Mrakoplas ja by som tiež strašne chcela chodiť na čapovanú drogériu, len všetko mám tak od ruky, že sa k tomu neviem dokopať. Už som normálne rozmýšľala, či si neotvorím obchod s čapovanou drogériou u nás na sídlisku!
Omfg
betsey neviem ako ste veľké sídlisko a ci by sa ti to rentovalo,
u nás na malomeste tam chodí pomerne málo ľudí, čudujem sa, že stále fungujú. Ja tam chodím tiež len po pracie gély a mydlo na ruky, občas nejaké tuhé mydla od slovenských znaciek a podobne, moc veľký výber nemajú. Raz som na skúšku kúpila detský sprchac ale smrdel mi hrozne, ja tie esenciálne vône nemusím. Tie pracie gély našťastie cítiť nie sú.
Mrakoplas mne by stačili tiež tie pracie gely a tekuté mydlo, a asi teda pena do kúpeľa pre Alicu. Tá má dosť veľkú spotrebu. Ale myslím, že by to na našom sídlisku nešlo, čokoľvek sa tu otvorí, za pár mesiacov sa to zatvára, čo tam nikto nechodí. Dokonca ani zverimex sa tu neujal
betsey jo a ešte "jar" tam majú dobrú. Ale vieš co, aspoň ušetriš, je to drahšie a zrovna tieto veci až tak veľa plastu neusetria, keď si to porovnám koľko Lipankov a acidka sa u nás minie ![]()
Mrakoplas hm, to je pravda. Zrovna som pristavila k dverám veľké vrece plastov na vyhodenie
Je tohle možný? Doufám, že si to pěkně odsedí nebo odmaká, protože hloupá náhoda to zjevně nebyla
stes hlavně by to měla zaplatit a mělo by se to medializovat, aby konečně někteří pochopili, že fakt nemůžou dělat všechno, co jim vleze na mozek...místo hypotéky by měla do důchodu splácet svoji blbost a drzost.
Evaeva DM prášek jsem koupila a při praní na 60 C mi vypěnila pračka. Používám ho jen na 40 C.
Mirka já ho dávám jen trochu, je hodně koncemtrovaný mi přijde. Tohle mi teda dělá hlavně, když je tam málo prádla, na 60 peru běžně.
Evaeva Asi ano, dávám ho méně, než Persilu.
Takto prosím Google Translate překládá do češtiny! Ledy se evidentně nepohnuly
!
Hanka H
to je dobrý!
Hanka H Google translate využíva strojové učení. Ve chvíli, kdy budou žehlit převážně chlapi se to změní.
Mužský tvar já osobně považuji při strojovém překladu za genderově neutrální. Mmch I was teaching Nebo I was cleaning a room ti přeloží do mužského rodu.
Tady je doklad velké přizpůsobivosti Google translatora.

Tohle teď koluje internety, údajně z nějakých stránek věnovaných urinoterapii...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“