brrr někomu zas může sestra vadit, je to individuální. Mě se u bývalého gyn. přímo ptali, jestli chci sestru v ordinaci nebo ne, a to samé vlastně i u současného.
Omfg
bram No a proto jsem ráda, že mám gynekoložku. Před fešným doktorem bych se styděla svlíknout ![]()
Evaeva Černý na Velké Ohradě?
SunEclipse na velké ohradě ano, ale černý ne
Jo, už vím, Homola.
Mám mimo pár honičů a různých ataků od kolegů nebo nadřízených i jeden hodně závažný zážitek. Nejsem s tím srovnaná natolik, abych to dokázala kdekoliv sdělit, ale asi má moje Pandořina skříňka slušnej bezpečnostní zámek, dá se s tím žít. Ale jsem strašně ráda za ten vývoj, že společnost tohle přestává považovat za standard, že to ženy řeší. To je prostě super.
Viatori ach ne ![]()
![]()
Ještě jeden rozhovor k tématu.
(Dr Markse jsem potkala jen jednou v životě, ale vážím si ho, protože si ho nesmírně vážila pro mne strašně důležitá a milovaná odoba. S Marksem jsem se bohužel potkala až na jejím pohřbu.)
Sweet Potato Marx nebo Marks? Těžké téma.
Kan Aaaa, šišbardón!
Holt Marks bližší Marxe.
To jsou mi moudra
!
Hanka H já jsem robot, co jede pořád na stejné úrovni ![]()
Hanka H Má nějakej pokřivenej pohled na Boha.
Já teda věřím tomu, že je psychika mocná a dokáže ovlivnit dost, a souhlasím, že pacient by se měl léčit komplexně, ale ten článek je teda zas druhej extrém. Jenom na psychiku všechno házet nejde.
Ad gynekologové a sestry- znám spoustu kolegů, kteří by bez sestry v ambulanci z forenzních důvodů (z obou stran ovšem) nebyli. Běžnou ambulanci dělám se sestrou- píše nálezy a účtuje pojišťovnám, vedle máme přípravnu, kde sedí další sestřička. Další točí monitory a ještě jedna píše nálezy na ultrazvuku. Všechny decentní, vědí, jak zachovat dekorum. V ambulanci na pohotovosti jsme tedy sami, přičemž tam bych sestru mnohokrát ocenila... historky s nevhodným chováním na gynekologii mi upřímně ježí srst hrůzou. Na vlastní kůži jsem ještě jako studentka zažila hrubý a arogantní přístup, totéž za studií při stáži na dětské gynekologii, tam jsem z toho byla ještě víc otřesená. Nechci si ani představit něco horšího. Takže s prvním vyšetřením u náctiletých holčiček si dávám na čas, dlouze vysvětluju a co nejkratší dobu vyšetřuju a popisuju, co se proč děje, trauma to nesmí být nikdy- natož napoprvé.
marieu ja chodim cely zivot ke gynekolozce (uz nekolikate, prvni mi odesla do duchodu), ale mockrat jsem slysela vypravet kamaradky a zname o hrubych a sprostych doktorech, s dovetkem ze to je vlastne legrace a ze dotycny je proste kapacita, tak se to musi vydrzet![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí