tv a původně hezká holka...
Ano, přesně tak...

Myslela jsem si, že má na břiše vytetované střeva
.
Nemůžu rozpoznat co jsou plavky a co už malůvky. Jinak to tělo je děs a ty doktory by měli rovnou odstřelit. To už je snad proti přísaze, ne? Prachy holt nesmrdí.
Já se zájmem pročítala o vývarech v domnění, že jsem v jídelním vlákně
a buch tohle..takhle na noc
Karja Hele, ale je mrkev a mrkev vařená v masovém vývaru
Náš kocour jí i pečenou červenou řepu, petržel a brokolici myslím taky sní.
Karja vývar z vepřových kolen, to je něco. Já je vždycky povařím a pak upeču. Vývar rozleju do sklenic a to je paráda takhle v zimě po běhu horká kolagenová polívka.
Catherinne Ale jakoby na chuť to asi není žádná dobrota ne? Servírovat to k obědu? Já s tim vepřovým mám právě problém z jakého to dělat kousku at je to chutne a netučné Předloni jsem dostala rovnou ze zabijácky nějaké kousky, to bylo povedene, ale co kupuji b obchodě to není úplně ono. Ale tak střídat to trochu musím na to vaření:-)
Karja naopak, vývar má výbornou chuť, sytou intenzivní, možná trochu do uzena. Samozřejmě k masu přidám koření, zeleninu, vařím cca 2 hodinky.
A kolena pak hodinku peču v troubě na nové zelenině, s novým kořením. Maso se rozpadá a když se vyhodí kůže a tučné kousky, tak je to na 90 % výborné libové růžové maso. Ani já a už vůbec dcera bychom nic prorostlého nejedly.
Ale dětem by to asi nechutnalo. Možná kousek masa s bramborovou kaší.
Catherinne Jo tak o to maso mi nejde, to se sní, spíš jestli ten vývar není takový kolagenovy nebo jak to rict, jakoby moc tučný. Já bych pak do něj zavařila normálně zeleninu jak jsme zvyklý.Tak to koukám, asi to zkusím, protože na pěknou vepřovou kost na vývar jsem v obchodě nenarazila, je to takové no, aby něco bylo.
Sweet Potato Mám hrozný zpoždění, ale ten ruský přístup je hrozný, celá ta aféra je strašná (ale je dobře, že vyvolala takovou debatu). Příznám se, že mě překvapilo, že na OH nejsou nějaké věkové limity, nebo jsou? Já sport vůbec nesleduju, myslela jsem, že se účastnit můžou až třeba od 18, max. 17 let.
Garfie jak v kterém sportu, v krasobruslení je limit 15. Teď se bude tlačit na zvýšení na 17, Rusové jsou silně proti (kupodivu
).
Je to úplně příšerný..
Garfie Krasobruslařům musí být 15 snad 1.7.předchozího roku, aby mohli na OH. (Na jiné vrcbolové soutěže stačí dokonce 14)
Někdy v předchozích letech se řešily podvody s postaršováním např čínských krasobruslařek, tuším, že přišly o medaile.
Mimochodem, Sonia Hennie startovala na prvních ZOH v r.1922 v Chamonix ve 12.
Mohučanka Sweet Potato Díky za informaci. Jinak to krasobruslení je strašný sport, Závodně ho dělala jedna spolužačka na gymplu a hrozně dřela, ani jsme se moc nekamarádily, ale stejně si to pamatuju jako odstrašující příklad.
Garfie S dcerou do školky taky chodila malá krasobruslařka a ráno přicházela už po tréninku. Vstávala snad v pět ráno.
neuveritelna diskuse na FB pod predstavenim ctvrteho porotce slovenske Lets Dance (je to chlap a ma podpatky a lesk na rtech, fuj, nedovolim detem na to se divat...)
baltik odkedy som si precitala diskusiu pod novym klipom Mira Jarosa (robi detske pesnicky), ktory mal v tom klipe-si predstavte tu drzost- dúhové traky, tak uz ma asi v tych fb diskusiach neprekvapi nič ![]()
Sweet Potato Věřím tomu, že takové děti, kterým vstávání a tréninky nevadí, existují. Většinu ty sporty baví, si myslím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.