Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:35

brrr  To je klasika, už jsem tu líčila, jak dcera uctivě zdravila všechny bezdomovce v Sherwoodu...

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:46

Ja treba z verejneho prostoru zkusenosti moc nemam, ale nedavno se mi stalo v metru - jdu po schodech do vestibulu, 6.30 rano a chlap co jde naproti na me zamlaska. Rikam si, ze to je urcite blbost. Druhy den zase, treti den rika neco jako kocicko, rty naspuleny. Pekne nahlas zarvu, ze jestli toho okamzite nenecha, tak volam policajty. To zdeseni v jeho ocich! Potkavam ho dal, diva se do zeme. 

Zrovna v souvislosti s Cimickym mi doslo, ze si na me dovoloval ucitel autoskoly - takove to sahnuti na stehno, obejmuti kolem ramen, aby mi narovnal pas. Bleee. Byl to znamy nasich a nikdy jsem jim to nerekla. Ja to snad normalne vytesnila. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:49

Lamicka to je právě asi normální, to vytěsnění (a jedna z odpovědí na to "proč to nenahlásily dřív")

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 11:56

Aranel ja prave premyslela, zda se mi to nekdy stalo a porad nic, nic a najednou bum a uplne se mi udelalo spatne. Musim se zeptat segry, proc mu jednou vystoupila z auta, nekde za mestem, a nastvane sla domu pesky. Tehdy rikala, ze ji strasne nastval. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:14

Lamicka Já jsem taky přemýšlela a vzpomněla jsem si na našeho ekonomického ředitele z jedné větší brněnské firmy. Měl pod sebou oddělení mladých fakturantek a ty jeho oplzlý kecy byly hrozný. Plácnutí po zadku included. Jsem přesvědčena, že víc by si nedovolil, že by měl strach, jen mu dělalo dobře, že jako čtyřicetiletej mlsnej kocour může očumovat mladý holky.

Jó a pak ještě v další práci, v advokátní kanceláři, jsme jeli s kolegyní, kolegou a se šéfem do Prahy na služebku, on nás večer v baru cíleně nalíval panákama a pak chtěl sex ve čtyřech. Já jsem kategoricky odmítla, ale kolegyni si odtáhl na pokoj. Musela jsem spát na pokoji s kolegou, ale naštěstí si nic nedovolil. I přes značné množství alkoholu. Druhý den se domlouval opravdu velký kontrakt s jednou finanční institucí a já jsem se celou dobu soustředila, abych to vůbec přežila, protože jsem měla strašnou kocovinu.

Ale to jsou historky zhruba 20-25 let staré. Tehdy obtěžování šéfů nebylo nic neobvyklého. Tedy ne že by to bylo běžné, ale rozhodně se to zlehčovalo a moc neřešilo. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:19

bram Fuj, proboha.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:26

Já si pamatuji jednoho lepkavého trenéra, ale ten to chvíli zkoušel a pak dal pokoj. Akorát ten svým oblíbenkyním zařídil třeba lehčí zkoušky. Vzhledem k tomu,že jsem závodní ambice neměla bylo my to jedno. 

A pak si pamatuji jednu delší schůzku u celkem vysokého manazera a ten měl pod sebou tým několika žen. měla jsem celou dobu neodbytný, těžko vysvětlitelný pocit, že jsem vlezla do harému. To bylo samé pane řediteli sem a pane řediteli tam. Zapomenuté ruky na ramenou a tak. 

Pak jsem zjistila, že to je manžel milenky mého manžela. No jak bych to: zpětně jsem pochopila, proč utekla od velmi dobře situovaného pana k tomu mému trdlu s třetinovými platem. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:29

continuity svět je malej

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:34

bram pěkné. Já zase mám od kamaráda z první ruky vyzivne historky o nejmenované renomované právnické kanceláři, kde pan šéf osoulozil úplně každou koncipientku, pokud se nechala a hned neprchla o dům dal. Tam se pořádaly firemní večírky, kde některé slečny tančily polonahe na stole a kolegové jim pro pobavení všech okolo vkládali různé předměty ( no, představte si prci, prci, prcicky a historku z hudebního tábora) - plus jeden zelený smail.

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:34

Garfie No to moje dcera venku zdraví kde koho (přes Sherwood už jsme naštěstí dlouho nešli ;o), ale když přijdeme do školky, tak paní učitelku nepozdraví, to se prej stydí :o)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 12:36

Já osobně jsem potkala jen jednoho chudinku v dlouhém plášti v parku a dva honiče ve vlaku, ten jeden byl teda asi 120kg, já se zacetla do knížky, venku se setmelo a když jsem zvedla oči, viděla jsem ho v odraze okna, sedel přímo naproti na dosah ruky a vagon byl najednou prázdný, tak to jsem se celkem bála, ze kdyby chtěl po mě hrabnout, nemam sebemenší šanci. Naštěstí, když jsem popadla kufr a utekla, tak nic neudělal.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:02

bram No tak vidíš, zážitky tohoto typu ani nepočítám, já si spíš vzpomněla na ty dětské, jinak bych tady popsala stránku. 

Ale moje kamarádka má nového muže a on má takový zemitější sexuálně laděný humor a přiznám se, že mi to teda vadí, ale nedokážu s tím nic udělat. On je i jinak trochu neomalený, většinou to prostě ignoruju. Naštěstí se moc nevídáme, ale stane se. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:06

Lamicka Ted jsi mi to pripomnela. Autoskola, taky. Byl to byvaly vojak a vecne ruka na stehne. Komentovani postavy, osloveni kocicko apod. Jedno po hodine jsem se dala do reci s holkou z Ukrajiny a ta z nej byla uplne nestastna. Byla starsi, tak ke 30 a dovoloval si na ni vic. No a taky jsme nic neudelaly, nenahlasily. 

Ale jinak se priznam, ze kdyz jsem jeste byla hezka a stihla, tak me nejake lichotky a tak i tesily. Treba myslivecke plesy, kde to bylo taky okolo ramen a na panaka. Nebrala jsem to nijak ukorne, proste jsem pro ne uz byla jina liga (a o desitky let mladsi nez jejich manzelky) . Uplne ale odmitam tohle chovani, kde to z pozice sily, treba ten instruktor, nadrizeny...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:06

Po těch seznamech přestávám věřit, že žádné takové zážitky nemám, asi jsem to prostě vytěsnila. Já teda jako dítě byla taková trubka, že kdyby se na mě někdo tisknul v autobusu, nic bych za tím nehledala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:08

Jos Z té pozice síly je to fakt průšvih, neomluvitelné. Věnoval se tomu poslední díl Ochránce.

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:43

Evaeva Já mám dojem, že některé holky mají tu smůlu, že tyhle zážitky přitahujou a některé mají to štěstí, že ne. A asi je to fakt o náhodě, do které skupiny člověk spadne.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:47

Tak já přihodím svůj krátký seznam: jeden vlakový honič a jeden taxikář, který se na mě začal po zaplacení dozadu sápat, to jsem měla dost strach, naštěstí šly otevřít dveře a utekla jsem. Obojí během střední školy.

Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:52

Na mě se vrhnul soused na schodišti paneláku a začal mě líbat, byl ve věku mého otce a s jeho dcerami jsme si jako děti hrávaly (tehdy už mi bylo přes třicet a měla jsem tři děti). Pak jsem se dlouho bála vyjít z bytu nebo nedej bože jít do sklepa. Doteď je mi zle, když ho náhodou někde potkám. Jo a byl to policajt.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 13:52

To je fakt strašný, jak se každá (promiň Evaeva ) setkala s nějakým takovým hnusakem. Fakt by mě zajímalo, kolika procentům chlapů se nejaka taková nepříjemná situace stane. A kolik procent chlapů takovéhle nechutnosti páchá.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 11. listopadu 2021 14:02

Turduspilaris To je drsný, taky bych měla strach.

Jinak já přidám tři honiče, tři kluky, kteří se mě na zábavě dotýkali způsobem, kterým jsem nechtěla (nechtěla jsem, aby na mě sahali a oni použili trochu síly), jeden známý za mnou přišel na dámské wc a přitlačil mě ke zdi, podařilo se mi mu to částečně rozmluvit a částečně utéct. A nespočet poznámek na moje prsa. Jo a jeden úchylák po telefonu, to jsem se tehdy hodně bála.