razorblade no.. a ted si predstav, ze cast mych kolegu si pochvaluje, jak je vyborny a jak ten urad mluvciho zastava skvele.. ![]()
Omfg
bram
kdeze to pracujes?
bram Já si to myslim rovněž, dělat mluvčího Hradu je v týhle době řehole, nikoho lepšího než Ovčáčka sehnat nemohli!
bram v tyhle republice je proste neco spatne...
Mutziputzi To je fakt, z tohodle pohledu nikoho lepsiho sehnat fakt nemohli:-D:-D
Chceš říct, že nikdo příčetnej by tam nevydržel.
Mutziputzi jakože tomu všemu bizáru nasazuje korunu? no z tohodle pohledu ano.. :)
razorblade a světlo na konci tunelu v nedohlednu, co?
razorblade A copak z něj dnes vypadlo na té jeho tiskovce? A bylo tam hodně narváno?
Sweet Potato vubec nevim, zatim jsem nic nezaznamenala! mozna se na nej vsichni vybodli? ale myslim, ze verejnopravni media asi i na tyhle akce musej :(
razorblade Musej i na Ovčáčkovu tiskovku? Jeho samotného? Zatím jediné, co jsem našla, je jeho tweet, kde postuje záznam OVTV. A to se mi pouštět nechce. Jestli on se tam nakonec sám nebál?
razorblade ty si na to koukala?????????? další guilty pleasure? ![]()
razorblade A copak z něj dnes vypadlo na té jeho tiskovce? A bylo tam hodně narváno?
edit: neumím tady vkládat gif. ![]()
Sweet Potato ja prave nevim, jak maj dany pravidla toho, na co musej a na co ne. ale bohuzel,. at se nam to libi nebo ne, ovcacek je mluvci hlavy statu
a na zaznam ovtv asi nemam odvahu![]()
martek01 neeeee, takovej masochista zas nejsem... staci, ze jsem si dneska pustila nekolik videi zena je laska![]()
![]()
razorblade žena je láska
co to bylo?????????????????????????????????? kde vzaly tak hnusný ženský????????
razorblade a videla jsi jeho talkshow? omylem jsem zahledla kus rozhovoru se schillerovou a to teda byla sila ![]()
razorblade Jo, tomu rozumím, mluvčí hlavy státu, jasně. Ale tohle ohlašoval jako svoji tiskovku. ![]()
V mezičase už jsem na to někde narazila, nic převratného, Zeman bude klást věnec 16.11. v Bratislavě
martek01
Tam najdeš samé skvosty. Třeba ke školství:

Sweet Potato Aa, Tata Partak 2.0?
Za to, jací jsou žáci, odpovídá učitel,
ne žáci. Výsledky jeho výchovného působení na třídu se také odrazí v mém závěrečném hodnocení.
Za to, jaký je učitel, odpovídá učitel, ne já. Máte svého učitele rádi a takto mu škodíte. Každý ať
přičítá vinu sobě, ne učiteli.
martek01 To je to video s omluvou muzum... a ja si nasla jejich youtube kanal a cumela jsem na video s zenskejma, ktery se ridej tema radama...
Lamicka To bylo vtipny nahodou... byl hrozne nervozni![]()
Sweet Potato k tomuhle jsem jeste nedosla... jsem zatim u vztahu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY