Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:19

andulka01 

Jo, to je v pořádku, já jen pochybuju, že to může mít jakýkoliv nápravný efekt. Ona to má tak pomotaný, že

Offline andulka01
12615 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:19

Sweet Potato Lamicka Jo, účty tam měl kdekdo, legitimně. Jen prostě viděno současnýma očima, no.

Offline Sweet Potato
39515 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:21

dynda Ta bude blábolit cokoli, u čeho je šance, že na ni přitáhne pozornost.

Offline andulka01
12615 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:21

dynda Nemá to pomotaný, prostě má svou pravdu a k tomu je úplně blbá, no. Ale aspoň by to mohlo mít efekt na její "followery". Součástí trestu by mohl být ban na jakékoli veřejné projevy, vč. socek.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:26

Sweet Potato 

Aj, tohle je ta možnost, co mě nikdy nenapadne... Že se někdo živí tím, že prezentuje, jak je hloupej.

Offline Sweet Potato
39515 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:33

dynda S tím se mi strašně těžko smiřuje. Lidi hltaj zprávy o sebevětších loserech a kdyby jen to, i o zločincích. Vrah Kájínek je celebrita.

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 28. února 2022 17:37

dynda neznam, ale v postovanem odkaze se pise ucastnice reslity show vyvoleni. To tak nejak mluvi za vse, to fakt nebude nejostrejsi tuzka v penale

Offline stes
8792 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:17
Reakce na dynda:

A k témat. Myslíte, že týhle ubožačce bude někdo schopen vysvětlit, za co jí hrozí trest?

​To je pikaču, takhle osoba.

Offline Garfie
27855 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:16

dynda Já bych tyhle lidi vzaala a prostě a jednoduše je odvezla do místa konfliktu. Něco podobnýho, jako byl ten dokument o fast fashion, jak vzali mladé módní influencery do Indie nebo Bangladéše do fabrik s hadrama. Na zhroucení byli všichni a někdo myslím i svůj účet zavřel...

Offline Sweet Potato
39515 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:31

Olomouc!

(Nohavicův samostatný online koncert "pro všechny" doufám někdo hackne. )

Offline Garfie
27855 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:40

Sweet Potato Prosím tě, odkud máš to info o Nohavicovi? Protože ani na stránkách divadla v programu není, ani na svých stránkách o tom nepíše....jako nabízelo by se to, protože s Plíhalem jsou kámoši. 

Offline Sweet Potato
39515 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:52

Garfie  Neeeee! To je jiná akce! 2.3. Jeho soukromá! Sorry sorry sorry!

Upraveno.

Offline Garfie
27855 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:53

Sweet Potato šiš, já se lekla!  To je ten středeční od něj z podkroví nebo co, viď? To jsem chytla, pěkně online, asi nemá odvahu jít mezi lidi! 

Offline Sweet Potato
39515 příspěvků moje polička 01. března 2022 08:54

Garfie Jo. 

Offline Manuka
632 příspěvků moje polička 01. března 2022 09:06

Před týdnem jsem byla na Nohavicovi v Heligonce. Asi to byl pro mě jeho poslední koncert. Jeho písně miluju, zvlášť ty starší. Minulé úterý se už schylovalo... no vedl řeči  Pro mě to je teda obrovská ztráta ale nejde jinak. 

Offline tv
4149 příspěvků moje polička 31. března 2022 18:57

Offline Gatita
8423 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:31
Reakce na Garfie:

dynda Já bych tyhle lidi vzaala a prostě a jednoduše je odvezla do místa konfliktu. Něco podobnýho, jako byl ten dokument o fast fashion, jak vzali mladé módní influencery do Indie nebo Bangladéše do fabrik s hadrama. Na zhroucení byli všichni a někdo myslím i svůj účet zavřel...

​OT, ale co bylo prosim te poselstvim toho dokumentu o fast fashion (nevidela jsem to) a cim se ty holky provinily?  Ja ted cetla jednu Absyntovku o tom, jak se sijou tricka v Bangladesi, no hrozne to bylo, ale bohuzel nic prekvapiveho. Ale tricko si cas od casu koupit musis a bohuzel, i kdyz koupis tricko drazsi, neni tam kolikrat zadna velka zaruka, ze vzniklo za lepsich podminek. Tak jestli ty holky dostaly za vyucenou jen za to, ze zraly rychlou modu, prijde mi to vostry! Ale jinak souhlasim s tim, co pises, nekteri nemaji šajn.

Offline Garfie
27855 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:45

Gatita Tak nejen žraly, ale vytvářely vzor, to je asi hlavní problém. Jestli si ty koupíš každý den nový tričko, tak je to tvoje věc, ale ony tím udávaly tón. Ty píšeš, že to není nic překvapivého, ale věř mi, že většina normálních lidí se nad tím fakt vůbec nezamýšlí. A tyhle influencerky opravdu podporují fast feshion nejhoršího kalibru, ne že si koupíš nadspotřebu, ale doslova po jednom chození věc vyhodíš. Já je tím neodsuzuju, z toho dokumentu je vidět, že jsou to fakt mladý naivky, který se nikdy nezamyslely, ale zase bych neřekla, že je to až tak vostrý, ony měly spoustu folowerů. 

Snažím se to někde najít, aspoň název, ale vůbec se mi to nedaří. :-)

Offline Lilly_Ku
4441 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:55

Gatita ale tohle uplne neni pravda, ze si nemuzes vybrat. je jasny, ze v necem chodit musis, ale muzes si treba vybrat, jestli si koupis tricko vyrobeny v turecku nebo portugalsku a nebo v bangladesi. rozdil v podminkach v tech zemich je myslim jasnej.

Plus u fast fashion je problem kvantita, takovy to narvana skrin a nemam co na sebe, popripade za tu cenu jsem to tam nemohla nechat (vetsinou mohla).

takovy tricko, vyrobeny v hroznych podminkach, co si pak nekdo vezme petkrat na sebe a skonci nekde na obrovske halde odpadu v zemich tretiho sveta proste fakt nic moc. v nejhorsim pripade jeste z nejake nerecyklovatelne smesove tkaniny.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 31. března 2022 20:12

Lilly_Ku Pokud kupuješ online, dost často se nedopátráš, kde bylo zboží vyrobeno, dokud ho nemáš v ruce. 

Trička mi slouží několik let - rok dva ven, potom pod svetry, nakonec donosím doma - a kolikrát ještě některé dám na hadry. Kupuju ale zásadně čistou bavlnu, max s pár procenty něčeho elastického. Nejstarší kousek v mém šatníku je pouzdrová sukně - tu jsem si ušila někdy před pětadvaceti lety.