Kan Já jsem nechápala u kauzi Dominika Ferrino, když se psalo, že to bylo už dlouho veřejné tajemství na právnické fakultě. V dnešní době, na prestižní škole. Ale tehdy v 80.-90. letech bylo stigma už to, když člověk chodil na psychiatrii. Byly to pacientky, které asi netušily, že v tom nejsou samy. To se moc nedivím, že to nešlo vytáhnout na světlo.
Omfg
Kan včera se k těm výpovědím na 168 hodin připletla starší dcera, tak jsem ji to vysvětlila a zdůraznila, že má hlavně přijít.
Vůbec tu reakci Urbánkové jako matky nechápu.
Urbánkovou si budu muset najít.
Já teď vidím mateřskou lásku v širším okolí. Kolegyně, mladá holka, má nevlastní ségru, a tu obtěžoval matky přítel. Tak matka vyhodila holku z domu. Asi patnáctiletou.
OliveOyl to je strasny
OliveOyl Strašný tohle, fakt. Takový ženský bych vraždila!
notna To asi byla dost jiná situace, tam se patrně vědělo, že je vobšourník, co to zkouší, kde se dá, někdy uspěje, někdy dostane pár facek, takové ty historky na hraně. Ale tohle je čiročirej hnus. Toho primáře bych ale taky nesoudila jen z toho mála, co víme. Možná to zametl, a možná udělal, co mohl.
OliveOyl Ach ne![]()
Ozvala se i jedna moderátorka ČT.
Je strašný, že do toho šel bez jakýchkoli obav rovnou i fyzickým násilím.

Dočetla jsem článek, teď pohledám zbytky odvahy na 168 hodin, jako ten smajlík se sem fakt hodí. ![]()
Pavlena Taky sbiram odvahu se na to podivat. Chvili po oznameni Jany Fabianove jsem cetla nekde na sitich pripad, kdy pani prisla za Cimickym jako pacientka kdyz ji zemrelo dite a stalo se ji neco takoveho jako popisuje ta moderatorka.
Toje k zbliti tvl ten Cimicky, nekde jsem cetla vcera vecer, ze se tim snad zabyva kriminalka, snad to ma smysl!
0zero7 Ano, už to Policie začala řešit.
Pavlena Snad se na to ani radši nedívej. Moc strašný.
No ja jsem docela v soku. Mne prisel vzdycky takovy seriozni a kdyz si vzpomenu, jak sedaval v krouzku v nejakym tom studiu Kamarad a povidal si s detma a predstiral malem zenovyho mistra.
Bleah.
Taky jsem v šoku.
Pinot Noir já taky. Je to jak z nějakýho hororu...
Strašný.
Sweet Potato Já se na to dívat nebudu, je mi špatně, jen se na něj podívám. Hrozný hrozný hrozný.
To jsem fakt ráda, že to policie řeší. Snad ty ženy dokážou svědčit. Pevně doufám, že mu to spočítali.
Uz jsem psala, že si na jednu tu jeho aféru pamatuju. Pak to ale vysumelo. Od té doby jsem ho měla ale zarazeneho stejně už nafurt v kolonce krivacky prase a pokrytecky hajzl.
A ona Fabiánnová ho už před časem jmenovala nebo se to spojilo až teď? Vůbec si to nevybavuju.
JankaM jmenovala ho před pár týdny v souvislosti s tím vyznamenáním. Před tím o tom mluvila, ale neřekla, kdo jiný obtěžoval.
Sweet Potato tak jsem se na to podívala a fakt strašný. ![]()
Kolega k Cimickemu nasbiral nekolik pribehu. Jen jak je sbiral a overoval, tak ho 168 hodin teochu predbehlo. Neni to hezke cteni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí