. Celkove je priznacne, ze v tom clanku na idnes bylo psano, ze devcata budou mit vyuku o moralce a rodice je maji kontrolovat. Chlapcu se dle clanku nic z toho netyka.
martek01 já se netěším jen na to, až vypadne Zeman, ale hlavně že zmizne tenhle
stes ten fejkovej Ovčáček na FB mi přije rozumější, než tenhle reálnej magor
martek01 ta jeho priserna dikce a posed jako by mel v zadku narvanou nasadu od kostete, me neskutecne irituje a provokuje. on je jednim z mala lidi, kterejm bych jednu flakla uz ve chvili, kdy se teprve nadechujou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje