Garfie asi jo. Taky se hodně radí si všímat změny v chování toho dítěte, zhoršení ve škole a podobně. Je to děsivé.
Omfg
Evaeva Ale jeden zážitek ještě to chování nějak výrazně nezmění, pokud teda fakt nejde o něco brutálního. A nejhorší je, že se to netýká jen holek, dva kluci se mi svěřili, že zažili sexuální zneužití a taky to nikomu neřekli.
Garfie Dnes mi jedna psycholožka řekla, že divné (ve smyslu neobvyklé, překvapivé) je bohužel naopak to, když to někdo řekne.
Sweet Potato Ano, to si bohužel taky myslím. :-( Možná kamarádkám a i to jen když na to přijde řeč....
Garfie Jo to jo, já myslela něco většího. S těmi "malými" se ty děti vyrovnají sami, aniž bych to chtěla bagatelizovat, takové věci by se rozhodně stávat neměli.
Dnes rano v tramvaji si stara pani dovolila slusne upozornit maleho kluka (tak prvni trida?), ze by nemel stat ve dverich, protoze prekazi lidem, co chtej vystoupit, a taky ze by mel mit rousku. Dozvedela se o sobe, ze k*nda stara, p**ca a ze ona by mela mit burku. Ja asi do tohohle sveta nepatrim...![]()
razorblade hukot. A tydle deticky navic jednou vyrostou...![]()
razorblade a rekl nekdo neco tomu klukovi? Asi bych nemlcela, byt u toho.
razorblade
Tak to je mazec.
Kokoska ne. Ja stala vedle a proste jsem stala a cumela. Ja u takhle agresivnich jedincu mam proste strach, ze na me vytahnou kudlu. I kdyz mu muze bejt sest. Bohuzel. Nejsem statecna. A navic, ja bych tohle asi spis nez domluvou resila chycenim za fligr a vyhozenim.
Edit: jeste dodam, ze ta pani zrovna vystupovala, takze mohla slyset max tu k*ndu, nemusela tam s nim utrpne jet dal...
razorblade presne to me napadlo, bud se omluvis, chlapecku, nebo si vystup. Je teda fakt, ze na pubertaka bych to radsi nezkousela. Fakt strasny, jak clovek radsi zaleze pred moznym konfliktem, jak jsme vycepovani my "slusni".
razorblade Jejku, no to je hustý. Moji synovci by asi nevěděli ani co burka je. Ale do tohodle světa určitě patris, to je fakt jen jeden kluk, kde asi výchova není dobrá a prostě spousta dalších faktorů zle, bohužel to tak nekdy je a vzít ho někdo za fligr, tak si bohužel dnes dost koleduje. Já se včera naopak rozplývala, když jsme jeli do jednoho města (asi tak 5 tisíc obyvatel) a tam děti všechny zdraví! Ale i teenageri, skutečně mi tam při každé navsteve 8 děti z 10 řekne skutečně slusne Dobrý den, mně to vždycky udělá radost. Nechápu, jak se jim tuhle kulturu povedlo takhle plošné zavést.
Garfie na me se lepil parkrat v tramvaji typek v kabate, z toho jsme mely s holkama spis srandu, a sveho casu jsem rada v autobuse sedavala primo za ridicem u okna, no a jednou si tak prisedl chlap, nalepil se na me, tak jsem si odsedla trochu, at mu jako udelam misto
a on me zacal hladit nohu, no vystrelila jsem od tama s velmi hlasitym komentarem na tema uchyl, doufam ze se aspon trochu zastydel! Ale spis asi ne. A pak jsme meli ve spratelene rodine syna od kamaradu, tak ten si rad sahnul kdykoliv jsem byla pobliz, v jednu chvili jsem nasim rekla ze jestli tam kam jedem bude i on, ze nejedu... Ale myslim ze nasi se nepidili proc![]()
Karja Haha, u nás na vsi se zdraví, ale chlapci mají tendence občas vynechávat. Za to, když přijedem do Prahy, tak zdraví fakt všechny. Musím jim to vždycky zakázat. ![]()
razorblade Asi by bylo fajn, kdyby klukovi někdo něco řeknul, ale jestli bych to byla já, to fakt nevím. Občas mám náladu a ozvu se, občas jsem srab.
Já jsem jednou jela busem, kde starší děti šikanovaly mladšího. A na konec se ho dost rázně zastal kluk, o kterém jsem tipovala, že je feťák, mělo to dost efekt.
Kokoska ono to trochu souvisí i s tím obtěžováním, jsme moc slušní, omlouváme druhé, jsme nejistí, kdo ví, jak to bylo, třeba to tak nemyslel, asi ses mu líbila a dal ti to nevhodně najevo ... co těch výmluv vymyslím za pár vteřin.
Několikrát jsem se ptala dcer, jestli něco zažily, reálně nebo na netu. Prý ne, máme dobré vztahy, snad by to řekly.
Karja - mě se taky často stává, že mě slušně pozdraví neznámý děti i puberťáci na vsi, je to takový milý až mě to vždycky udiví.
razorblade - strašný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí